Корнелия Нинова с нов пост - вицепрезидент на Социнтерна

Червената шефка беше номинирана лично от генсека на организацията
Обновена: 3 мар 2017 09:42 | 3 мар 2017 09:40, Камелия Цветанова
201
Корнелия Нинова с нов пост - вицепрезидент на Социнтерна
Снимка: Булфото, архив

Лидерът на БСП Корнелия Нинова бе избрана за вицепрезидент на Социалистическия интернационал. Вицетата на организацията са общо 32.

Още по темата

От "Позитано" 20 обявиха, че Нинова е първата българка, която е номинирана за поста. Към момента вицепрезидент на Социалистическия интернационал е и Сергей Станишев. От 2012 г. той заема този пост по право, тъй като е лидер на Партията на европейските социалисти (ПЕС).

За престижния пост Нинова беше посочена лично от генералния секретар на организацията Луис Аяла. В гласуването участваха делегати от над 150 леви партии от цял свят.

XXV Конгрес на Социалистическия интернационал, който се провежда в Картахена, Колумбия, бе открит от колумбийския президент и носител на Нобелова награда за мир за 2016 година Хуан Мануел Сантос.

Тазгодишният конгрес на социалистите е посветен на световните конфликти и начините за преодоляването и предотвратяването им.

За нов мандат бяха преизбрани досегашните президент и генерален секретар на организацията - Георгиос Папандреу и Луис Аяла.

Социалистическият интернационал е световна организация, основана през 1951 г. и обединяваща социалистически, социал-демократически и работнически партии.

Организацията има специален статут към ООН, като сферите й на компетентност включват борбата с бедността, развитието на демокрацията, защита на човешките права.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Властта е коварно нещо-властта увеличава многократно отрицателните качества на човека. Един зъл човек сам по себе си е нещо неприятно, но облечен във власт, се превръща в чудовище, глупакът в посмешище.
129
12
 
8
 
! Отговори
обективен преди 7 години
Тикварите са пътници.Щом и в Соцкоминтерна не ги искат ,въпреки славното си комунистическо минало.А целият тиквен елит е съставен от активни комунисти и партийни секретари.
128
11
 
5
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 7 години
143-146Видео, Наблюдател! Споко бе , гербавий.Др. Боко Тикваров ги е засенчил всичките ,с големите си заслуги към БКП и лично към др.Живков!!!тия дето ги споменаваш ще чакат реда си.Банкянския селянин е номер1 и в Социнтерна.
127
3
 
14
 
! Отговори
Додо преди 7 години
"Вицетата на организацията са общо 32."ПАДАМ ОТ КОНЯ И СИ ЧУПЯ УХОТО!!!!
126
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 147.Щети се ама надали.В момента тече една анкета тук.ГЕРБ е пътник към парламента.Самият Тато прокълна тази твоя партия БСП. И ГИ НАРЕЧЕ ПРОДАЖНИЦИ.Защото сте точно Такива!
125
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ са пътници, а някой от тях за Беляле, както казва вождът.
124
5
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
До КръстникътДа не забравите и Командира 2 - престиж си е това на международно ниво!
123
10
 
9
 
! Отговори
Кръстникът преди 7 години
Крайно време е Дон Боко да бъде избран за кръстник на Световната мафия.
122
5
 
10
 
! Отговори
северозапад преди 7 години
Е пак е нещо ,ако не стане министър председател ще я хвалят на село ,че в чужбина е големец.
121
5
 
6
 
! Отговори
Видео преди 7 години
До ха-ха-хаА препоръката за Командира 2 Нинова е г-н Иван Костов!
120
11
 
7
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 7 години
А др.Борисов е избран за почетен председател на Социнтерна.Вицетата са 22 , но почетен председател е само един!Др.Борисов е представил препоръка от др.Живков ,др.Първанов и др.Цачева.Да му е ЧЕСТИТО!Най-младия член на БКП получи заслужено признание!
119
2
 
7
 
! Отговори
Видео преди 7 години
socialistinternational.org/viewArticle.cfm?ArticleID=2498Информация от 25-тия конгрес.....жалко, че не излъчихме и други, за да се попълни бройката до 36 вицета! Нищо не ни пречи да платим членския внос!
118
3
 
