Заради "Суджукгейт": Борисов поиска оставки в ГЕРБ - Добрич

Искането на лидера на партията ще се гласува в понеделник
21 юли 2017 19:17,
168
Заради "Суджукгейт": Борисов поиска оставки в ГЕРБ - Добрич
Снимка: Булфото, архив

Премиерът в качеството си на председател на ГЕРБ поиска оставката на всички членове на областното ръководство на партия ГЕРБ - Добрич.

Това съобщиха от пресцентъра на партията.

Още по темата
Освен това председателят на ГЕРБ предлага на ИК да освободи общинския ръководител, общинския организационен секретар и членовете на общинското ръководство на партия ГЕРБ - Добрич.

Освен освобождаването на членовете на областното и общинското ръководство, предложението на Бойко Борисов включва още да бъдат утвърдени нови ръководства на областните и общинските структури.

Решението на Изпълнителната комисия ще бъде гласувано и приведено в действие още в понеделник, се посочва в съобщението.

Поисканата чистка вероятно е заради аферата "Суджукгейт". Както Dnes.bg писа, депутатът на ГЕРБ Живко Мартинов е поискал тонове суджук за Бойко Борисов, както и телешка пъстърма и филе "Елена". След проверка на прокуратурата имунитетът му бе поискан.

За скандала бил информиран и премиерът. Самият Мартинов вече сам се отказва от имунитета и обясни, че атаките срещу него идвали от ляво.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още по темата: Бойко Борисовсуджуци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
5
 
! Отговори
1 преди 6 години
др. Борисов не оставката на герб Добрич,а оставката на герб България ,трябва да подадете,и на есен предсрочни избори,аферата със суджука,беше ,последния пирон ,в ковчега на ''честните''крадци от герб,ако се чувствате политик,подайте си оставката,и закрийте тази пародия ,наречена герб-БСП.
132
2
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
a be cvetanov kakvo pravat tia komunist v partia gerb , jivko kakavto e jivko takiva sa p ivanov , onia jelazko jelazkov , ne se sardete no tochno zaradi takiva kato tezi ne glasuvam za gerb te koito doide na vlast te sa vse vav vlastta
131
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боко , защо тебе, великия български и европейски гражданин , те занимават с бариери, кренвирши и суджуци ? Вземи батка и боядисай онова малко КПП , което ти остана преди девет години , та изпълни обещанията на Цвъки за влизане в Шенген ! Тогава обеща и Белене да построиш, после да върнеш това което открадна от КТБ ........ А простите то си знаят : суджуци, магистралки, саниране у.сиране.
130
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе тези суджуци да не са заминали за Румито Бъчварова, секретарката на Боко, като я гледам доста е ящничка, а може и на гаджето Боршош да е давала, че то само на едно НДК да чакаш
129
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако един рекетиран бизнесмен е казал А, сега е момента да проговорят и другите, за да се разплете цялата кошница! Защото, веднъж бизнесът "по списък" захранва политическата мафия, втори път им плащаме депутатските заплати и накрая, за десерт, партиите получават субсидии! А големия бял вожд от време на време ни "пуска" по 5 лева бонус на поданиците! Е, няма такава наглост!
128
0
 
6
 
! Отговори
U SVETA NEMA TAKOV преди 6 години
VINETU SUDJUKOV REKETIOROV TIKVENOV
127
0
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
кметьт на трьн сега добрич това са кадрите на цветанов и вместо тои да изхвьрчипадат главите на бушоните
126
1
 
9
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
"Самият Мартинов вече сам се отказва от имунитета и обясни, че атаките срещу него идвали от ляво."Как е правилно да се тълкува това: Че суджукът му е доставен отляво или просто той е седнал отдясно на гербаджиите.
125
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
много голяма деградация на т.н. "политици", на много ниско ниво на битовизъм и пещерен консумативизъм - крем-гейт, суджук-гейт. само цецо-мустака е работил на едро, всичко друго - кокошкари! :):((
124
9
 
3
 
! Отговори
Байфидан преди 6 години
До Бойко суджука и други като него. Предполагам, че не си толкова глу.пав и знаеш, че всяко стадо си има *** и обобщаването не е добър ход. Да давам ли примери с хора от БСП, ДПС и други партийки или и ти си ги знаеш. Айде малко по-умно с коментарите.
123
0
 
