След операцията на менискус: Борисов е добре, вече работи

Интервенцията е трета за дясното му коляно
203
След операцията на менискус: Борисов е добре, вече работи
Снимка: БТА, архив

Спешната операция на менискуса, която претърпя вчера премиерът Бойко Борисов, е на дясното му коляно и е вече трета там. Иначе операция на менискус му се прави за четвърти път - през ноември 2013 г. на същата интервенция бе подложено и лявото му коляно, съобщи "24 часа".

Операцията от петък е успешна, очаква се бързо възстановяване, съобщи в петък доц. д-р Антони Георгиев от “Софиямед” - един от най-добрите травматолози в страната. Това е лекарят, на когото Бойко Борисов се доверява при всяка травма.

Още по темата
След всяка операция докторите го предупреждават да не рита футбол и да не играе тенис, понеже всеки следващ път връзките му съвсем изтъняват.

Най-рисков спорт за подобни травми е футболът. Тенисът не е толкова, макар че също може да доведе до нова травма.

Борисов обаче никога не спира със спорта. Затова и след последната операция - на 28 февруари 2015 г., той се пошегува със себе си: “В моя случай е като в оная поговорка: “Да би мирно седяло, не би чудо видяло”. Тогава той викаше вкъщи министрите от второто си правителство.

Първия път Георгиев оперира коляното на лидера на ГЕРБ още докато работеше във Военномедицинска академия - през 2009 г. Тогава Борисов получи контузия по време на мач малко преди парламентарните избори, които го направиха премиер. Втората операция беше през ноември 2013 г. също във ВМА.

След такива интервенции обикновено двигателното възстановяване отнема 30 дни - период, в който се ходи с патерици.

"Премиерът е добре, вече работи", каза пред “24 часа” лидерът на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Самият Борисов всеки път отказва да коментира състоянието си, понеже това не бил най-важният въпрос в държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
13
 
11
 
! Отговори
Професор преди 6 години
Орешарски и Станишев не стига, че съсипаха страната, ами развалиха и здравето на Борисов.
36
2
 
32
 
! Отговори
Любопитен преди 6 години
От години ме гложди една мисъл-кой казва на Борисов какво да прави?Щото очевидно няма собствена воля.Преценете сами-до обед плямпа глупости,после обядва и надвечер влиза в пътя.Въпросът е:С кого аджеба обядва наш Боце?Кой му държи юздите?
35
2
 
26
 
! Отговори
Дончев преди 6 години
Дано само не са му засегнали мозъка покрай менискуса ... И да не вземат да му дадат хартия, че ...
34
3
 
26
 
! Отговори
Оставка преди 6 години
В пропадналата България от векове се толерират национални предатели,мекерета,крадци,мошеници,измамници които играят с стадото тука има-тука нема....и още едно ***,национален предател не е осъден на СМЪРТ било с рзстрел,обесване,гилотина......затова не върви тая БЪЛГАРИЯ и ще има кражби на милиардиии от санирането,от асвалта и магистралите,от великата българска кокошкарска ограда на фашистите.....ееее ех Българиооо и ние да си имахме полирик като СУЛТАНА с топкиииии,Алууу да политик с топкиии
33
2
 
