Радев отвръща на удара: Цветанов да обвинява Швеция в корупция?!

Политиката не била място за скечове с "доброто и лошото ченге"
Обновена: 27 юни 2017 23:08 | 27 юни 2017 18:50, Камелия Цветанова
187
Радев отвръща на удара: Цветанов да обвинява Швеция в корупция?!
Снимка: Reuters, архив

Политическата сцена не е място за разиграване на скечове от типа "доброто и лошото ченге", каза в Горна Оряховица президентът Румен Радев, цитиран от БТА.

"Доживяхме Цветан Цветанов да обвинява държавата Швеция в корупция, защото нали знаете, че за корупцията трябват две страни, но да оставим настрани този европейски виц", заяви Радев в отговор на въпрос за "въвличането" на президентската институция в политически диалог с партията ГЕРБ във връзка с превъоръжаването на Военновъздушните сили.

Още по темата

Президентът посочи, че не става дума за диалог, и изрази надежда премиерът Бойко Борисов ясно да каже подкрепя ли декларациите на своя заместник.

"Когато говорим за корупция, очаквам да разбера дали г-н Борисов е прочел папката, завещана му от премиера Герджиков", добави Радев.

По повод на създаването на анкетна комисия в Народното събрание за превъоръжаването на Военновъздушните сили по инициатива на ПГ на ГЕРБ, Радев коментира, че няма как президентът да бъде викан в парламента.
Той заяви, че комисията, ако иска може да провери решенията, подписите и графиците, които правителството "Борисов-2" е разработило, утвърдило и разписало, а предишното 43-то Народно събрание е приело, и за които има много ясен график.

Президентът посочи, че очаква детайлен анализ и доклад за средствата за всички видове въоръжени сили и е получил уверение, че правителството работи усилено по подготовката на документите, които е трябвало да бъдат подготвени до 20 юни, съгласно решенията на КСНС.

Румен Радев смята, че полицаите имат съвсем основателни искания и от дълги години проблемите им са пренебрегвани. От тяхната социална сигурност, оборудване, условия за подготовка зависи сигурността на всеки един от нас, каза той и отбеляза, че очаква ефективни решения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
6
 
23
 
! Отговори
До 26 преди 6 години
Толкова много глупости каза наведнъж, че си за рекордТи да не си роднина на онова жалко мекотело Плевнелиев? Говориш на изуст като него и същите глупости. Той например е, национален предател. Доказан, с опит да се л.игави в посолството на САЩ, да раздава ордени на шефове на НАТО и още много подобни отвратителни постъпки. А пък което аз виждам в Радев е мъж на място. Но не можем всички да имаме едно мнение. Спокойно, няма да ви извади от ЕС. Нали от това са паникьосани много. Те сами ще ви изолират както вече правят с двете скорости.
24
22
 
12
 
! Отговори
Русофилка Радева преди 6 години
Радев уж е български генерал а се държи като ординарец на полковник Путин.
23
6
 
26
 
! Отговори
до 26 преди 6 години
Ако изборът зависеше от Радев, той неминуемо, би избрал руски изтребител.Защото е сигурен в техните качества, на най-ниска цена! А не американските щайги, които са направили вдовици, над 50000 пилота.
22
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
клиента на прокоратурата цеетанов - дава акъл как да се краде
21
24
 
10
 
! Отговори
Реално преди 6 години
Радеф единствено може да върне поста президент на България, защото клоуна с клепнали уши изглежда жалко и неговите действия са неадекватни.
20
27
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руското *** Радев да не се прави на тапа. Назначеното от него служебно правителство предопредели Грипен като победител, което изобщо не беше негова работа. А този избир работи за интересите на агресивна Русия. Радев е национален предател, безродник и руски агент и ще причини много беди на България докато не бъде озаптен.
19
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Май комисионните които взеха за американските гробници ще трябва да се връщат! А американците при всеки неприбран долар, ползват колт.
18
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На видимо неадекватни, като Цвъцко трябва да се оказва специализирана медицинска помощ. На вожда му също...
17
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецко Цървула си го гледаме от години. На власт е защото цунка меката вувузела на Падишаха от село Б. Е, и е по-т/п от него, основно качество за да си му слуга. Какво да каже миличкия, IQ то му е като на Златна рибка. Да се плюе е най-добре, може и да е глупост но върви. А и се забравя бързо. У нас глупости и простотии се правят всеки ден, особено от Падишаха и верният му слуга, Цецко.
16
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
точно цветанов да говори за корупция...лелее... нали точно цветанов го съдиха няколко пъти
15
16
 
9
 
! Отговори
А пари имаше преди 6 години
Защо не разследват как подарихме на Русия над милиард лева за нещо което не ни трябва , но всички са намазали май и всички си траят.С тези пари не грипен , а най новия сухой или еф 35 щяхме да вземем.Но на наш гръб и сто камшика са малко.
14
24
 
7
 
! Отговори
шапкаря преди 6 години
абе радеш ти пък кога взе да разбираш от политика бре червен шапкар.*** имали право да искат пари.що другите нямат ли право.що твоята партия като беше на власт не им вдигна заплатите и да им дава облекло.е.ати червената наглост
13
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
щом гроб ***, значи нещата вървят към добре
12
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е много долен този цветанов, мисли *** всички крадат като него
11
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цветанов връща сталинските времена
10
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти какво мислиш бе п..римитив, че SAAB като е частна фирма няма държавна подкрепа за сделки като с Грипените, това да не ти е като да продаваш чушки и домати на подуенския пазар
9
5
 
42
 
! Отговори
гого преди 6 години
като го гледах тоз Цв в неделя, ми то чак да ти се повдигне. Ама той света вода ненапита, бирец срещу корупцията, едно благо мазно ги реди, ама кой му верва ,май сам си верва
8
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Радев, само бой по т..ъпото ченге Цвъки, не че всичко не е съгласувано с Боко, но бпй и по двамата е още по-добре
7
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цветанов е абсолютен примитивни и тъ-па-нар и това не е тайна за никого.
6
3
 
29
 
! Отговори
:) :) преди 6 години
чудно Швеция как ще реагира на обвинението че е страна в корупционен скандал. Или просто ни гледат ехидно и презрително.