Водачите на листите на БСП – нови лица, нови идеи и стил

Националният съвет на партията утвърди водачите за вота
Обновена: 11 фев 2017 17:39 | 11 фев 2017 17:35,
196
Водачите на листите на БСП – нови лица, нови идеи и стил
Снимка: Пресцентър БСП

Националният съвет на БСП утвърди водачите на листи на "БСП за България" за парламентарните избори и местата на гражданската квота и на коалиционните партньори в тях, съобщиха участници в заседанието.

Водачите са утвърдени така, както бяха предложени по-рано днес от Изпълнителното бюро на партията.

Още по темата
По думите на лидера на БСП Корнелия Нинова около 40 процента са новите лица начело на листите.
Сред тях са журналистите Елена Йончева и Тома Томов, проф.Иво Христов и експертът по контратероризъм Славчо Велков.

Изпълняваме това, което обещахме на българските граждани, а именно нови лица, нови идеи, нов стил на политика, коментира пред журналисти Крум Зарков - член на Изпълнителното бюро и водач на листата в Русе. По думите му повечето от водачите, които са били изненадващи, са били посрещнати с аплодисменти от Националния съвет на БСП.

И Тома Томов, и Елена Йончева, проф. Иво Христов и Славчо Велков са хора изключително добре приемани и разпознавани в левите среди с техния автентичен език, който няма нищо общо с клишираните схеми на другите политици, коментира журналистът Александър Симов, член на ръководството на БСП, който ще води листата в Кърджали.

Той призна, че темата за отпадането от листите на хора с 12 години парламентарен опит е един от въпросите, по които има спор в партията. Според него е добре да се опита тази идея.

Корнелия Нинова получи правото да предложи своя визия за БСП, тепърва ще видим дали тя ще сработи, коментира Симов. По реакциите, които получавам, мисля, че доволните от това решение са повече отколкото недоволните, добави той, цитиран от БТА.

Очаква се другата седмица листите на "БСП за България" да бъдат окончателно попълнени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
14
 
! Отговори
край преди 7 години
*** що щата тия милионери в лявата ви партия. Кирчо Добрев мъкенеше чували с пари /още марки беха/ през границата. Неговата фирма горивата по БСП общините кара. Веселка Лечева и тя от Манол Велев сума парички "честно" спечелени и останаха. Мннооого кадърни тия хора бе без държавата не могат на две магарета сено да разделят. *** като докопат бюджетното виме и нема пускане.
71
0
 
5
 
! Отговори
Размисли и страсти преди 7 години
Ако разгледаме партиите образно като "атоми", то атома "Герб" е с класическа, ясна и изчистена структура - ядро (положителен заряд) - Борисов, електрони (отрицателен заряд) - управленският екип и членовете на партия.Ако обаче разгледаме атома "Бсп", то електроните са ясни (същите като при Герб), обаче ядрото (т.е. "мъжкият", положителен заряд) - не е ясен ... има ли изобщо такъв? Ако няма ясно "физическо" ядро, дали то не е "метафизично" ??Мисля си ... :)))
70
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А какво ще кажете за господин крадлива криминална дебеловрата мутра?
69
1
 
9
 
! Отговори
край преди 7 години
*** кой това Кирчо Добревото момче и той ли нов бе, или Весела на Манол Велев жената- нова е само на Сотир Ушев иначе си е стара. Дора Янкова дето остави Община Смолян с милиони дългове и тя ли нова. Брей много нови тия хора бе - как са правени тия хора бе - очи нямат -дупки. Той Сега и Борисов ще си нареди кохортата - Лъчо Мозъка ще ни е новото лице на българската ни демокрация.
68
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До с пръст в.. 92Никой никаде не бърка на ГЕРБ , а на народа , който търпя 50 години робството на БКП-БСП . Всичкия шум около подмладяването на БСП е пунта -мара. Да започнем от шефката г-жа Лъжа . Тя която беше във всички партии на СДС и зам. министър на икономиката изгонена за корупция и кражби тя ли е новото лице . Колко сте жалки и смешни .
67
13
 
