Радев отвръща на удара: Цветанов да обвинява Швеция в корупция?!

Политиката не била място за скечове с "доброто и лошото ченге"
Обновена: 27 юни 2017 23:08 | 27 юни 2017 18:50, Камелия Цветанова
187
Радев отвръща на удара: Цветанов да обвинява Швеция в корупция?!
Снимка: Reuters, архив

Политическата сцена не е място за разиграване на скечове от типа "доброто и лошото ченге", каза в Горна Оряховица президентът Румен Радев, цитиран от БТА.

"Доживяхме Цветан Цветанов да обвинява държавата Швеция в корупция, защото нали знаете, че за корупцията трябват две страни, но да оставим настрани този европейски виц", заяви Радев в отговор на въпрос за "въвличането" на президентската институция в политически диалог с партията ГЕРБ във връзка с превъоръжаването на Военновъздушните сили.

Още по темата

Президентът посочи, че не става дума за диалог, и изрази надежда премиерът Бойко Борисов ясно да каже подкрепя ли декларациите на своя заместник.

"Когато говорим за корупция, очаквам да разбера дали г-н Борисов е прочел папката, завещана му от премиера Герджиков", добави Радев.

По повод на създаването на анкетна комисия в Народното събрание за превъоръжаването на Военновъздушните сили по инициатива на ПГ на ГЕРБ, Радев коментира, че няма как президентът да бъде викан в парламента.
Той заяви, че комисията, ако иска може да провери решенията, подписите и графиците, които правителството "Борисов-2" е разработило, утвърдило и разписало, а предишното 43-то Народно събрание е приело, и за които има много ясен график.

Президентът посочи, че очаква детайлен анализ и доклад за средствата за всички видове въоръжени сили и е получил уверение, че правителството работи усилено по подготовката на документите, които е трябвало да бъдат подготвени до 20 юни, съгласно решенията на КСНС.

Румен Радев смята, че полицаите имат съвсем основателни искания и от дълги години проблемите им са пренебрегвани. От тяхната социална сигурност, оборудване, условия за подготовка зависи сигурността на всеки един от нас, каза той и отбеляза, че очаква ефективни решения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
3
 
! Отговори
АБЕ преди 6 години
Направете референдум като швейцарците да тия Грипенчета.Да вземем да ги подкрепим-вие знаете как да го направите,че да миряса света.
44
2
 
18
 
! Отговори
тя преди 6 години
И *** да си здерете , пак Русия ще е първа и обичана от много българи!
43
0
 
18
 
! Отговори
киро преди 6 години
Цецко шведа буахахаха
42
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо цвъко не коментира,защо под неговото девет годишно управление,българският етнос се топи главоломно,по доклада на ООН!
41
3
 
21
 
! Отговори
Бай Корлеоне преди 6 години
ГРОБарите са СВЕЩНИЦИ- да обвиняват Швеция, страната с най-ниско ниво на корупция в СВЕТА, в подмолни действия???? Явно някой долен ГЕРБЕРАСТ е взел милионна комисионна за закупуване на 40-годишни дъргели от португалска скрабаджийница и е похарчил парите в ромските махали на изборите.......Сега българският народ ще разбере кои са НАЦИОНАЛНО отговорните партии и кои са корупционно зависимата шайка крадци и предатели!!! Не случайно достойния президент Генерал Румен Радев се радва на подкрепата.
40
2
 
19
 
! Отговори
Теньо преди 6 години
Герборасти , ще имаме НОВИ самолети ! Краденето и комисионните за 40 годишната американска скрап - секна ! Разбрахте ли ме !
39
1
 
4
 
! Отговори
до 46 преди 6 години
много голяма неграмотност...
38
4
 
17
 
! Отговори
тя преди 6 години
Бреее, тука пише един "анонимен" само гадости за българският президент! Много злоба се таи в ***!
37
4
 
19
 
! Отговори
до 44 преди 6 години
Хиляди пъти Радев, от колкото плевенската стругарка! Която е компетететна само по данните на струг С-3 и навиването на милиметрова резба. Я какво щеше да коментира избора на съвременнен изтребител. Може по броя на гайките:-)
36
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До тяРусофилията е форма на неграмотност, омраза и псевдоправославие. Русофилите са най-големите българофоби и са избили повече българи, отколкото са загинали през войните.
35
10
 
23
 
! Отговори
тя преди 6 години
Радев е най- честния и умен управник , който сме имали през демокрацията и това дразни всички , които станаха милионери чрез политиката!
34
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецо с 6-те...
33
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Президентска република е спасението. Умен мъж да взема решения за съдбините на страната, а не тъъпаци като боко и цвъки. И още стотици хиляди герберсти пеликани.
32
4
 
24
 
! Отговори
тя преди 6 години
По- добре русофил да ни управлява , отколкото американофил! 27 години все американски мекерета , продажни ни управляваха и ни докараха най- голямата бедност и смъртност!
31
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** Радев да не се прави на мaлoyмeн. Никой не обвинява Швеция в корупция. Обвинението е , че руския агент Радев обслужва руски интереси след като неговия кабинет избра самолет, който отдалечава България от САЩ. Радев постъпи като предател, каквито са всъщност всички русофили от Съединението до днес.
30
21
 
8
 
! Отговори
панов преди 6 години
как радев обявява имотна декларация че има всичко на всичко 4450 лева като за пенсионирането си през септември са му изплатени и получи 125000 лева.от получаването до сега не е деклариран придобиване на нищо.
29
3
 
20
 
! Отговори
тя преди 6 години
Крадеца вика "дръжте крадеца" ! Доживяхме Цецо да се бори с корупцията- смях в залата!
28
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Грипен не е ли частен консорциум?
27
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
RADEV TI ZA KAKAV SE IMASH BE--SHVEDSKITE GRIPENI SA NAI-LOSHITE SAMOLETI V AVIAZIATA.TE NE SE IZPOLZVAT DORI V SHVEDSKATA ARMIA.SHVEZIA PROIZVEGDA SKAPO,NO NEKACESTVENO.
26
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вица на деня!Банкянският ахмак,щял да вдигне заплатите на полиСаите,ам трябвало да плаща гриповете!! :-) :-) На него все нещо му пречи!Та така девет години безвремие!