15
 
! Отговори
куката преди 6 години
Боже мили, до каква степен сме се опростачили като нация? До суджуците да опре кр.тена!Защо си избираме такива мърльовци да ни управляват? Не е ли крайно време да се хванем за сопите? Не си спомням седмица да мине без скандал, то не бяха банки, магистрали, НДКта, велики гранични стени, където и да бръкне човек навсякъде схема, навсякъде далавера,не се ли накрадохте бе айдуци? И не е само Бай знаете КОЙ и шайката около него, всички партии са такива! За това в РъБъ политик се равняна на ***!
122
0
 
19
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
За толкова много мезе, трябва и хубаво пиене. Явно скоро ще разберем, че някъде са заделили 2-3 тона винце , ракиика и други питиенца за народните представители. Това е показателно, че името на министър председателя се използва за лично облагодетелстване от некадърните и безименни по случайност попаднали в парламента селяни. Това е истината - 90% от тези в парламента са влезнали заради името Б. Борисов , иначе са били безименници в районите от където идват. Ха наздраве и да ви е сладко. Дано ви
121
1
 
21
 
! Отговори
Браво преди 6 години
"Корупция е всяка далавера в която не участвам АЗ"-Б.Б от Банкя. Браво бате Бойко ,само така, режи им крадливите глави на тези корумпирани депутати. Как така с какво право ще рекетират и то от твое име, и до тебе нищо но достига, ааа наглеци с наглеци. Сега сменяме с правилните хора и повече такива грешки да не стават.
120
1
 
23
 
! Отговори
дон балон преди 6 години
Значи да сме наясно - тука трагедията за ТЕРБ е не, че са искали суджук, а че са ги хванали.
119
1
 
8
 
! Отговори
дон балон преди 6 години
Значи да сме наясно - тука трагедията за ТЕРБ е не, че са идкали суджук, а че са ги хванали.
118
0
 
20
 
! Отговори
САМ СИ ИЗЯЛ СУДЖУКА преди 6 години
И НЕ ДАЛ НИЩИЧКО НА ВОЖДА.СЕГА ДА СЕ СЪРДИ НА СЕБЕ СИ.
117
0
 
19
 
! Отговори
ВСЕ ОТБОР СУДЖУЦИ преди 6 години
Щом ще уволнява, трябва да уволни всички.В ГЕРБ всички са рекетьори - кой суджуци, кой милиони от магистралите, кой милиони от НДК.Крадат, рекетират, изнудват.Организирана престъпна група.
116
1
 
30
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 6 години
_-Горе ръцете!!- Давай суджуците !! Герберист атакува бизнесмен ))- партия на корупцията и алчността - Като всяка друга от 28 г насам -- Затова нямаме среден бизнес и работни места- защото всеки малко по среден бизнесмен бива ограбван от силните на Деня - А за дребният бизнес няма какво да говорим - той просто не съществува -само крета едвам едвам -Кой чужд бизнесмен ще инвестира тук ? Рекет от партии рекет от институции -несигурни ресурси (ток поскъпва горива) и ежегодишно паднали Правителства
115
0
 
42
 
! Отговори
Гарантирано от ГЕРБ преди 6 години
Това е класически пример,как дерибействат велможите от ГЕРБ. Нагли, прости и безскрупулни хора,които тормозят бизнеса по цялата страна. И затова нещата в държавата не вървят наникъде,защото всички дребни душици и плъхове като този депутат, рекетират крадат, така както навремето и башибозука не е грабил.
114
0
 
32
 
! Отговори
Даниел преди 6 години
"Освен това председателят на ГЕРБ предлага на ИК да освободи общинския ръководител, общинския организационен секретар и членовете на общинското ръководство на партия ГЕРБ - Добрич."Имаме рекет на бизнесмен за 45 000 лв., те като в детската градина се освобождават .Мъмрене, черна точка, стоене в ъгъла за наказание.Като ги освободят и ги назначават по фирмите на ГЕРБ на хубави местенца .КЛОУНИ, искаме затвор за рекет !10 години е добре !