Борисов погва джигитите: Загиват за година по 1000 души на пътя!

Бясно каращи мотористи изпреварили и неговата кола, разказа премиерът
Обновена: 18 май 2017 07:32 | 18 май 2017 07:10,
136
Борисов погва джигитите: Загиват за година по 1000 души на пътя!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Правителството започва война срещу катастрофите и жертвите на пътя, искам да призова в нея да се включи цялото общество. За това призова премиерът Бойко Борисов преди да открие годишния бал на КРИБ, пише "24 часа".

Това е част мерките за справянето с демографската криза, както е и днешното решение на Министерски съвет за безлимитното финансиране на инвитро процедури.

Още по темата

"Всяка година по пътищата загиват близо 1000 човека, това трябва да се спре и правителството ще направи всичко необходимо за подобряване на инфраструктурата, средства няма да се пестят", каза още Борисов.

И допълни, че докато идвал за бала на КРИБ колата му била изпреварена от бясно каращи мотористи. Поръчал съм да ги издирят кои са, но те нямаха номера, така че не знам дали ще стане, каза премиерът.

Борисов допълни, че не трябва да има никакви компромиси към нарушителите на правилата за движение по пътищата и че обществото също не трябва да проявява търпимост към тях.

Премиерът коментира и скандала със зам.-министър Павел Тенев. Запитан дали и вицепремиерът Валери Симеонов трябва да подаде оставка, Борисов отговор защо никой не е поискал оставката на Корнелия Нинова, когато е потупала Крум Зарков по рамото след шегата му в тв студио, че до преди малко обсъждал с ченгета кой дядо още да измъчват.

Явно визираше с тази шега моя дядо, допълни Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Утешително е , че не сме единствената държава в която човеците са като мухите .
25
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как е възможно да изпреварвате премиера? Безобразие!
24
5
 
9
 
! Отговори
ПОМИЯРИТЕ НА ЕФИРА преди 6 години
А КОЙ *** МУТРО, УВЕЛИЧИ СКОРОСТТА НА АВТОМОБИЛИТЕ ПО МАГИСТРАЛИТЕ??? ТОВА ПОВИШЕНИЕ МУЛТИПЛИЦИРА АВТОМАТИЧНО СКОРОСТТА НАВСЯКЪДЕ. ЩОМ ТИКВАТА ГО Е КАЗАЛ, КОЕТО НИ СЕ ВНУШАВА ЕЖЕДНЕВНО И ЕЖЕМИНУТНО ОТ МЕДИИТЕ, ЗНАЧИ Е ПРАВИЛНО. АМИ ЮМРУКЪТ СРЕЩУ ДОГАН И ЗАКАНАТА МУ: "ДА МИ ДОЙДЕ НА ЕДНА РЪКА РАЗСТОЯНИЕ" ПАК ОТ ВЪПРОСНАТА МУТРА, СЪЩО ПРОВОКИРА АГРЕСИЯ,ЗАЩОТО Е КАЗАНО ОТ МАСОВИЯ ЛЮБИМЕЦ. ЕТО ТАКА
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Боко , по цяла нощ бръмчат в Дианабад на мръ'сна газ ,все се чудя няма ли полиция в тоя квартал,в един през ноща на мръ'сна газ детето ми подскача всяка нощ не ги е срам ,през деня дали върти газта по Цариградско магистралата колкото ще , но не минава през ноща и всяка вечер и никой не ги закача.
22
5
 
13
 
! Отговори
Бай Корлеоне преди 6 години
Пак някой друг е ВИНОВЕН. А КОЙ е премиерин на ТИКВИТЕ 1 и ТИКВИТЕ 2 и не направи НИЩО по нито една от болезнените теми за българското общество?
21
2
 
