Суджук ми дай и бай-бай: Живко Мартинов напуска парламента

Цветан Цветанов обяви смяната на ръководството на ГЕРБ в Добрич
25 юли 2017 15:45,
184
Суджук ми дай и бай-бай: Живко Мартинов напуска парламента
Снимка: Кадър Youtube

Депутатът от ГЕРБ Живко Мартинов, който се прочу като главен герой в Суджукгейт, напуска парламента.

Новината обяви шефът на групата на ГЕРБ в Народното събрание Цветан Цветанов на пресконференция в Добрич.

Мартинов бе добрички депутат и част от общинската структура в града. Скандалът около него гръмна в петък, когато прокуратурата поиска имунитета му. По-късно Сотир Цацаров разки, че депутатът е злоупотребявал с името на премиера като е искал за Бойко Борисов тонове суджук от търговец, когото заплашвал, че ще има неприятности, ако не осигури доставката.

Още по темата

Освен суджук Мартинов искал и десетки килограми филе "Елена", а също и ремонт за партийния офис. Всичко това пак от името на министър-председателя.

Сега срещу Мартинов се води разследване от специализираното звено "Антикорупция". 

Той напуска парламента, "за да не пречи нито на разследването и преди всичко да не руши авторитета на партия ГЕРБ и авторитета на министър-председателя Бойко Борисов", обясни Цветанов от Добрич, информира БТА.

Областното ръководство на ГЕРБ временно ще бъде оглавено от депутата вицеадмирал и кандидат за вицепрезидент на последните избори Пламен Манушев. Общински лидер става Красимир Николов - заместник-областен управител на Добрич.

Смяната на ръководството на ГЕРБ в Пловдив бе поискана от лидера Бойко Борисов часове след скандала.

Днес Цветанов съобщи, че до два-три месеца новото областно ръководство ще подготви доклад за състоянието на общинските структури на ГЕРБ в Добричкия регион.

Вторият в ГЕРБ припомни, че в последните години партията е губила обществена подкрепа в областта на няколко национални избори.

"Дори се стигна дотам през 2015-а - участвайки в избори, имахме най-слабия си резултат като спечелихме само в най-малката община в Добричка област - Шабла", каза Цветанов.

Той допълни, че и заради натрупано напрежение в партийната структура е било въпрос на време да се вземе управленско решение за смяна на общинското ръководство в Добрич.

Цветан Цветанов обясни и че рокадите в общинската структура ще доведат до влизане на нови членове в нея, както и за успешна подготовка за местните избори през 2019 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
16
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До 81: Дали някой ще ти повярва? Ако имаше такова нещо, гербаджийската пропаганда отдавна да е била тъпана за това. Като пример: след като лъснаха далаверите около НДК, сега гербаджиите искат да ги припишат на Деница Златева, само защото е подписала един отчет на Боршош.Много се оядоха гербаджиите. Време е да си ходят.
78
0
 
15
 
! Отговори
ВЪПРОС към СИНДИКАТИ преди 6 години
Няма ли да му удържат последната заплата при уволнение ?
77
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещата вървят към еднопосочен билет !И после пак ще се чудят къде е ?!?
76
4
 
24
 
! Отговори
Един преди 6 години
Ала-бала, ала-бала! На мен ми е интересно 4 тона луканки Мартинов сам ли ги е изял, или са отишли при *** предизборно? Като ще разследвате - давайте до края, не само да ни обяснявате, че Баце не бил кусал от тях.
75
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой е изял или кои изядоха соджука от 4 тона ? Това също не е маловажно.
74
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типичния гербер, просто го хванаха и се вдигна шум. Всички са такива начело с главатаря им. Бандитска държава, няма друга такава в Европа, освен може Косово
73
2
 
10
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
Във всяка партия има суджуци ,влизащи в партиите с ясна цел ,че когато са във властта могат да си правят каквото си искат.Депутата има имунитет ,а защо?Произход на парите прави ли им се?Я ми кажете в такава мафиотска държава кои нормален с пари ще реши да върши нещо?А те нещата от там идват и заплати, и данъци.
72
3
 
