Нинова в атака: ГЕРБ и Патриотите ще предадат народа

"Ще сезираме органите при злоупотреби във властта"
Обновена: 22 апр 2017 12:39 | 22 апр 2017 12:05, Александър Попов
246

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

ГЕРБ и Патриотите спечелиха в името на народа, но ще го предадат в името на властта. Това заяви Корнелия Нинова по време на заседанието на Националния съвет на БСП.

Според нея няма да има минимална пенсия от 300 лв. и преизчисляване на всички пенсии.

Още по темата

"По волята на избирателя останахме втора политическа сила в 44-ото Народно събрание. По решение на тази зала и на Националния съвет сме опозиция на бъдещо, ако бъде съставено, управляващо мнозинство между ГЕРБ и "Обединени патриоти". Като опозиция ние сме си поставили основните задачи. Поздравявам парламентарната група, която започна парламентарния сезон сериозно, аргументирано и в изпълнение на предизборната ни кампания. Първата ни задача е да изнасяме, да уведомяваме обществото и да сезираме органите, които се занимават с разследване на всички злоупотреби на властта", заяви Нинова в стъпителното си слово.

Нинова подчерта, че БСП е внесла предложение за преизчисление на пенсиите. По думите й това до края на годината ще струва 400 млн. лв и този източник е възможен.

"В изпълнение на предизборната си програма внесохме предложение за анкетна комисия, която да се занимава с всички случаи на страната, в които некоректни работодатели не изплащат заплати. Ние сме партията, която представлява работещите и това е един от първите ни законодателни актове", отчете още лидерът на БСП.

Другата седмица партията ще внесе Закона за храните, за възрастните хора и Закона за младежта и спорта.

Очаква се на днешното заседание да бъде гласувана и оставката на Георги Гергов от Изпълнителното бюро, която бе поискана от Корнелия Нинова заради посредничеството му на срещата между главния прокурор Сотир Цацаров и бизнесмена Сашо Дончев.

Самият Гергов на влизане на "Позитано 20" заяви "Каква оставка, бе? Няма ненаказано добро".

Попитан какво добро е направил, Гергов отговори: "Много неща. Например към Сашо Дончев или към Корнелия Нинова". Гергов посочи, че заседанието на Националния съвет на БСП е мястото, където сега ще разговарят и за оставката, и за всичко останало, след което ще има пресконференция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
6
 
10
 
! Отговори
Абе, преди 7 години
Като става дума за патрЕотите,се сетих за Сидеров.Де го този сладур?Изкара един щастлив рожден ден в елитната компания на ГЕРБи отново потъна в трета глуха,където го натикаха неговите ортаци.Горкият той,изобщо не си дава сметка,че сам си свали главата и след време Парламентът ще го гледа как плаче в градинката пред Алма Матер.Предаде най-верните си и компетентни хора,за да получи малко внимание от Симеонов и Каракачанов.В замяна стана бъдещ политически труп.
110
7
 
11
 
! Отговори
Борософ Подрисофф преди 7 години
До *** наглаАбе ти не разбра ли, че Гергов го.нема веке.За разлика от Боко Милярдера, Цвъки Апартамента, Свинетка Милйорнерка, Картофка Милйорнерка и други ГЕПаджии.
109
5
 
5
 
! Отговори
Щерев преди 7 години
Дали някой може да направи разлика между бесепари, гробари, патриотари и тем подобна ***?!Та те всинца са от едно котило, закърмени в лапачество на гърба на "умният" български избирател, който винаги намира на кого да връчи партийните субсидии.
108
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да го разсипят,бе.Тоя народ друго и не заслужава.Щом пак си ги избра.
107
4
 
7
 
! Отговори
Комунист Боко преди 7 години
До *** до 56То ***, ако бяха свестни БОКО щеше да е добър избор. *** кат го гледам къв е из.род все повече намразвам комунистите.
106
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Винету заедно с патриотите или по точно казано мафиотитеще ни дорасипят.
105
5
 
7
 
! Отговори
Т.Живков преди 7 години
Права си,но и ти да си на власт дървото ще е същото.Причината-,,Пари има но не за всички.''Само Терминал2.
104
8
 