22
 
! Отговори
СС преди 6 години
Първом трябва да се арестуват всички пишман дрифтъри със стари БМВ-та, които се вихрят по улиците на градовете безнаказано! Преди няколко дни един такъв щеше да ме убие в час пик на свръх натоварено кръстовище!
20
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който работи като Борисов за България го хвалят, Орешарски за какво да го похвалят в НОВА например?За това че спря строежа на магистрала Марица или че фалира умишлено КТБ?
19
4
 
12
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
До АнонименКакви мерки взема Тиквата, освен да строи нови магистрали и да създава нови катастрофи?
18
1
 
17
 
! Отговори
ИВО преди 6 години
СЕГА ЛИ СЕ СЕТИ ТИКВУН И ДО КОГА ЩЕ Е ТАЯ ВОЙНА-ДЕН ДО ПЛАДНЕ..КОРУПЦИЯ БОКО,КОРУПЦИЯ.ДОКЪТО НЕ СЕ ИЗЧИСТИ КОРУБЦИЯТА ,НЯМА НИКАКВА ВОЙНА.И КАТ ИСКА ДА ЛА,ПА КАТО ДЕПУТАТИТЕ.ТЪЛА,ЧЕ НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ , ЗАЩОТО НИКОИ НЕ ТИ ВЯРВА
17
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герберасчета, гледайте си вашата НОВА ТВ . Там хвалбите за монарха Слънце продължават.
16
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на г-н Борисов! Човекът взема реални мерки, а не като Станишев, който казваше, че тези които загиват повечето и без това не гласуват за БСП!
15
5
 
11
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
Да, разбрах, Тиквата ще погне джигитите с нови магистрали. Така ще им създаде по-голям лукс да карат с висока скорост и да катастрофират.
14
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По време на първият си мандат премиерът обвини тировете,че не карат със зимни гуми.Сега бил бесен,че рокерчетата са го издухали и не може да им направи нищо,щото охраната не видяла номерата на моторите.Войната по пътищата е от години,но нищо не се прави.Ама не можеш да изпреварваш Бойко Борисов.
13
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти увеличавай максималната позволена скорост по смотаните магистрали , пък после искай хората да карат бавно и да не се трепят. Г.з море, глава тиква. Мотористите не са ми трън в очите на мене - бързи са, но не могат да съборят автобус с ученици в пропаст например. Като направят някоя беля, само те си патят и товарят лекари и полицаи психически, които трябва да събират останките им. И какво ще предприеме правителстото със сигурност с най-ниското IQ за всички времена?
12
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тировете са сред основните виновни за катастрофите - създават Умишлено ситуации за птп и бегат- хората се изтрепват и ходи разправай какво направи тира та стана катастрофата.Трябва камери на всяко превозно средство ,а снимките да важът в съда .
11
0
 
16
 
! Отговори
zewzek преди 6 години
Решението е много просто- нов КАТ с полицаи от Европа,другото е АЛА-БАЛА....
10
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разликата между двата случая е,Борисов сега е премиер,а Валери Симеонов е вицепремиер и трябва да бъде изритан.Не оправдавам постъпката на Зарков и Корнелия,но те не са в управлението на страната.Борисов няма полезен ход,защото той е премиер благодарение на така наречените патриоти.
9
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде българино , Тиквата ти подава нова дъвка , НЕ МИСЛИ и НЕ КОМЕНТИРАЙ простотиите на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ !
8
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Остарелия и издъхнал Чичка сега се сети, че моторджиите освен, че се трепят създават невъобразим шум! В центъра на Сифия преди време се появи едно заведение наречено Мементо. Започнаха да се събират моторджии, особено през почивните дни, които надуват моторите си и шумът е ужасен. Ако КАТ направи няколко акции ще се реши проблема с тлъсти глоби. Глоби на място. Нямат да платят, мотора се иззема и държи докато не се внесе глобата. Ще се реши въпроса тогава, иначе няма!!!
7
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полувината ми рода замина да работи в чужбина *** ще борят демогравската криза ще си останат само с техните избиратели