37
 
! Отговори
kaltak01 преди 6 години
,,да не руши авторитета на партия ГЕРБ и авторитета на министър-председателя Бойко Борисов"....къв авторитет имат па тия шмундели?!?
71
2
 
13
 
! Отговори
до 71 преди 6 години
Няма да се смеят ,че нали това искат една слаба държава, дето да я контролират по лесно.Суджуците даже им помагат ,че гонят всичко амбициозно или му слагат прът в колелата.Аман от партии ,стават винаги хайдушко сборище ,най-умното в историята ни е забраната им.
70
1
 
25
 
! Отговори
Разгеле преди 6 години
Доживях да видя и тоя наглец да го разследват поне. Много нагло същество, изключително неприятен и отвратителен. Не се свени да си иска, да заплашва и да парадира колко близък бил с ББ.
69
2
 
25
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Зад Бойко стоят яки криминални структури. Само така може да се обясни защо когато Бойко нареди някой да си ходи, я от парламент, я от някое друго топло местенце, той не смее дори и да гъкне. В другите партии когато отстранят някого, той след това обикаля всички телевизионни студия за да каже колко той е прав, и колко тези, които са го отстранили са лоши. Пресен пример е Георги Гергов.
68
2
 
8
 
! Отговори
до Андрешко преди 6 години
А ти кои нормален българин очакваш да си вложи трудът и душата за да просперира в България.Е това е Идиотокрация -по мързеливия и нагъл връзкар членуващ в партия може да те сложи на кучето.. ,а ти дето се бориш за неговия своя и неговия хляб си нищо.
67
4
 
22
 
! Отговори
за мандрите преди 6 години
Ей, най-после се видя кои са наследниците на тези дето обирали мандрите.Да живей БКП-ГЕРБ, ето ги баш комунистите.
66
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отдавна е ясно как са "спечелили" изборите в Добрич, великите гробари. С изнудване, заплахи и пари. Тази лакомия Суджука, мачкал, крал, уволнявал, подкупвал, изнудвал, лъгал, налагал болната си воля в името *** Вожда, така злепостави тази партия, че станаха за смях и по света. Представете си реакцията в Германия, Франция, Италия, смях и подигравки, какви депутати има у нас. Какво си мислят за Тиквун, колко се смеят и подиграват. Мислите ли, че имаме някакъв авторитет по света? Никакъв!
65
2
 
16
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
От тук нататък каквото и да го правят този човек, не могат да му отнемат удоволствието от изядения суджук. За десет живота един обикновен човек не може да изяде толкова суджук, колкото изяде един добрички депутат за последните десетина години. Кой ял, ял, кой ...., ......
64
2
 
6
 
! Отговори
до П.Петров преди 6 години
Още 20 години.Системата е тази.Аз прекарах 20 години и нищо добро не постигнах,много нерви и много труд за нищо.Няма какво да се ядосваш само времето ще намести нещата по местата им.
63
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айду ците от крадци на мандри и кашкавал се изродиха в кражби на суджук.
62
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човекът е сметнал че има суджук до края на мандата - за какво му е тогава да депутатства? Целта е изпълнена и дори преизпълнена - освен суджук, има и малко филе "Елена" като премия.
61
2
 
22
 
! Отговори
Надпис преди 6 години
Надпис в римското гето на Добрич: Гласуваш за ГРОБ - получаваш суджук. Така се печелят избори. Рекетираш бизнеса, раздаваш на безделниците и си ОК.
60
2
 
22
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
По какъв начин депутат нарежда да се уволнят служители на МВР, които не са му подчинени ?Не е само Суджука до шия в л....та, а цялата партия ГЕРБ, както и останалите издънки на БКП-ДС - БСП,ДПС,АБВ.ДО КОГА ПРОСТИЯТ НАРОД ЩЕ ГИ ИЗБИРА ДА ГО УПРАВЛЯВАТ ОБОРДЖИИ НА МАНДРИ, ДЕЦАТА ИМ И ПОДОПЕЧНИТЕ ИМ НАГАЖДАЧИ ОТ ДС !?!?