Борисов по повод главсека Костов: Няма пилот в държавата!

Скучни сме, защото сме прогнозируеми, описа лидерът партията си
Обновена: 23 фев 2017 11:41 | 23 фев 2017 11:03,
161
Борисов по повод главсека Костов: Няма пилот в държавата!
Снимка: архив БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкритикува управляващите, че дават разнопосочни сигнали за това кой е поискал отстраняването на главния секретар на МВР Георги Костов и с какви мотиви.

"Пилот в държавата няма! Кой предложи смяната на главния секретар на МВР?", попита Борисов.

"Не ме интересува името и субекта, кой е най-висшата професионална фигура на МВР. Но да се объркат всичките за пореден път кой го сменя, какви са мотивите, но само преди една седмица казват, че няма такова нещо. Кой предложи смяната? Кой?. Интересува ме кой модел", попита още лидерът на ГЕРБ, цитиран от "Фокус".

Още по темата

Борисов направи изказването си по време на Европейски форум "Предприемачество за растеж".

В него лидерът на ГЕРБ обеща, че ако партията му спечели изборите, още от първия ден ще обърне бюрокрацията и администрацията да работи за хората и за бизнеса. Борисов за пореден път припомни, че образованието е приоритет на ГЕРБ.

"И принудата всеки да отиде да учи, за да излезе грамотен, за да може да си намери работа и то да бъде конкурентоспособна, за да може да се развие след това, след години ще благодариш на тези, които са те принуждавали да учиш", каза той и допълни, че държавата трябва да приложи всички форми на принуда.

Лидерът на ГЕРБ нарече партията си скучна, защото е прогнозируема и се знае какво ще направи.

"Нищо не можем да излъжем, нищо не можем да ви обещаем повече от това, което казах", каза Борисов и допълни и че на него му се иска да се вдигнат доходите и българинът да е щастлив.

Според бившия премиер това е постижимо, когато държавата е стабилна, спокойна и прогнозируема. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещо си се объркал.Държавата вече има пилот.Досега бяхме на автопилот и затова сме на това дередже.Но нещата постепено си идват на мястото и дай боже,така да продължи.
83
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изобщо не сте предсказуеми.Цвета Караянчева съсипа живота на стотици семейства,само защото са изразили някакаво несъгласие!Тя изобщо нетрябва да работи с хора!Все едно да дадеш бръснач на май'муна,и да я пуснеш да играе в детска ясла!
82
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Друго може да няма, но пилот със сигурност има.
81
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боже,колко мъка има на тоя свят,боже.Толкова усилия положи този човек да назначи послушковци и *** и сега те един по един сдават постове и власт,от което толкова много ги боли.Борисов-Бъчварова-Костов-сещам се за една карикатура на Доньо Донев "тримата гл...ци".
80
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До симпатизант"професионалистите като г-жа Бъчварова" ... Човек, първоначално реших, че това е сарказъм, ама явно не е - и не мога да реша дали това ти изказване е плод на "природна интелигентност" на изгнил зеленчук, или просто плащат добре за такива коментари.
79
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако бяхте само скучни,щяхме да го преживеем,но вие сте и вредни.Дори бих казал,че сте най-голямото зло,което ни се е случило през последните 20 години.Вървете си с мир и повече не ни се мяркайте.
78
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
4engeto kostov e sa pensia. Boiko se jadosva negov 4ovek kakto i zezko s 6 apartm. Dega e red na zazarov da se maha milioneri ste vsi4ki neka i dr da sa na vlast da da sabogatejat boiko nali bate
77
1
 
13
 
! Отговори
До 91 преди 7 години
Ех,отчаян симпатизант,вашата свърши.Амиииин!
76
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз питам КОЙ?КОЙ и при кое управление беше надут балона КТБ и при Орешарски само се спука?КОЙ?КОЙ?
75
24
 
5
 
! Отговори
симпатизант преди 7 години
Мръсни комунисти!Изгонихте най-кадърния от МВР, руски ***!След г-н Борисов това е втория най-качествен главен комисар, който е заемал този пост!Явно професионалистите като г-жа Бъчварова и Георги Костов ви пречат с нещо, нали?ГЕРБ ще се върне на власт и ще върне тези хора на местата им, където трябва и да бъдат!
74
7
 
4
 
! Отговори
Стефане, преди 7 години
празноглав ***. Лазо си отиде,заради фиаското на акцията в Лясковец. Питай вдовицата на баретата, за да ти припомни. А кой е Узунов министър , уволнен дисциплинарно. *** за зеле не става от резервния отбор на Позитано.
73
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То пък един гл.секретар.Като започне да обяснява нещо,трябва да си вземете отпуск,за да чуете края на изречението.И едни обяснения...
72
5
 
25
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ПО-ЛОШОТО ЗА СТРАНАТА НИ Е ЧЕ СИ ИМАМЕ МУТРА С АКЪЛ НА ТИКВА!!!
71
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако някой може да ви извади негови изказвания от времето,когато взе първия мандат,ще чуете една невероятна констатация,а имено,че било по-лесно да се управлява държавата,отколкото столицата.За такива хората казват:Луд,та му лесно.
70
2
 
25
 
! Отговори
А преди 7 години
Пак Бойко пита "кой"?Абе Бойко този път няма да ти се вържем. Искало ти се да имаме по високи доходи ама си оставаш само с искането нали ;)Айде няма нужда
69
1
 
21
 
! Отговори
Anonimen преди 7 години
Ааааа имаааа,има пилот в държавата.Пожарникар няма,затова всеки на мястото си-пилота в пилотската кабина,а пожарникарят-в пожарната.
68
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
няма грам мозък в кратуната на тиквата.и пак като миналия път като метна оставка защото е страхлив орева ефира че не е на власт.
67
2
 
20
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Ако дембела не му запушат устата до изборите,чудо ще бъде ако гербаджиите вземат и десетина процента!
66
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** стягай се за процеси след изборите! Дано изгниеш в панделата!
65
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За две години имат заловени 600гр.наркотици, ГЕРБеругите се разкараха и за две седмици, има заловени над 40кг.наркотични вещества.