В НС покрай Хитлер модата: Да си покажем снимките

ГЕРБ обвини БСП във фалшив антифашизъм
Обновена: 16 юни 2017 11:01 | 16 юни 2017 10:52,
78
В НС покрай Хитлер модата: Да си покажем снимките
Снимка: Господари на ефира

Скандалът с хитлеристките снимки на управляващите продължи и днес в парламента. От ГЕРБ призоваха БСП и ДПС да подкрепят искането им за оставка на президентския съветник Пламен Узунов, чиято снимка, дегизиран като Хитлер, се появи през седмицата. 

От "Воля" пък призоваха всеки, който има своя снимка вкъщи, да я покаже и да се сложи край на подобни скандали.

Още по темата

Узунов стана поредният представител на властта, който "блесна" като Хитлер на новогодишно тържество и предизвика трус в институциите. Преди него зам.-регионалният министър Павел Тенев бе освободен заради фото с нацистки поздрав в музей в Париж, а на висш служител във военното министерство му се размина заради друга снимка с вдигната за хитлеристки поздрав ръка. 

Узунов отказа да подаде оставка, а президентът Радев го защити с мотива, че дегизировката е била карнавално облекло.

Лидерката на БСП Корнелия Нинова пък обяви, че не приема подобни шеги, но право президента е да взима решенията за своя екип. 

Днес от ГЕРБ обвиниха БСП и Нинова в двоен стандарт заради липсата на искане на оставка към Узунов, каквото имаше за Тенев. 

"Вече имаме двоен стандарт, към приближените на президента и БСП ще се прави компромис, ако са се шегували с хитлеристките символи, а с други не. Едните са па-равни от другите", възмути се Тома Биков от ГЕРБ.

Той призова БСП да подкрепи ГЕРБ в искането им за оставка на Узунов, защото те като антифашистка партия биха имали най-голяма полза от това. 

"В противен случай ще се окаже, че вашият антифашизъм е бил фалшив. Ако още днес не призовете за оставка, ще се окаже, че това е било активно мероприятие", каза още Биков. 

"Трябва да видиш гредата в собственото си око, преди сламката в другата", завърши той.  

Пламен Христов от "Воля" също направи декларация от трибуната, която се състоеше само от едно изречение: "Аз предлагам най-накрая всеки каквито снимки има вкъщи, да си ги разгледаме, да ги покажем на медиите, и да спрем да се занимаваме с глупости".

Това накара шефа на парламента Димитър Главчев да отвърне на шега, че след час ще даде почивка, за да даде възможност на депутатите да разгледат снимките си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен29 А комунистите от ГЕРБ как мислят ?Как мисли най-младият син на Партията, БиБитко ,който след няколко дена ще направи юбилей - 40 тодини от приемането в БКП....
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи, разбрахме, се, че правителството преди 9 септември правилно е било обесено.Също тези, които излизат на Луков марш са много лоши хора!
30
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев го каза ясно - когато на 9-ти май отдаде почит на жертвите на нацизма, всички които в момента искат оставката на Узунов мълчаха като дуп...та. Сега се сетили за нацизма, смешковци. Какво стана с онзи във военното министерство, неговата оставка що така не се иска? Да не говорим, че има толкова дребни душици - след найсет години да изкарваш снимка на свой приятел от някакъв купон, само и само да го злепоставиш. Това българите наистина сме много злобни и лицемерни хора.
29
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Габрово и то не за първи път на карнавала баш Габровският Гербаджия се изтипоса пръв като Хитлер.Гледам на записите мята ръката ,събира петите изпънат като струна , с лека чупка на китката . Този,, обичай,,, да се обличат като Хитлер въведоха на Габровският карнавал местните ГЕРБ-аджии- истински ариици . .
28
2
 
