Сметки: ГЕРБ дава на Патриотите 4 министерства?

Преговорният екип е мъжки - Цветанов, Горанов и Добрев
329
Сметки: ГЕРБ дава на Патриотите 4 министерства?
Този път Борисов ще заложи на мъжки преговорен екип. Снимка: Булфото, архив

След като политическите совалки за последния кабинет на ГЕРБ бяха водени женско трио, този път партията залага на силния пол.

Цветан Цветанов, Владислав Горанов и Делян Добрев са остриетата на преговорния екип, който ще има тежката задача да чертае бъдещото правителство. Те са били определени на заседание в централата при Бойко Борисов, съобщава "Стандарт".

Още по темата

Четири министерства ще получат най-вероятно Обединените патриоти. Три от тях засега са сигурни – отбрана, енергетика и култура. Четвъртото ще бъде договорено и решено в хода на разговорите.

Патриотите поискали транспорт или екология, но ГЕРБ не били склонни да дадат тези ключови ресори.

Към този момент на Красимир Каракачанов не е предложено да бъде силов вицепремиер. По-скоро той ще бъде поканен за шеф на парламента.

Министерски кресла ще се предлагат само на патриотите. На партията на Веселин Марешки - "Воля", ще бъдат предложени зам.-министерски постове, както и да оглавят комисии в Народното събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
12
 
12
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
до 137Пич, ти, в България ли живееш ?Какви протести ? Какви 5 лева ?!Това правителство ще си изкара ПЪЛЕН МАНДАТ !От Брюксел вече дадоха благословията си.На Русия не сме и приоритет, а и странно руснаците приемат Бойко Борисов за тяхно момче, въпреки очевидния му слугинаж към Запада.Никакви протести не може да очакваш от този робски и *** народ !Цените на всичко скачат, а народът мълчи .. и дори не мълчи, а кротко грухти над празното си копанче ... И чака своето заколение ..Роби !
125
5
 
11
 
! Отговори
Shark преди 7 години
Много са ухилени на тази снимка, да не им замръзнат усмивчиците скоро??
124
6
 
9
 
! Отговори
наздраве Българино преди 7 години
Честито да ви увеличението с 30% на газта и 18 %на водата Тока ще се вдигне само с 10%.На това му се вика здраво попарване.
123
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дебелото Лиле защо така гледа вожда си
122
1
 
1
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
до 144Цачева!!!
121
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НИЕ СИ ГИ ИЗБРАХМЕ ,ТЕЗИ ДЕТО ЗАМЪЛЧАХА И В ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ МЪЛЧАХА ЗА ПОРЕДНОТО УВЕЛИЧЕНИЕ ,КОЕТО ЩЕ СМАЖЕ И БЕЗ ТОВА СМАЗАНИЯТ БЪЛГАРИН. НО ТЕ СА ЩАСТЛИВИ ,ЗАЩОТО МИЛИОНИТЕ СА В ТЯХНИТЕ СМЕТКИ ,ТЕ НЯМАТ ГРИЖИТЕ ,КОИТО НИЕ ТЪПИЯТ И *** НАРОД ДЕТО 27 Г. ГИ РЕДУВАМЕ ТУ ЕДНИТЕ КРАДЦИ, ТУ ДРУГИТЕ ....ТЕ ЗНАЯТ ЛИ КАК СЕ ЖИВЕЕ С 300 ЛЕВА ? НО ХАК ДА НИ Е ! НИЕ СИ ГИ ИЗБРАХМЕ ! СЕГА ЩЕ СИ ЯДЕМ ПОПАРАТА А ТЕ ЩЕ НИ СЕ СМЕЯТ НА ПРОСТОТИЯТА И НАИВНОСТТА!
120
0
 
10
 
! Отговори
vah преди 7 години
Дайте им Социалното министерство, нали патриотарите имаха много социални обещания, като 300 лв. мин. пенсия, нека да ги видим как пенсията ще стане 300 лв от 1 юли 2017, както заявяваха.
119
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Божее Каракачанов шеф на парламента:) Ще има да се срамят Тея патриоти. Изобщо не са подготвени за такива длъжностти. Отбраната е малко глупаво да се даде на крайно настроена партия! Не е момента да си играем на силоваци .
118
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
134 Кто каза за Волен се сетих за скеча на Иво Сиромахов оня ден играещ го Радан Кънев и вика на Слави: Герб усещам, че ще се съюзят с чайките патриоти. И Слави: защо да са чайки? И Иво: Ми щото идват, крещят и накрая оссират всичко!
117
7
 
0
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
до 130Ще изкара дълго! Ако няма външни фактори да го свалят.
116
2
 
14
 
! Отговори
Kit Chelin преди 7 години
Тази снимка боде в очите и нагледно ни показва как едни нагли комунисти ще ни управляват доволни и щастливи, че отново се домогнаха до властта и че им дреме за България. Фондовете и бюджета, ще го разпределят те и никой не ги пита как и защо. Нищо, че поради некадърност за 2 г. усвоиха 2-3 % от тях. Никой не ги пита и къде отидоха млр. лв. външен дълг и огромните средства от обществените поръчки и кой и как ги спечели? Защо заплатите на повечето бюджетни служители са замразени още от 2009 г.?
115
5
 
6
 
! Отговори
Зозо-патриота преди 7 години
Много ме кефи да се гавря с ***. Чао за сега, че слизам до СПА-то да разпусна :)И да знаете, че санирането продължава ...
114
1
 
6
 
! Отговори
Волен министър преди 7 години
Волен мин на отбраната и да закара двата танка на турската граница.
113
0
 
0
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
до 130И вие сте на грешен път. Администрацията е плод на политическата система!
112
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като чета коментарите, имам чувството че се намирам на футболна среща. На всички ни е ясно че новото правителство няма да може да изкара и година. Предстоят бъдещи протести и масово недоволство на гражданите, това е ясно. Предсрочни избори през септември. А какво ще е следващото правителство? Всеки би се досетил, победата на Б Б 4 издигнал се на бял кон, така се получава когато всичко е планирано предварително с не реални резултати. Е вярно, и то много вярно НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА
111
5
 
11
 
! Отговори
ФАКТ преди 7 години
При комунизма банани и тоалетна хартия може и да нямаше, но имаше НАРОД и ДЪРЖАВА.Сега банани имаме, но ни направиха на маймуни. Факт !
110
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
значи 30 % увеличение на газта, а заплатите поне с 10 %? Никой не говори по този въпрос. Ако го кажа на моя шеф и ще ме уволни без да му мигне окото.
109
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Волен явно са му турили намардник -нне джавка напоследък :-D:-D:-D
108
0
 
0
 
! Отговори
Зен преди 7 години
До Зозо-патриотаЕдва ли ще преглъщам, но ти сигурно ще го правиш на сухо, ако не си от тайфата Му...
107
0
 
2
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
до 115Вие вероятно сте от повярвалите в онова мириносово шиле, дето все с корупцията напъваше да се бори и за съдебна реформа да мечтае... Драги, корупцията е само едно следствие на обърканото държавно устройство и водената политика. Свикнете да се борите с причините, а не със следствията...