8
 
! Отговори
с пръст в.. преди 7 години
Герберските песове лаят неутешимо.Това е добре.Значи им е бръкнато където трябва.
66
4
 
10
 
! Отговори
Стар комунист преди 7 години
Ниновааааааа,не на нас тия номера! От много години все тая е песента :" Погледнал се Илия - пак в тия ! " Вашата работа е АЛА-БАЛА! Засреамете се най-сетне! Впрочем,про-пуснах,че във вашата партия срам няма-обещавате.лъжете, плюете и храчите безразборно. Едва ли са много тия,които ще се хванат на въдиците ви!Наслука!Срам ме е,че толкова много години съм лъгал хората!!!
65
0
 
12
 
! Отговори
вълкът и кожата... преди 7 години
Икакво ще направи един парашутист за моа град , както той дори не е стъпвал в него? Ново лице - старо лице - все чужд човек. Марш от тука...
64
2
 
13
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Още мнооооого неща трябва да се променят,за да се превърне БСП в що годе нормална и поносима партия!Ама дали ще стане-надали....Впрочем,едно от тия необходими неща е решително разграничаване от ДПС и премахване на зависимостта от него-трудна работа!
63
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Новите лица = старите муцуни от ДС
62
3
 
15
 
! Отговори
Айде , айде....ха,ха преди 7 години
НИНОВИЦА СЕ УКРЕПИ ВЪВ ВЛАСТТА И СЕГА НЕМА КОЙ ДА Й ОСПОРВА ПЪРВОТО МЯСТО!!ТОВА Е СМИСЪЛА НА ПРОМЕНИТЕ ----ДРУГОТО СО ПРИКАЗКИ ЗА ЧЕРВЕНИ ШАРАНИ И НАИВНИЦИ!!
61
1
 
19
 
! Отговори
Кой, кой е нов? преди 7 години
Ст. Данаилов ли, Гергов ли, смолянската Янкова ли или другите смехурковци дето сте си ги изтипосали, сори ама не ги знам поименно, но по помутрено са ми втръснали
60
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нито лицата са нови - Корнелия Нинова е над 20 години в БСП,макар,че може да се нарече БКП , нито идеите са нови - те са от 1945 г. насам,нито стила им е нов,защото техния стил е ВЛАСТ на всяка цена!
59
5
 
16
 
! Отговори
Виготура преди 7 години
Всички комунисти, гербери, депесари, соро*соиди, мур*зилки на националния стадион и с калашниците.Всеки, който се кланя на чужди посолства - разстрел и конфискация на имуществото
58
4
 
12
 
! Отговори
Виготура преди 7 години
Всички комунисти, гербери, депесари, ***, *** на националния стадион и с калашниците.Всеки, който се кланя на чужди посолства - разстрел и конфискация на имуществото
57
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей бесепари,с дора янкова да знаете че сте отсвирени в Смолян
56
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нема ве плашите избора ще е между лака *** и бай ***, квот и да хванете се е късата клечка
55
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уловката с червената мандатност е три ПЪЛНИ мандата, а както знаем повечето парламменти у нас не си изкарват мандатите :-D:-D:-D
54
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам какво им е новото на лицата, ама повечето съм ги чувал, а голяма част съм ги и виждал по тв и ги разпознавам по имена. Шумно прокламираната мандатност на червеното депутатско воинство изглежда засяга само четирима, да - точно ЧЕТИРИМА души :-D:-D:-DПриказката за новия 6аpдaк и старите *** си е съвсем в десятката в случая.Ама комунистите са майстори на гръмките празни слова, признавам им го!
53
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 64 майската сливата от кюстендил арна арна 4ак ми иде да тегля ножа на някой шум,адиски руснак