БСП и ДПС отказаха на Симеонов да литнат до оградата

Вицепремиерът ги кани да я видят с военен вертолет
39
БСП и ДПС отказаха на Симеонов да литнат до оградата
Снимка: БТА, архив

Вицепремиерът Валери Симеонов организира утре оглед с военен вертолет и обход на охранително-възпиращото съоръжение по българо-турската граница.

За участие са поканени представители на парламентарно представените партии, но БСП и ДПС са отхвърлили поканата, съобщиха от правителствената пресслужба.

Още по темата

Огледът ще бъде извършен в отговор на повишения обществен интерес към завършването на строителството на граничното съоръжение, допълват от там.

Симеонов обеща огледа пред журналисти миналата седмица. Според него това е сериозно инженерно съоръжение, с което България трябва да се гордее и го сравни с Великата китайска стена.

Тогава той отрече да има нещо общо със строителството му чрез фирми, какъвто сигнал на Велизар Енчев проверяват от ДАНС.

Елена Йончева от БСП също внесе сигнал в прокуратурата за нарушения при изграждането на съоръжението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
осман преди 6 години
дпс ще литне в небитието.турците сме с дост.а валерко след неговите прояви да се радва .че все още диша.проклетника.бръкна там дето никой не си и помислял.горкия много е повярвал на бг националистите.един вьлятър нещастници.добре че турците са велики....
33
0
 
3
 
! Отговори
Nyakoya преди 6 години
ALO, TOY BORISOV OTIDE DA MOLI ERDOGAN, AMAN, ZAMAN DA NE GI PUSKA MIGRANTITE, TI OSHTE S TOYA PLET SE ZANIMAVASH. NALI SI SVI PARICKITE TRAY SI BE HAYIRSIZIN(BEZPOLEZEN)
32
3
 
10
 
! Отговори
ВЪН ВЪН ВЪН преди 6 години
ПсевдоПатриотите-Фашистите-Обединените крадци ВЪН ВЪН ВЪН от управлението на Европейска БЪЛГАРИЯ......Лидерите на фашистките партии-бандиии на съд и затвор за денонощтното насаждане на етническа злоба,омраза и расизъм в Българското общество.......а този мръсен индивид на снимката рано или късно ще си получи заслуженото си за тероризма над мирните изселници на границата......има ли ДАНС,ПРОКУРАТУРА и ще се чака ли фашистите да запалят чергата на майка БЪЛГАРИЯ
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На баба Лени и се вие свят от високото,а и предположенията ,вече не вървят !
30
4
 
7
 
! Отговори
иван преди 6 години
Абе що ги каниш да работят , дай им на тях събрания и пленуми , да въртят интригата и компромата , къде ги каниш в тая жега на инспекция !!!!
29
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чакам разни седерюги да си посипят главите с пепел за разрушаването на омразниясоциалистически кльон! Чакам НС да измисли начин да ги застави да върнат поне нещоот ограбеното, дали ще продадат хотели, гаражи, коли, сгради, няма значение, важното е да се види някакво съпричастие и осъзната вина!
28
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мухльото реши, че и той може да вози с въртолет! Досега само Бойчето си разрешаваше това, а сега и виц-премиерът - също! Вицове!
27
4
 
14
 
! Отговори
патриот? преди 6 години
Симеонов греши, трябва да ги покани в хотела си "Козият рог" до границата за да им покаже "колко печеливша е омразата" и колко печели той на ден от разквартирувани полицаи в хотела.Иначе там човешки крак няма да стъпи ако не са полицаите.Така, че пак той намаза от Турция.Скоро ако чуем,че е скочил от някое високо място с виковете "Турците идат" няма да е изненада.А що се отнася до "великата българска стена" трябват й няколко добри ножици, няколко ръчни гранати, смес от амониев нитрат и я няма.
26
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези милиони които си делнаха едни "другари" с тях можеше да се направи железобетонна ограда над 6 метра висока. А тази ограда като започне да я яде ръждата кво праиме? Това не е ограда това е номер да се присвоят едни мангизи от едни "другари" като този брадясалия на фотото долночифликчииски ***!
25
3
 
5
 
! Отговори
eni4er преди 6 години
https://tr.sputniknews/turkiye/201704111028028708-milli-savunma-bakanligi-turkiye-suriye-duvar/оградата на сирийско турскта граница 911 км
24
2
 
15
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Че какво и е на оградата,била по ниска от унгарската,да ама е по скъпа от нея.
23
2
 
8
 
! Отговори
до 25 преди 6 години
"Този мейкащ и ейекащ"Това за диалекта му ли трябва да е ?Книжовния е източен Велико-Търновски ,в смисъл крадеца да вика дръжте крадеца.
22
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този мейкащ и ейекащ козел толкова е гепил от оградата и пак е нагъл. Имаше снимка на оградата в Унгария и тази у нас. Нямате си представа каква разлика, а нашата е3-4 пъти по-скъпа. Нашата насита не е ограда а възпиращо заграждение.
21
0
 
11
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
Да не са луди ,да вземат да се разбият!Ако и те са ги поръчвали,си става като с вица за лекаря и инженера.
20
3
 
9
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Ха !!! Страх ги е Далаверко да не ги гръмне...
19
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОВА Е ТЕЛЕНА ОГРАДА,ДНЕС Я ИМА,УТРЕ НЕ,ВИЖ БЕТОННАТА Е ДРУГО НЕЩО.
18
6
 
22
 
! Отговори
НЕбългарин преди 6 години
Според него това е сериозно инженерно съоръжение, с което България трябва да се гордее и го сравни с Великата китайска стена.Хахахаха телена ограда и Великата китайска стена?! Да почти са еднакви не можеш да ги различиш направо ако ги сложиш едно до друго! Хахахах
17
7
 
10
 
! Отговори
Андрешко. преди 6 години
Този на снимката да вземе премиера и още някой *** в "пантера" и да си гледат металния селки плет тип "кози рог"
16
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отказват, защото БСП са патологични лъжци.
15
11
 
10
 
! Отговори
Бай Корлеоне преди 6 години
На военния "Пантер" да се кача Евроатлантика- Бялата Златка, Русенския македонец Шкембе войвода, ТИКВАТА и техния общ приятел султан Ердоган, пък да става каквото ще........