В НС покрай Хитлер модата: Да си покажем снимките

ГЕРБ обвини БСП във фалшив антифашизъм
Обновена: 16 юни 2017 11:01 | 16 юни 2017 10:52,
78
В НС покрай Хитлер модата: Да си покажем снимките
Снимка: Господари на ефира

Скандалът с хитлеристките снимки на управляващите продължи и днес в парламента. От ГЕРБ призоваха БСП и ДПС да подкрепят искането им за оставка на президентския съветник Пламен Узунов, чиято снимка, дегизиран като Хитлер, се появи през седмицата. 

От "Воля" пък призоваха всеки, който има своя снимка вкъщи, да я покаже и да се сложи край на подобни скандали.

Още по темата

Узунов стана поредният представител на властта, който "блесна" като Хитлер на новогодишно тържество и предизвика трус в институциите. Преди него зам.-регионалният министър Павел Тенев бе освободен заради фото с нацистки поздрав в музей в Париж, а на висш служител във военното министерство му се размина заради друга снимка с вдигната за хитлеристки поздрав ръка. 

Узунов отказа да подаде оставка, а президентът Радев го защити с мотива, че дегизировката е била карнавално облекло.

Лидерката на БСП Корнелия Нинова пък обяви, че не приема подобни шеги, но право президента е да взима решенията за своя екип. 

Днес от ГЕРБ обвиниха БСП и Нинова в двоен стандарт заради липсата на искане на оставка към Узунов, каквото имаше за Тенев. 

"Вече имаме двоен стандарт, към приближените на президента и БСП ще се прави компромис, ако са се шегували с хитлеристките символи, а с други не. Едните са па-равни от другите", възмути се Тома Биков от ГЕРБ.

Той призова БСП да подкрепи ГЕРБ в искането им за оставка на Узунов, защото те като антифашистка партия биха имали най-голяма полза от това. 

"В противен случай ще се окаже, че вашият антифашизъм е бил фалшив. Ако още днес не призовете за оставка, ще се окаже, че това е било активно мероприятие", каза още Биков. 

"Трябва да видиш гредата в собственото си око, преди сламката в другата", завърши той.  

Пламен Христов от "Воля" също направи декларация от трибуната, която се състоеше само от едно изречение: "Аз предлагам най-накрая всеки каквито снимки има вкъщи, да си ги разгледаме, да ги покажем на медиите, и да спрем да се занимаваме с глупости".

Това накара шефа на парламента Димитър Главчев да отвърне на шега, че след час ще даде почивка, за да даде възможност на депутатите да разгледат снимките си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
9
 
! Отговори
Комунизъм=фашизъм преди 6 години
Комунизмът и фашизмът са двете страни на една и съща монета.
11
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
безделници хвьрлят прах в очите на хората и им отвличат вниманиетоот мажоритарния вот и индексиране на пенсиите ако имаше маж вот тезинямаше да ги има в нс затова подскачат сега
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези сите полуи-диоти се гаврят с паметта на Хитлер ако се появи някой потомък на Хитлер дали не може да ги осъди?
9
7
 
10
 
! Отговори
teo преди 6 години
СТАНА ЯСНО, ЧЕ РАДЕВ КАТАЛПУЛТИРА В СКУТА НА *** ! ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ С ТАКЪВ ЧЕРВЕН ПРЕЗИДЕНТ ! БЪЛГАРИНО ?????
8
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пускат такива снимки да не забелязвате корупцията , бе глупациии ... Рекета със санирането , шведските некъдърни майстори взети по програма за 100 200 лв ,течовете, надписването на стеоопора за лепене ,лъжата че е европроект а всъщност на банкери от ГЕРБ от герберската нанка ББР -Българска Бнанка за Развитие (новото кионтролирано от Бойко КТБ ).Асансъорният рекет където ше ви карат да си плащате за телефон в кабината на асансъорите .Отравянето ви с Уран и неговото потушаване ,рушащите се магистрали на Бойко ,падащи мазилки убийци по тунели
7
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За БСП - стига.
6
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние ще унищожим всички тези антидемократични партии. Ще обесим всички гербери, бесепари, патриоти и депесари. В името на Свободата и независимостта на България!
5
3
 
6
 
! Отговори
лако преди 6 години
От глупост ще да го е направил! Да се маха щом е глупав, не е за там!
4
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз като пионер играх ролята на турски дознател и разпитвах Левски на сцената в народното читалище. Левски бе красавец, русичък, нежничък, със сини очички, направо госпожичка.На мен ми бе криво, че косвено ме обявиха за лош и грозник, но какво да се прави - дисциплина.И без това съм си намусен, а в яда си излязох на сценката 5 пъти по начумерен и така го разпитах, че сетне една даскалица каза, че е започнала да трепери.Факт!Ако има снимки, няма да мога да заема никакъв държавен пост.С фес бях!
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали пък Хитлер не е имитирал някой политик например Чърчил, ако е така то значи тези са невинни, защото всички са имитирали Чърчил. Хайде признайте си кой иска да ни забърка във война с Англия
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Основно Правило на Конспирацията никога не се снимай.. освен за паспорт щото няма как.
1
7
 
19
 
! Отговори
th преди 6 години
Айде стига с тези снимки! От 1 месец занимават цялата държава с глупости. Нека кажат какво е свършило новото народно събрание, какви закони прие, как ще подобри живота на хората. Само хвърлят глупави теми, за да се карат хората и да не виждаме, че са продуктивни колкото кучето на нивата.