Борисов: Предпазното съоръжение по границата работи

Премиерът очаква Радев да уволни Узунов заради нацистки костюм
Обновена: 10 юни 2017 13:29 | 10 юни 2017 13:26, Елка Василева
53
Борисов: Предпазното съоръжение по границата работи
Бойко Борисов. Снимка: БТА

Предпазното съоръжение по границата работи, става добро, направихме много пътища там. Това заяви пред журналисти премиерът Бойко Борисов на въпрос за нападките на опозицията по въпроса със защитното съоръжение по българо-турската граница.

Съоръжението ще бъде "в огромната си част непреодолимо, когато свършат обществените поръчки и бъдат накичени термокамери, видеонаблюдение и с новите автомобили", обясни Борисов.

Още по темата

ДАНС и Държавната финансова инспекция работят по сигналите, ако някой е нарушил нещо, когато двете агенции си дадат докладите на прокурорите, те ще вземат мерки, посочи той.

"Факт е, че за нашето съоръжение и във Франция, и в Германия, и в ЕК знаят, че сме направили нещо стабилно, добро и всички благодарят за това, че защитаваме добре границата. Това е важно", заяви той.

По отношение на интервю от вчера на президента Румен Радев Бойко Борисов каза, че няма да нарушава добрия тон, макар че имал основания. Той заяви, че е заварил в Министерския съвет секретно постановление на служебния кабинет, което препоръчва да се вземе решение за купуване на самолети "Грипен". Експертите ще решат какво да вземат, каза той.

"Стенограмата за КТБ е в моя услуга. Но от тук нататък вече КСНС губи своя смисъл. Аз ще участвам на КСНС само, ако медиите са вътре или ако се извади монитор, както във ВСС. Няма да допусна след година-две-три да ме скарат с някоя съседна държава, ако сме изказали свои опасения, съображения и някой реши да си направи евтин пиар с това", заяви премиерът.

Бойко Борисов каза, че във връзка със снимки на Пламен Узунов в нацистки костюм и хитлеристки мустаци очаква указ на държавния глава за освобождаване на Узунов, който беше вътрешен министър от служебния кабинет, а понастоящем е секретар по правни въпроси и антикорупция на президента Румен Радев.

Борисов даде пример за това как той е уволнил зам.-министър заради снимки с хитлеристки поздрав. 10 дена ни разсипахте, виждате как от една шега, сега трябва да му вземе главата, коментира премиерът, цитиран от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
6
 
36
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
очевидно е,че борисов бърка президента Радев със безличното и омразно човече плевнелиев който му явно е изпълнявал желанията и когото пред очите на цялата държава го удари по челото.
21
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БОРИСОВ РАЗКРИВА КАКВО ПИШЕ В СЕКРЕТНО ПОСТАНОВЛЕНИЕ.ПРОКУРАТУРАТА И ДАНС ТРЯБЛВА ДА СЕ САМОСЕЗИРАТ ЗА ТОВА.
20
6
 
30
 
! Отговори
Палячо преди 6 години
Работи да, с тези нелегалните без документи които хващат на излизане от страната от къде влизат.***
19
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***.
18
3
 
17
 
! Отговори
здравейте циркаджии преди 6 години
Кирчо на думи не вярва, след едномесечно дебатиране бригадата по опъване на специалната тел с макара в количка вече стяга куфарите за лятната ваканция на парламентарната дружина край кльоновете. и да си сложат светеща розичка на каскетите, да не ги обърка Динко за трафиканти. отсрещната бригада "цъфнал гербер" да тръгне от другия край. среща по-средата, аху-иху, размяна на знамената и продължават караула, за да спят почти спокойно пенсионерите до началото на отоплителния сезон
17
6
 
32
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 6 години
Другарю Борисов-проблема с оградата е много ***-давате на калпак по 1000 евро за хванат или застрелян минал нелегално границата и всичко ще е о,кей ,но това не ви устройва по простата причина-ще има проблеми с вкарването на наркотици...
16
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Предпазното съоръжение на границата работи".В какъв смисъл работи-движи се напред- назад и отблъсква лошите,а пуска само добрите или как?И като "работи" защо всеки ден минават десетки мигранти,на които никой не им знае бройката и къде отиват след това.Защото сърбите,които наистина добре си пазят границата ни ги връщат,за да си останат завинаги наши.Трябва ли нещо лошо да се случи,за да му светне на премиера,че всъщност границата нито добре се пази,нито камери работят,а и не е достроена.
15
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако пътищата край огрдата са като магистралите му, нищо чудно че няма да има мераклии от мигрантите да ги ползват. Да не са луди да се претрепят след кто са дали по 10000 евро.
14
4
 
34
 
! Отговори
WtF преди 6 години
Журналистите правете повече вятър на премиера да не му падне турбо чалгата в тази политическа жега.
13
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
,,да МЕ скарат с някоя държава''Божкееее, слез ни отърви от този серсемин!!!
12
35
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От една страна не е лошо, че се оформи една рота фенове на Адолф, но не разбрах Гумен Крадев от сталинистите ли или от нацистоте?
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Stiga s taja milionna lv graniza stiga fukni s ograda sa milioni magistrali s dupki s eu milioni nula ka4estvo sanirani milionite kade sa 50 miliona. Pavlova da kaje dobrev ot bsp e inf.prokur. 50 miliona gi nama kade sa stiga dte se fukali gerb i vojda drugarja boiko sa tova eu dava pari da se stroi ka4estveno ne sa hvalbi i fukni
10
43
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо руското мeкepe Радев мълчи като пукел за акандала с ибрикчията му? И защо няма отделен материал за скандала? Да не би руския избраник Радев да е свещена крава!
9
4
 
37
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Ееее..хич не го разбирате начи!Човека ясно е обяснил - оградата работи - вади пари от джобовете на Мурксул!И много пътища е направил - за да няма катастрофирали афганистански "бежанци"!!!Сега остава - да изкорени и "дърветата пазачи" по пътищата - да не дават жертви тарамбуките!
8
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не спряха да се занимават с глупости. Единият бил с нацистки поздрав, другият с нацистки костюм. Боко кръв пикае, защото уволни своя креатура и сега веднага с реваншистки номера. А обикновените българи това слабо ги интересува. Този ресурс, който си впрегнал за да очерниш някого, можеше да го впрегнеш за нещо полезно. Ама нейсе ......
7
2
 
36
 
! Отговори
Boko bo преди 6 години
С две неща ще го запомня главно тоя. Нарцис абсолютен и то без покритие и нагъл лъжец. И със заядливото си поведение към всеки, които има друго мнение или друга позиция. Типичен комплексар и фурнаджийска лопата. То и за това така си самоизтъква като мъжкар. Един сериозен и заставащ зад думите си мъж просто го прави без да е нужно цяла Европа да разбира.
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анониме Я на майка се у.....тката !
5
0
 
28
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Как да не работи !!! У София амуджи колко искаш...
4
1
 
34
 
! Отговори
Някой си преди 6 години
Банкянския геврек пак е водица ненапита.
3
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Stefko 88 Той си е на хапчета от дете ...