2
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 6 години
До Цецо Явно е вие сте от тез който немогат да направят разлика между един голям артист и един жалък *** с униформа.Бил съм в Бухенвалд Освиенцим. НО НИКОГА не мога да приема че има толкова жалки твари *** и нагли.......................
27
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Кулеков? Редовно се представяше за Волен в нацистки дрехи! Все пак докато едните го играят нацисти, други като Валери Сименов са си такива. Герб вчера го качили на хеликоптера и той щастлив!
26
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Цецо 25 Чарли Чаплин е артист,докато това недоразумение от снимката,заема длъжността "съветник на президента по правните въпроси".Има огромна разлика,но комунистите от БСП,трудно мислят...
25
3
 
9
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 6 години
Къде е честа на пагона другарю президент .Как може да го таксувате за шега.Ако се беше снимал гол как гори знамето пак шега ли щеше да е.Какъв и тоз двоен стандарт.Клели сте се в конституцията.Или и за вас това нв важи.Не ме учудва щом самият вие другарю президент е потъпквате постоянно
24
9
 
6
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
Да заклеймиме тогава и Чарли Чаплин, заради ролята му във "Великият диктатор"...
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да си покажем простотията.Горко на тази държава,в която първите мъже се шегуват по този начин!
22
0
 
7
 
! Отговори
Хм, преди 6 години
ако някой се снима като Сталин пак лr ще са такива реакциите?
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия дорде си оправят фотоалбумите и мандата ще замине тоя кабинет какво чака че не почва съдебната реформа.
20
4
 
7
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 6 години
Забележете с униформа на Бг летец само за оскверняването и той трябва да е дисциплинарно уволнен и даден на военен съд.Там да обяснява че само се е шегувал.Оскверняването и по тоз начин е национално предателство клел се е че ще я защитава.Къде е главният прокурор
19
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези, които не зачитат Ден Победой, да не приказват много кой бил фашист! те са фашистите и седнали да критикуват този шматунгел за някаква пиеса, изиграна на някакво пейдерастко сборище! Накичили се като клоуни, уж сериозни хора от които чакаме хаир!??!?
18
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не че нещ, ама в главите им все Хитлер се върти, факт. И явно им е кеф да ди поиграйкат на машки хитлетченца. От играчка - плачка. аОще има надежда за озаптисване тия палаеници да не вземат да се вживяват съвсем в играта и да я развеят по политики и улици напр. Смешно, смешно, ама айде да преброим кой се е смял.
17
1
 
5
 
! Отговори
Винету преди 6 години
Цялата държава цъфти и явно разни недоносчета са по-важни!
16
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От всичко което мразя най - мразя ***. Не може Тома Биков и Антон Тодоров да бъдат морални стожери в държавата. На тези хора ако ТВ са принципни не трябва да им се дава трибуна. Не можеш да обвиняваш ББ в това , че е най - големият престъпник след промените , организатор на шайки , рекетьор и висш представител на силова групировка, а сега да го боготвориш, защото се бил променил. Престъпника си остави с престъпни нагласи то е генетично. А каквото да правят ТБ и АТ те си остават ***.
15
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя узунов наистина не е за там, но по други причини! Нито е за гледане, нито държането му стабилно, нито характерът мъжки.Не можа и да намали поне малко купуването на гласове на последните избори. Ако трябва да го порицаваме, то би трябвало не за това, че се е представил за Хитлер, а защото се е опитал да осмива такава добра за България историческа личност.Не хубаво да се подиграва на когото и да било!
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 12Добре дошъл в евро фашизма братко ,Аллах Аукбар на всички .Свиквайте вече няма хИТЛЕР ДА ВИ СПАСИ КАПАНА ЩРАКНА
13
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пускат такива снимки да не забелязвате корупцията , бе глупациии ... Рекета със санирането , шведските некъдърни майстори взети по програма за 100 200 лв ,течовете, надписването на стеоопора за лепене ,лъжата че е европроект а всъщност на банкери от ГЕРБ от герберската банка ББР -Българска Банка за Развитие (новото кионтролирано от Бойко КТБ ).Асансъорният рекет където ше ви карат да си плащате за телефон в кабината на асансъорите .Отравянето ви с Уран и неговото потушаване ,рушащите се магистрали на Бойко ,падащи мазилки убийци по тунели