Сметки: ГЕРБ дава на Патриотите 4 министерства?

Преговорният екип е мъжки - Цветанов, Горанов и Добрев
329
Сметки: ГЕРБ дава на Патриотите 4 министерства?
Този път Борисов ще заложи на мъжки преговорен екип. Снимка: Булфото, архив

След като политическите совалки за последния кабинет на ГЕРБ бяха водени женско трио, този път партията залага на силния пол.

Цветан Цветанов, Владислав Горанов и Делян Добрев са остриетата на преговорния екип, който ще има тежката задача да чертае бъдещото правителство. Те са били определени на заседание в централата при Бойко Борисов, съобщава "Стандарт".

Още по темата

Четири министерства ще получат най-вероятно Обединените патриоти. Три от тях засега са сигурни – отбрана, енергетика и култура. Четвъртото ще бъде договорено и решено в хода на разговорите.

Патриотите поискали транспорт или екология, но ГЕРБ не били склонни да дадат тези ключови ресори.

Към този момент на Красимир Каракачанов не е предложено да бъде силов вицепремиер. По-скоро той ще бъде поканен за шеф на парламента.

Министерски кресла ще се предлагат само на патриотите. На партията на Веселин Марешки - "Воля", ще бъдат предложени зам.-министерски постове, както и да оглавят комисии в Народното събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
0
 
9
 
! Отговори
Ама че картинка преди 7 години
Всички мазно усмихнати гледат вожда, а той чака Юнкер да му каже с кой да направи правителство.
145
1
 
13
 
! Отговори
Тиквата преди 7 години
Боже, докъде стигнах....от Цветелина Бориславова в леглото сега да се събужда до мен Свитетка Павлова!
144
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СЕГА НИ Е НУЖЕН САМО ЕДИН ПОП- ДА ОПЛАЧЕ БЪЛГАРИЯ-БОГ ДА Я ПРОСТИ ......СЕГА НИ ТРЯБВА САМО ПО ЕДНО ВЪЖЕ ....
143
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Партийната субсиидя да падне до 1 лв.Изборният праг също- до 1%.
142
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Намалете изборния праг.
141
0
 
8
 
! Отговори
Barck преди 7 години
До SharkТе усмивките на всичките, трябваше да ги замразите в изборния ден, не отсега нататък. Колкото до сега им замразявахте усмивчиците на корумпираните политици, толкова ще ги замразите и сега. Мисли се преди да се гласува, а не после!!!!
140
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако се намали изборния праг на 0,4%, няма да има непредставени.По един депутат да вкарат двадесет независими малки партии, пак ще е добър коректор на управляващите.
139
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ХА-ХА-ХА ,151! Може и да сте прав, но нека оставим бъдещето да реши. Със сигурност ще ще сте на друго мнение, гарантирам Ви
138
2
 
7
 
! Отговори
Зен преди 7 години
До ХА-ХА-ХА ! Е и? Дали народът е подмандатен на брюкселските зелки? Те и преди го хвалеха и тупаха по рамото, което си е своего рода одобрение, ама това не му помогна, когато си обра крушите и избяга най-позорно в правителствена болница, та ходиха Патриархът и Мюфтията да му баят срещу високо кръвно...
137
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крайно време е да си признаят, че в България има парламентарна криза. Видно е, че колкото и да се опитват от Европа да ни налагат такър премиер народа не го иска. Очаквам нови избори най-късно догодина и пак същите резултати.
136
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички медии ни облъчваха само с БСП-туморът и неговите разсейки -Герб и ДПС сякаш други партии нямаше и сега в унисон с нашата простотия ни остава само да си честитим победата ! *** народ -държавна мафия. Народа беден -та е за оплакване а държавната мафия с милиони в банковите сметки ,защото си мълчим ,защото не им затворихме завинаги устите. Нашата власт е веднъж и ТЯ БЕШЕ НА 26 ,когато простотията вземе връх ,това е резултата! ДА НИ Е ЧЕСТИТО НОВОТО -СТАРО КРАДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО !
135
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-извратена коалиция от тази може да бъде само ДПС с ДОСТ!
134
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проблемът на България е, че при комунизма който имаше амбиция а не ставаше за нищо - записваше учителския! Ми сега берем плодовете.
133
4
 
11
 
! Отговори
! преди 7 години
Новото мразено съотношение 8-4-1 се задава на хоризонта. Новата тройна крадлива коалиция начело лично с поБойко
132
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честито на всички гласували за тая нагла партийка.Още не са сформирали правителство и ви наклатиха добре с шоково поскъпване на газта,водата и прочие.На следващите избори пак гласувайте за тях.Като позатънете в заеми дано акъла ви дойде на место.Нищо добро не ни чака с теч от гроб.
131
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
10 години в ЕС - демографската криза, най-бързо измираща нация, села призраци, страховита бедност, вилнееща престъпност, мародерства над безпомощни стари хора, съсипано здравеопазване и образование.
130
2
 
9
 
! Отговори
Зен преди 7 години
До Анонимен 126 Дали тоалетната хартия и бананите са показател за висок стандарт на живота, при условие, че над 30% от населението живее под нивото на бедността, а още поне 40 са на ръба и новите и мощните западни коли се мяркат само в розовите им сънища? Да ти ******* тоалетната хартия и бананите, когато болшинството от народа вижда месо на трапезата си само по празниците (Коледа, Великден, Гергьовден), а много хора дори и не могат да си позволят дори и такова "изобилие" на протеини...
129
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ФактНикой не му дреме,за твоето бедно и безхаберно минало. Даже самия селски президент обявява социализма за провал и пречка за развитие.
128
3
 
7
 
! Отговори
Гелев преди 7 години
Боко Чутурата трябва да даде само едно министерство на патриотите - на чистотата и озеленяването.
127
0
 
3
 
! Отговори
До волен министър, преди 7 години
Какви два танка?Те от протестите през 2013 и до сега не могат да се измъкнат от задръстванията в София!