Ламбо развълнуван: Една победа ни кара да очакваме още една

Стефан Данаилов подготвя Нинова с думи на Конфуций
Обновена: 5 фев 2017 17:13 | 5 фев 2017 17:10, Красимир Ангелов
199
Ламбо развълнуван: Една победа ни кара да очакваме още една
Снимка: Пресцентър БСП

"Този Конгрес на БСП е исторически. От него тръгваме към победа на парламентарните избори", заяви при закриването на заседанието на 49-тия Конгрес на БСП зам.-председателят на партията Стефан Данаилов.

Още по темата
В своята реч той изрази благодарност за решенията на социалистите по време на конгреса, които по думите му са доказали, че БСП може да се промени. "Близо 4 месеца говорим за промяна, за това говорихме и по време на президентската кампания. Това, което доказахте вчера и днес, ме кара да бъда убеден, че именно това заседание на 49-тия конгрес е историческо", заяви Данаилов и продължи:

"Моите вълнения са огромни, защото една победа, която преживяхме, ни кара да очакваме още една победа. Тази победа може да се случи единствено и само благодарение на всички нас, на всички социалисти и привърженици, които ще повярват в това, което ние споделяме", допълни още зам.-председателят на БСП.

По думите му БСП има платформа, която конкретно отговаря на реалността и е обоснована с финансово покритие. "Това ми дава спокойствието да мога да застана пред хората и да им кажа, че може да постигнем това, което им обещаваме“, заяви Данаилов.
 
Знаменитият актьор се обърна и към ръководителя на партията Корнелия Нинова, като й препоръча да продължи да внимава с обкръжението си. Той се обърна към Корнелия Нинова с думите на Конфуций „За тези, които говорят зад гърба ти  това е знак, че ти си пред тях“.

"Имам честта да закрия днешното заседание на 49-тия Конгрес на БСП и да открия предизборната кампания на БСП за спечелване на парламентарните избори", заключи Стефан Данаилов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
25
 
! Отговори
Калин преди 7 години
Преоблякъл се Илия, погледнал се - пак в тия.
5
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
защото една победа, която преживяхме,.................за коя точно победа говорш,лабмо? нали радев беше независим,а не ваш ?........или вече можете да си признаете?
4
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Реформи но във всичко !!! И в съдебната система !!!
3
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За Корнелия Нинова говореха, че била човек на ОВчаров, а той няма да влезе в следващия парламент след нейната реформа. Бил е депутат в 4 народни събрания, а който е бил в 3 - край с него.
2
4
 
38
 
! Отговори
Момо преди 7 години
БСП да не летят толкова високо, защото на президентските избори хората гласуваха за Радев, а не за тях.
1
26
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Корнелия нинова колкото и да не я харесвам направи важна реформа в партията - хора които са били 12 години дупетати да не могат да се кандидатират за депутати. ЯНаки Стоилов, Михаил Миков, АНгел Найденов, Георги Божинов, Румен ОВчаров ще изгръмят. Партитята ще се подмлади. Е, а в защо Герб не се подмлади? доживотно ще си гледаме Цецка и Цветанов?