8
 
! Отговори
Биби Добродушкото преди 7 години
До АнонименКазваш, че Борисов имал излъчване на нечестен човек, за ралика от Нинова, но аз не съм съгласен с теб. Независимо, че е *** и долен лъжец и крадец, а също и убиец, Борисов вдъхва доверие и има излъчване на порядъчен и добродушен. Това е доста кофти, след като го знаем що за л.ай.но е, но е ФАКТ.
103
7
 
5
 
! Отговори
Циник до 115 преди 7 години
...и кво? Затова да ръгна да избирам БСП ли?Я пак си помисли!
102
4
 
15
 
! Отговори
Злобата преди 7 години
До Станой от АхелойТова е реторикята, която наложи в политическия живот Борисов.И това стана практика в отношенията дори и на хората.Насажданата злоба между нас ще се развива и увеличава, благодарение на примера на Вожда.Това е.ФАКТ.
101
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Здрасти и добрютро! Греб отдавна предадоха народа и му одраха кожата, а патриотарите са на път да го сторят, щом се съюзиха с обирниците.
100
4
 
12
 
! Отговори
Комуниста Борисов преди 7 години
До *** до 30Типичен *** е Тиквонии Подрисофф, който още си къта книжкатя ня БКП.ФАКТ.
99
3
 
15
 
! Отговори
Бандит Подрисофф преди 7 години
До ПетърВсички отявлени комунисти са престъпници, така е.Начело с Борисов, който го осъди международен съд за Убииството на Чакъра. Прокуратурата не подновява делото тук, каквато е присъдата нарочно.В този смисъл от загубата на БСП на изборите най спечелилия е Боко, щото иначе трябваше да отговаря пред закона за престъпленията си.
98
5
 
10
 
! Отговори
Долни ГЕПаджии преди 7 години
До vahОт осем години сме в перманентна криза, създадена от управлението на ГЕРБ-КОМУНИСТИ - така е. Трудно вдяват хората, че истинските мръсни комунисти са ГЕПаджиите.
97
3
 
16
 
! Отговори
Гербрастите ограбиха преди 7 години
До Анонимен Герберастите ограбиха държавата и народа и използваха всички облаги два мандата, сега се точат за още. Започнаха с милярд и 1/2 откраднато от здравната каса, услади им се , продължиха със заеми, после четири милярда от КТБ, тропосани на наш гръб. Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Борисов стана милярдер, Цецко - стотник милионер, Павлова- също.Затова сме най- бедни в ЕС.
96
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЗЛА ПРОКОБНИЦА?ами как да са оптимистично настроени,като им увеличават сметките,не им увеличават пенсиите,по селата са ограбвани и т.н.?
95
3
 
8
 
! Отговори
Циник до 107 преди 7 години
Казах го и преди! Няма друга партия в България! *** никога не са си тръгвали!Нароиха УЖразлични партии....но такива няма!
94
2
 
9
 
! Отговори
ГЕРБ=БКП преди 7 години
До Щерю Гепаджиите са най-върлите комунисти, предимно от шесто управление- политическата полиция на БКП.Какво ме баламосваш - по малкото зло. Ааа, ако си от тях , то за теб даже ще е добро, ама на наш гръб.
93
3
 
8
 
! Отговори
Относно Комунягите преди 7 години
До *** Когато на комунистите им стана ясно, че комунизма е невъзможен, те решиха да създадат котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БКП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България под названието ГЕРБ. Конструктор на формацията беше Първанов, а изпълнител - Б Борисов.
92
17
 
5
 
! Отговори
ЗЛА ПРОКОБНИЦА? преди 7 години
К.НИнова с нейните ПОСТОЯННИ негативни,агресивни ПРЕДВИЖДАНИЯ се превръща наистина в много неприятен, кавгаджийски настроен човек: КАК ще бъде градивна, конструктивна,като тя ВИНАГИ АПРИОРИ говори за РАЗПАД,КРАХ на всичко.Ако е в някакво учреждение ще я УВОЛНЯТ СВЕТКАВИЧНО за НЕГАТИВИЗЪМ и че НИЩО не допринася за УСПЕХА и МОТИВАЦИЯТА.Ако така смятат и всички депутати от БСП да бъдат ДЕСТРУКТИВНИ,то ПРЕЗИДЕНТЪТ Радев да вземе отношение:има ли някой в парламента толкова ДЕСТРУКТИВЕН.Да се осъзна