Борисов погва джигитите: Загиват за година по 1000 души на пътя!

Бясно каращи мотористи изпреварили и неговата кола, разказа премиерът
Обновена: 18 май 2017 07:32 | 18 май 2017 07:10,
136
Борисов погва джигитите: Загиват за година по 1000 души на пътя!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Правителството започва война срещу катастрофите и жертвите на пътя, искам да призова в нея да се включи цялото общество. За това призова премиерът Бойко Борисов преди да открие годишния бал на КРИБ, пише "24 часа".

Това е част мерките за справянето с демографската криза, както е и днешното решение на Министерски съвет за безлимитното финансиране на инвитро процедури.

Още по темата

"Всяка година по пътищата загиват близо 1000 човека, това трябва да се спре и правителството ще направи всичко необходимо за подобряване на инфраструктурата, средства няма да се пестят", каза още Борисов.

И допълни, че докато идвал за бала на КРИБ колата му била изпреварена от бясно каращи мотористи. Поръчал съм да ги издирят кои са, но те нямаха номера, така че не знам дали ще стане, каза премиерът.

Борисов допълни, че не трябва да има никакви компромиси към нарушителите на правилата за движение по пътищата и че обществото също не трябва да проявява търпимост към тях.

Премиерът коментира и скандала със зам.-министър Павел Тенев. Запитан дали и вицепремиерът Валери Симеонов трябва да подаде оставка, Борисов отговор защо никой не е поискал оставката на Корнелия Нинова, когато е потупала Крум Зарков по рамото след шегата му в тв студио, че до преди малко обсъждал с ченгета кой дядо още да измъчват.

Явно визираше с тази шега моя дядо, допълни Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
22
 
! Отговори
lhnoi преди 6 години
Трябват повече роби, не е добре да се хабят на халост. Пука им на всичките за живота на безумците. Интересува ги единствено, че няма да могат да 'усвояват' средства, защото няма да има 'бройки'.Приятен ден и успешно крадене на 'загрижените управленци'
5
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДА КАРАШ ПИЯН ИЛИ ДРОГИРАН, ИЛИ БЕЗ КНИЖКА ДА СЕ СМЯТА ЗА ПОДГОТОВКА ЗА УБИЙСТВОПРИ СМЪРТЕН СЛУЧАЙ - МИНИМУМ 10 ГОДИНИ ЗАТВОРТОВА Е БОРБАТА, ДРУГОТО- ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ.
4
4
 
34
 
! Отговори
Gaskoing преди 6 години
погни си първо крадливото правителство, защото след теб ще е потоп!
3
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крадливата тиква ви го каза. Не е проблем големият брой загинали по пътищата, проблем са големият брой трайно увредени, защото натоварват социалната система.
2
10
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв комплекс има този! Да го изпреварят някакви мотористи. Него, Слънцето! Който трябва да все отпред.
1
11
 
32
 
! Отговори
Бай преди 6 години
Те са бягали от него, защото знаят как кортежа гази наред.