17
 
! Отговори
Гражданин преди 7 години
Абе какво сте ни я захвалили тая тъкмо на Националния ни празник ?! И изобщо стига сте ни занимавали само с БСП - едната крадяла,другата лъже - няма ли някой свестен там,бре ?! Ами като тоя и оня по света толкова много си я харесват да си вземат у тях - на нас такава лъжкиня не ни е необходима! И за новите лица на партията си излъга - голяма част от тяха са синове и дъщери,та даже и внуци на висшия партиен елит по Тодор Живково време .Ония ни ограбваха близо 60 години,та и тия ли да ни грабят?!
117
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Xe, xe!! За тези изедници социнтерна винаги е бил на първо място. Няма баща, няма майка, няма Родина..
116
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Знаете ли просто ме е срам , че съм Българин . Станишев си купи поста в някакъв си ПЕС с откраднатите пари от КТБ . Сега *** Нинова с нещо си или с парите от приватизацията по времето на нейния приятел Иван Костов . Как не се намери човек , който има достойнство в тази държава .
115
4
 
21
 
! Отговори
Ало,ало преди 7 години
Другарката Станишева,за 20 мил,батко и братко,незнайно за колко,заменки,с които ощетиха държавата за 6 милиарда лева,гьола Белене,защото за изключените реактори в Козлодуй,се дават милиони за съхраняване на отровния *** и Цанков камък,където в близките години не може да се произведе ток.БКП-БСП,за 70 години ощетиха България за 1 трилион лева,направиха четири фалита,и дадоха златния резерв на България на руснаците.Станишев подписа договор с Дънди,загубата до сега е 10 милиарда.Смятате ли?
114
6
 
21
 
! Отговори
Ало,ало преди 7 години
Госпожа Лъжа,ще направи всичко възможно да оскверни и тази сбирщина.Тя в собствената си държава бълва лъжа след лъжа,та не където не я познават.Като кобила е вдигнала опашката си и бълва лъжа след лъжа.Излъга за Енергетиката,че ще има режим на тока,след това излъга за Еврофондовете за отдел Наука,оказа се,че фонда е временно спрян,и дават два месеца от Европа да се поправят допуснати грешки,излъга за обществените поръчки,а БСП са подписали договори с фирми на Пеевски над 800 000 лева.
113
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Егати и Социнтерна щом *** ще му е вице!
112
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 127.Англия никога нямаше да гласува за българка да стане генерален секретар на ООН,защото Първанов направи голям гаф в Аржентина,свързан с Англия.Комунистите си мислят,че щом българина помни,колкото една ***,такива са и другите народи.
111
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДРУГАРКАТА НИНОВА ЩЕ ВЪВЕДЕ ЛИ БЕЗУСЛОВЕН БАЗОВ ДОХОД ПО ПРИМЕРА НА ФИНЛАНДИЯ- ТЕ СА САМО 4,5 МИЛИОНА, НО СИ ПОЗВОЛЯВАТ ТОЗИ СОЦИАЛЕН ЕКСПЕРИМЕНТ- ЦЕЛТА Е ДА СЪЖИВЯТ ПОТРЕБЛЕНИЕТО...А ЗНАЯТ ЛИ КАКВО Е НИВОТО НА ДАНЪЦИТЕ ТАМ, ИМА ЛИ НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ, КАКВО СЕ СЛУЧВА С ТОЯ КОЙТО НЕ СИ Е ПЛАТИЛ ДАНЪЦИТЕ, ИМА ЛИ ТАМ ФАЛИРАЛИ БАНДУСТАНИ, ПАРДОН ТАКОВА, А НЕ МОЖЕМ ЛИ ДА СЕ РАВНЯВАМЕ ПО ТИЯ ДЕТО СА СЕ ОТКЪСНАЛИ ОТ ЕДНИ БРАТЯ, ДО КОГА ЩЕ ТЪНЕМ В МИЗЕРИЯ, А ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ КАК СЕ БОРЯТ ЗА СОЦИАЛНО