Борисов по повод главсека Костов: Няма пилот в държавата!

Скучни сме, защото сме прогнозируеми, описа лидерът партията си
Обновена: 23 фев 2017 11:41 | 23 фев 2017 11:03,
161
Борисов по повод главсека Костов: Няма пилот в държавата!
Снимка: архив БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкритикува управляващите, че дават разнопосочни сигнали за това кой е поискал отстраняването на главния секретар на МВР Георги Костов и с какви мотиви.

"Пилот в държавата няма! Кой предложи смяната на главния секретар на МВР?", попита Борисов.

"Не ме интересува името и субекта, кой е най-висшата професионална фигура на МВР. Но да се объркат всичките за пореден път кой го сменя, какви са мотивите, но само преди една седмица казват, че няма такова нещо. Кой предложи смяната? Кой?. Интересува ме кой модел", попита още лидерът на ГЕРБ, цитиран от "Фокус".

Още по темата

Борисов направи изказването си по време на Европейски форум "Предприемачество за растеж".

В него лидерът на ГЕРБ обеща, че ако партията му спечели изборите, още от първия ден ще обърне бюрокрацията и администрацията да работи за хората и за бизнеса. Борисов за пореден път припомни, че образованието е приоритет на ГЕРБ.

"И принудата всеки да отиде да учи, за да излезе грамотен, за да може да си намери работа и то да бъде конкурентоспособна, за да може да се развие след това, след години ще благодариш на тези, които са те принуждавали да учиш", каза той и допълни, че държавата трябва да приложи всички форми на принуда.

Лидерът на ГЕРБ нарече партията си скучна, защото е прогнозируема и се знае какво ще направи.

"Нищо не можем да излъжем, нищо не можем да ви обещаем повече от това, което казах", каза Борисов и допълни и че на него му се иска да се вдигнат доходите и българинът да е щастлив.

Според бившия премиер това е постижимо, когато държавата е стабилна, спокойна и прогнозируема. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
7
 
! Отговори
Yakov преди 7 години
"Няма пилот в държавата". Ей, най-после нещо вярно! Че, тя винаги е била на автопилот, нали така? Ама, така ли е, я кажете?
63
1
 
8
 
! Отговори
naco преди 7 години
Да,може и така да е ,другарю Борисов! Но сме СИГУРНИ,че в момента България има НУЖДА от Вас и другарката Нинова,точно толкова ,колкото МРАКА и СУШАТА за всяко живо същество!!!
62
0
 
19
 
! Отговори
Категоричен преди 7 години
Костовци - Митьовци фъс работа.Българино, не изпратиш ли м*утренската тиква при Чаушеску, все зле ще бъдеш.
61
0
 
20
 
! Отговори
звездите му говорят преди 7 години
Скучни сме, защото сме прогнозируеми, описа лидерът партията си!!!!!! БРАВО НА БОКО ПРОЗРЯЛ Е ЧЕ НАРОДА ВИЖДА В ТЯХНО ЛИЦЕ САМО ЕДНИ ..............КРАДЦИ!!!!!!!
60
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя ли Костов, дето обяви Митьо Очите за жертва, тоя ли колаборационист с мафията, ще ми го играе и той жертва ?!
59
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много ги яд от герб че губят властта и далаверките свършиха.сега ако корнелийка вкара в пандиза ще е добре макар и невероятно да звучи..
58
0
 
28
 
! Отговори
Крали Марко преди 7 години
Хора, четете коментарите....вижте рейтингите и разберете - ГЕРБерастите отиват на бунището на историята!!! Алелуя!!! Всичките крадци и калинки от шайката на ТИКВАТА СА В ПАНИКА, защото ше бъдат отнесени от НАРОДНОТО недоволство!!!
57
0
 
26
 
! Отговори
Стефан преди 7 години
Герб, а Вие защо сменихте Лазаров?????????????????????????????????????
56
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Борисов направи изказването си по време на Европейски форум "Предприемачество за растеж".В него лидерът на ГЕРБ обеща, че ако партията му спечели изборите, още от първия ден ще обърне бюрокрацията и администрацията да работи за хората и за бизнеса. "Първо - кво прай ББ на тоз форум ?Предприемач ли е,що ли ?Второ - ми два мандата беше на власт и не го направи,що да вярвам за третия ?
55
0
 
20
 
! Отговори
МНОГО ТЪЖЕН БЕ преди 7 години
да не са го ступали на БЕЛОТ. Едно време махаше карти с оня от НЕФТОХИМА, после с надупените от ПРОКУРАТУРАТА. Сега май само с охраната прави терци
54
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нагъл по нагъл най нагъл- кръглия зеленчук от Банкя
53
1
 
21
 
! Отговори
ПИЛОТЪТ преди 7 години
стана ПРЕЗИДЕНТ бе БАЦЕ. Ти още ли не си разбрал
52
1
 
24
 
! Отговори
зрител преди 7 години
Има, има пилот бочко, ама на теб не ти харесва.
51
21
 
1
 
! Отговори
симпатизант преди 7 години
Мръсни комунисти!Изгонихте най-кадърния от МВР, руски ***!След г-н Борисов това е втория най-качествен главен комисар, който е заемал този пост!Явно професионалистите като г-жа Бъчварова и Георги Костов ви пречат с нещо, нали?ГЕРБ ще се върне на власт и ще върне тези хора на местата им, където трябва и да бъдат!
50
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като спечелим изборите,още 16 милиарда,да ви дойде акъла!Да видите кон боб яде ли !!!
49
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пилот има,самолет няма!
48
1
 
34
 
! Отговори
ганьо преди 7 години
няма пилот в главата на борисов
47
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истината е, че няма значение коя партия ще е на власт. Положението ще си остане същото - няма да цъфнем и вържем. Проблема е, че вече го няма и по-малкото зло, за което да гласуваш. Предизборните обещания и програми на партиите са от неизпълними към все повече неизпълними.
46
1
 
19
 
! Отговори
Ванко преди 7 години
Голямата заслуга на това профи и ръководството е ,че 4-5 г. няма никакви униформени дрехи а парите са усвоени, вдигнахме заплатите на деловодителки и секретарки и вече вземат 300-400лв повее от редовия полицай, а между другото полицай започва с огромната заплата от 500лв. стартово, какви следни заплати за страната от 1100лв. - къде и кой ги взема?
45
3
 
23
 
! Отговори
Шефа преди 7 години
Не знам защо но тоя хленчеш Борисов , ми дрънчи на изкуфяло!нямало пилот , нямало шофьор , няма ги областните , няма я властта ....така ще е , свиквай и си обирай дърмите от политиката!