САЩ ни поздравиха за договора с Македония

Споразумението щяло да донесе стабилност на Балканите
2 авг 2017 11:07,
107
САЩ ни поздравиха за договора с Македония
Снимка: Олег Попов / Dnes.bg

Държавният департамент на САЩ излезе с официален коментар на страницата си в интернет за Договора за добросъседство между България и Македония.

Още по темата

САЩ поздравяват двете страни за подписването на Договора. Според Вашингтон това е важно, гледащо напред споразумение, признава силните връзки между двете държави и дори отваря вратата за още по-близко сътрудничество в разнообразни сфери.

"Подписването на договора ще допринесе за политическата стабилност и икономическото развитие в по-широкия регион и предлага окуражаващ пример за това как различията между съседите могат да се разрешат мирно", пише в коментара на Държавния департамент на САЩ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
1
 
! Отговори
краварскоПриятелство преди 6 години
До АнонименЩом краварите успяха да наложат на Украйна да купува въглища от другия край на света , няма начин да не успеят да ни "задължат" и ние да купуваме компресирания им газ скъпо и прескъпо . При така възникналата ситуация и нашите сервилни политици това направо изглежда неизбежно .
69
0
 
2
 
! Отговори
Гост+ преди 6 години
Този договор още не е ратфициран
68
1
 
4
 
! Отговори
МИЗЕРНИК преди 6 години
ЕСТЕСТВЕНО, ОЩЕ ЕДИН ПОЛИГОН НА НАТО СРЕЩУ РУСИЯ. МНОООГО Е ЗА ХВАЛЕНЕ ПОЗОРА НА ПРЕДАТЕЛЯ. ПФУ
67
1
 
5
 
! Отговори
Ха-ха преди 6 години
Хайде сега всички евроатлантици да се наакат от възторг, че САЩ са ни поздравили. Ами кукловодите са го поръчали, бре шопи недни!
66
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо ли Кремъл не ни поздрави, за затоплянето ни, на отношенията с Македония? Явно Путин не му харесва да имаме безпроблени отношения с Македония!
65
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БОЦ - Балканско Обединено Царство.
64
2
 
5
 
! Отговори
ФАЩ преди 6 години
Ха да видим къде ще е следващата визита на Боко- в САЩ за доклад при тръмпчо и проверка на банковите сметки......
63
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БЕ ЯНКИТЕ ЩОМ ТОЛКОВА СИ ХАРЕСВАТ БОКО, ЩО НЕ ГО ВЗЕМАТ ПРИ ТЯХ НА СЛУЖБА. НАПРИМЕР - ГЛАВЕН ПОЖАРНИКАР НА ЩАТА КАЛИФОРНИЯУ, ТАМ НАЛИ ИМА ПОЖАРИ СЕГА? Хем той ще е близо до дъшерята и внука, хем българския народ ще е щастлив, ЧЕ НАЙ-ПОСЛЕ НЕСГОДИТЕ ЩЕ СВЪРШАТ
62
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
К`во стаа бе, свършиа ли ученията на американската окупационна армия?
61
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СТРАХУВАЙ СЕ ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ, ДОРИ И КОГАТО ТЕ ХВАЛЯТ
60
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МАКЕДОНИЯ НИ Я ОТНЕХА НАШИТЕ ВРАГОВЕ АНГЛИЯ, ФРАНЦИЯ И САЩ, КОАИТО НИ ПРИНУДИХА ДА ПОДПИШЕМ НЬОЙСКИЯ ДОГОВОР. СЪЩИТЕ НАШИ ВРАГОВЕ БОМБАРДИРАХА И СРИНАХА СОФИЯ И УБИХА НЯКОЛКО ХИЛЯДИ НЕВИННИ ГРАЖДАНИ.СЕГА ИМАМЕ 4 АМУРЕКЯАНСКЕ БАЗИ НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ, ЗА КОИТО НЕ ПЛАЩАТ НАЕМ. (на Турция за базата Инджирлик САЩ плащат 3,2 милиарда долара годишно)
59
1
 
4
 
! Отговори
шопар преди 6 години
убеден съм че сгащ ни натиснаха за този договор и нищо чудно и те да са го писали договора и двете страни само подписват
58
3
 
5
 
! Отговори
Запознат преди 6 години
До Ужас--71. Най--послушни роби бяха русофило-***,След ДЕВЕТИ в ХИМНА ни и конституцията пишеше;Начело със СССР. Като войници се кълняхме в Руското знаме. Всичките ни Главни улици на всички градове се казваха "Ленин и Сталин".Гр. Варна беше гр. Сталин.Вр. Мусала също беше Сталин. Гр.Добрич беше Толбухин. Руснаците наричат Марш. Жуков -Предател и Касапин Ние му строим паметник.Във Варна построихме паметник на Окупатора Толбухин.Ние единствени празнуваме Празника на окупаторите си.Жалко
57
6
 
3
 
! Отговори
Запознат преди 6 години
До Еееее--60;По време на соца в Б-я имаше 2 ЯДРЕНИ руски бази .*** бяха наи -послушните руски слуги. И сега са такива-Тоалетната хартия за руските ***.
56
5
 
3
 
! Отговори
Запознат преди 6 години
Тя Русия ни отне Македония и единствена призна антибългаската партия ОМО"Илинден"
55
5
 
10
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
Путин и той да беше ни поздравил.... ей така от благодарност, че БГ и МК са му дали АЗБУКА за да се "култивира"!
54
4
 
10
 
! Отговори
До иии и шопо! преди 6 години
Вкарайте си и по два натовски танка у дворо,па може да изкрате някой лев от скраб за лебец,щото суджукот свърши.
53
2
 
14
 
! Отговори
Ужас преди 6 години
Bend the knee Bulgaria.Добър роб, покорен и изпълнителен. Чакай да го поздравя ей така че изпълнява нарежданията ми.Робството продължава.
52
0
 
6
 
! Отговори
АЛФ преди 6 години
До Анонимен 61не си ме цитирал правилно, DПише и ДВЕТЕ И САЩ и Русия "Взимат но и дават на света",Божкееее, аз съм ана 44 и така говореха по телевизора за СССРПИЧ, за мен няма никакв разлика на кой господар ще се клянаме, но щом теб този детайл те възбужда, кой съм аз да ти развалам кефа.Лижи подметки, важното е да са с каравски тор.
51
2
 
11
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Щом Сащ "поздравяват" работата не е на добре според моите скромни наблюдения. Все пак да им е честито на "античките" и "татарите". Сащ "поздравяваха" и индианците навремето.