Просветлява над "Борисов 3": Разбраха се за четири сектора!

Сближаване е постигнато в енергетика, сигурност, туризъм и спорт
10 апр 2017 18:00,
141
Просветлява над "Борисов 3": Разбраха се за четири сектора!
Снимка: архив БТА

ГЕРБ и "Обединените патриоти" се разбраха за приоритетите в четири от секторите на бъдещето управление – сигурност, енергетика, туризъм и спорт.

Това стана ясно след поредния кръг преговори между двете формации днес. След тях зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов обяви, че се надява още утре или поне до края на седмицата да има конкретни параметри на бъдещата власт, които ще бъдат обявени официално пред медиите.

И днес, както и при предишните разговори не са обсъждани министерски постове, стана ясно след преговорите.

Още по темата

"Докато не приключим обсъждането на програмата с ГЕРБ, няма да коментираме постове в Министерския съвет", каза след срещата лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

И той потвърди, че има сближаване в позициите между двете формации. Симеонов обясни, че за енергетиката, туризма, сигурността и спорта е постигнато съгласие и приоритетите в тези сектори предстои да бъдат разписани.

Продължават преговорите по темите за образование, социална политика, икономика и външна политика. Според Симеонов разговорите по тях не са започнали, но той нямал притеснения, че ще протекат конструктивно.

"Не сме дискутирали с Обединените патриоти кой ще бъде председател на Народното събрание, нито темата за бъдещия еврокомисар", каза Цветанов.

Той коментира отсъствието на лидера си Бойко Борисов от преговорите с думите, че той е в правото си да присъства на всяка една среща.

"Днес сутринта, когато идвахме насам, разговаряхме. Правили сме анализ на всичко, което сме говорили до настоящия момент. И повярвайте, че във всеки един момент, той може да се появи и да бъде част от това, което правим в момента", каза Цветанов и допълни, че всеки от преговарящите има мандат от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
9
 
! Отговори
Президентът преди 7 години
Президентът Радев ще инициира референдум за уседналостта. Дай Боже.Нека да включи към въпросите: "Депутат да не взима повече от хиляда лева, без значение дали участва в комисии."Никакви заплати на държавна служба над хиляда лева."Да имаме право да се откажем еднолично от парното. Не може да не ползваш парно и да плащаш 50% от стойността му."При заплата 6000 рв. естествено, че може да даде 3 хиляди за парно.Днес от 17.00 Президентът ще направи изявление към нацията.
91
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те с ония престъпници от Реформаторският блок се разбраха,та с тия няма да се разберат.Щом Лукарски,Ненчев, Пепи и Румяна беха министри,що Волен и шкембе войводата да не са.Има още малко парици от еврофондовете за крадене.В БГ не съдят големите престъпници.
90
3
 
9
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
"Патриот е- душа дава.........." Ега ти и патриотите..........Така са се надупели, че скоро няма и да се изправят.
89
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре е патриотите да са в управлението и да имат някакъв глас,без значение какво е управлението,но...Сега ще гледам как ще бъдат поредните изпързаляни,толкова са прости и наивни! И дори да не се провалят с управлението ОП, хората ще ги зашлевят,защото се обединиха с ГЕРБ.Надявам се хората да не ги отхвърлят след такава коалиция.
88
1
 
7
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Приликата между БГ Патриот и Ю Ес Тръмп? - Количеството акъл (или по-скоро отсъствието на такова)...Разликата между БГ Патриот и Ю Ес Тръмп? - броят на цифрите в банковата сметка...Колкото Тръмп построи стена и отмени Обонгокеър, толкова и БГ "патриотите" ще направят пенсията 500 леваС!
87
0
 
11
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Другари,тази пиеса доста пъти я гледахме,измислете нещо ново?Па и лигите ако си избършете,може и повече публика да съберете.
86
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Гражданин.БОЙКО НЕ Е ОКУЦИЛ КОМУНИСТИТЕ, ТЕ СИ БЯХА КУЦИ
85
3
 
17
 
! Отговори
MoX преди 7 години
До Анонимен Ти си мислиш, че си на далавера, зящото данъци не плащаш.Да те светна, че всичко което купуваш е с 20% отгоре и това е за държавата.Някои работи, като горива, цигари, и др. имат допълнително над 100% отгоре и то за Държавата На Боко.От това което ти даваш на Държавата Борисов краде повече от половината и от останалото се поддържа някакво здравеопазване, образование, администрация и т.н. неща които ти ползваш.Можеш да изчислиш колко краде от теб Боко.
84
4
 