28
 
! Отговори
ОПЕРАЦИЯ - ДРУГ ПЪТ преди 6 години
НЕ ЧОВЕК, А МЕНИСКУС! ДНЕС ГО ОПЕРИРАТ, УТРЕ СТЪПВА НА КРАКА И РАБОТИ ЛИ РАБОТИ. ДА, АМА ДНЕС НИКОЕ ВИСОКОПОСТАВЕНО ЛИЦЕ НЯМА РОЖДЕН ДЕН. ПРОСТО...НЯМА И ЛЪЖЛИВЕЦА ОЗДРАВЯ, УРА! КЪДЕ Е ПРОСТИЯ НАРОД ДА МУ СЕ ВЪРЖЕ. И КОЛКО СКРОМЕН, АМА СКРОМЕН - ДВА ДЕНА НИ ЗАЛИВАТ С ЛЪЖЛИВА ИНФОРМАЦИЯ, ПОКАЗАХА НИ ВИСОЧАЙШАТА ПЕТА И НИЩО, АМА НИЩО НЕ КОМЕНТИРАЛ, ЗАЩОТО НОГАТА МУ НЕ БИЛА НАЙ-ВАЖНАТА НОВИНА В ДЪРЖАВАТА.ЧЕ КАК ТЪЙ,ТЛЪСТАТА ОСОБА Е НАЙ-ВАЖНАТА НОВИНА-ОТ КОПИТОТО ДО ДРЪНЧАЩАТА ПОГАЛЕНА КРАТУНА.ТЮЮЮ
32
32
 
6
 
! Отговори
Професор преди 6 години
Всички комунисти злобно надянали каскети и ватенки задружно плюят по Борисов.
31
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цялата игра със операцията на Бойко е подбран момент за да не отиде да поздрави Симеон Кобурга за ЧРД.Мътят му водата на Бойко
30
2
 
33
 
! Отговори
Оставка преди 6 години
БЪЛГАРИЯ се срамува от този крадлив,корумпиран,некомпетентен "управник" "държавник".в Албания,Македония,Сърбия,Босна които не са в ЕС имат по хубави заплати и пенсиии о изчезващата се България,не говорим за Гърция,Румъния.......Тиквата да каже къде са милиардитеееееееееее на бедното и нещастното стадо
29
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бате, Бойко! Свали килцата, вече не си охранител.
28
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е ТОЙ ПО ПРИНЦИП НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА РАБОТИ С ГЛАВАТА СИ? МЕНИСКУСЪТ ДА НЕ МУ Е ПОРАСНАЛ НА ГЛАВАТА ЧЕ ДА МУ ПРЕЧИ?
27
26
 
6
 
! Отговори
Край преди 6 години
Стига с тая оставка бе. А сте го махнали този а Меркел е спряла парата от ЕС. Евраците му се дават на този в лично качество и той така и си ги харчи. С какво си плащаме за тия пари сами си отговорете. Работи Бойче. Работи. Работи ни.
26
1
 
26
 
! Отговори
радостен преди 6 години
мене ми е през шлифера!
25
2
 
35
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Боко,както по...долу отбеляза коментиращ се...скри с тази уж...спешна операция.Причините са две и те са следните: Първо,да не дава отчет за посещението при Ердоган,защото е гузен от...нещо и Второ,да не...уважи годишнината на Симеон,чийто охранител(бодигард) беше дълги години.Все пак,някак...неудобно е да се яви пред гостите на Симеон в качеството си на премиер-бодигард.
24
10
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Робокоп...
23
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано да се оправи човеко че без него магнолиите ше увехнат и ше ги задушат бурените. Вече съм по спокоен щом докторете са му казали чее добре. Магнолиите нема да умрът!
22
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
работи... е доста пресилено казаноне може да чете добре да пише същоезици - необразование - неТрети път премиер... е няма такава държава:))
21
2
 
29
 
! Отговори
Оставка преди 6 години
Имат милиониии и милиарди за крадене,като става въпрос за прилични заплати,пенсиии,детски вечно няма.....ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА и националните предатели,мекететата,разни корумпирани,крадливи КАЛИНКИИИИИИИ на народен съд до 9- то коляно.......съсипаха държавата и стадото му.....СРАМ и ПОЗОР е този на снимката......BASTA на експеримента на Асвалт паша и КАЛИНКИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
20
2
 
29
 
! Отговори
Браво преди 6 години
До Професор"Дано не стане нещо лошо,че без него държавата загива..."Чудесен сарказъм!
19
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Оставка - ...нещастно стадо...стадо , ама предимно от дебелаци!
18
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не трябваше да се среща с Реджеп Иведик.