13
 
! Отговори
Гражданин. преди 7 години
И като се почнат едни измислени закони.....То Тиквата ги ковеше все куци и смешни, ама тримата от запаса, ще ръсят бисери, като пенсионер пърхот.....Пари няма за пенсионери....няма да се вдигат пенсии.Заплати също, щото биснеса ще избега.Затова, че строим асфалт, в кръг.Ще дадем 4 000 000 лв на ИД в Сирия.Ще приемем 1 000 000 бежанци-старци, бебета и жени.Ще купим 5 стари американски изтребителя, Бойка да се снима с тях за фейсбук.Гориво няма за тях, тъй че ще са недвижимо имущество.
83
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП УМРЕ УМРЕ
82
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** ВОЛЕН СТРУВАШЕ НА БЪЛГАРИЯ 10 ГОДИНИ НАЗАД.
81
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много са жалки и блеснаха в цялата си истинност. Мошеници които ги влече само властта. Грозна гледка.
80
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз данъци НЕ ПЛАЩАМ!Скапaнатa държава да вентилиpa.
79
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КОЙТО ИСКА ВЛАСТ------ДА СИ ПЛАЩА !!!!БЕЗПЛАТНО ----НЕМА НИКЪДЕ ПО СВЕТА!А, ....ДИГНАТ ЛИ ЗАПЛАТИТЕ и ПЕНСИИТЕ ----ПАК ЗА ТЕХ ШЕ ГЛАСУВАМ!/....ама не само с 5-10-лв.---КАТО ЗА ПОГРЕБЕНИЕ../
78
1
 
9
 
! Отговори
ХИЧ НЕ МИ Е ЗОР... преди 7 години
КОЙТО И ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ-----ВСЕ ЩЕ МЕ ПРАВИ НА КАНАРЧЕ И ЩЕ ПРОБВА ДА МЕ ИЗДОИ КАТО КРАВА...!ГЛАСУВАМ--ЗА ТОЯ , КОЙТО СИ ПЛАЩА!!!!!!!ДАДОХА 50-ЛВ.ХОРАТА .......ГЛАСУВАХ!!УТРЕ .....ПАК ШЕ СЕ ПАЗАРИМЕ...!КЪВ Е ПРОБЛЕМА?!
77
3
 
19
 
! Отговори
Край с патриотите преди 7 години
Никакви патриоти повече, извъдиха се големи мошеници. От другите избори няма да се гласува повече за тях. Истинските патриоти трябва да са в опозиция и да не ламтят за парче от баницата. Или управляват самостоятелно и спазват обещанията си, или стоят в опозиция. Така като са в коалиция с крадливи партии като БСП и ГЕРБ са съучастници в кражбата и всички провали на старите крадци на прехода.
76
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом Просветлява над "Борисов 3"...Значи се събират буреносни облаци над Майка България.Пак ще раздават Родината на кравари и ***, пак и на наш гръб ще е всичко. Пак ще ни вкарват в пропаднали каузи и ще теглят гигантски заеми без да ни кажат защо.Пак пропаднали долни личности ще набутат в министерствата и недоклатените им "специалисти" и всякаква рода ще я набутат из държавната адмиистрация да лапка.Правилно са казали хората за нашия избирател - *** Народ - Слаба Държав
75
0
 
17
 
! Отговори
MoX преди 7 години
До АнализКъде го сравняваш Боко с ген.Радев. Бойка се скри като мишчица пак. Нема я на срещата. Както и с Нинова не щя дебат, така и сега - зер да не поеме няква отговорност.
74
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия 3- мата са за,затвора,или психо- диспансер.Съвременни хайдуци
73
0
 
16
 
! Отговори
СТИГА С ТИЯ ЦЕНИ ,БЕ преди 7 години
НЕМА ВЕЧЕ ЕВТИНО ПАРНО, СИРЕНЕ ПО 1,60-лв., ХЛЕБ ПО 0,30-СТ. И САЛАМ ПО 3-ЛВ.!КОЙТО ИСКА ЕВТИНО ---ДА СИ ХОДИ НА СЕЛО И ДА СИ ГО ПРОИЗВЕДЕ!...и Аз искам:..... САМО ДА СЕ ВОДИМ НА РАБОТА, ЦЕЛ ДЕН ДА СЪМ НА ЧЕКМЕДЖЕ И ....ДА СЕ РАЗПИСВАМ НА 2000-ЛВ. ЗАПЛАТА!ТИЯ МЕСТА --ВЕЧЕ СА ЗАЕТИ ОТ 240-ТАРИКАТИ!ЗА ДРУГИТЕ -------ЛИЧНА СВОБОДА И ЧИСТ ВЪЗДУХ НА СЕЛО!