Доган се обади: Не се занимавайте с мен, гледайте държавата!

Почетният лидер на ДПС коментира информации за подготвян негов арест
Обновена: 14 авг 2017 14:13 | 14 авг 2017 14:07,
133
Доган се обади: Не се занимавайте с мен, гледайте държавата!
Снимка: архив Булфото

Не се занимавайте с мен, гледайте държавата! Това призова почетният председател на ДПС Ахмед Доган в интервю пред epicenter.bg.

Така той коментира публикации в някои медии, че се подготвя ареста му. Слуховете за това бяха подхранени днес и от шефа на Бюрото за контрол върху СРС-та Бойко Рашков.

"Възражда се идеята за възобновяване на разследване на някои политически лица от ДПС, дори срещу лидер от ДПС", отвърна той пред Нова тв на въпроса вярно ли е, че предстои арест на Ахмед Доган.

"Защо ме забъркват във всички проблеми на държавата, от пет години аз не съм в реалната политика", каза Доган на въпроса дали знае за готвено разследване срещу него и за евентуален негов арест.

"Кой ги измисля тези работи? За какво да ме арестуват? За какво да ме разследват? Няма новини през лятото! Дайте им новини!", каза още почетният председател на ДПС.

Според него цялата тази истерия, в която няма нищо вярно, е започнала, от бургаски сайт, за да се отклони вниманието от истинските проблеми в държавата.

"Не се занимавайте с мен!", отсече Доган.

Той коментира и отнетия допуск до класифицирана информация на зам.-шефа на Бюрото за контрол върху използването на СРС-та Георги Гатев. За него Рашков обяви, че е кандидатура на ДПС.

"От медиите научих за този отнет допуск, нямам нещо общо с това, Гатев е уважаван юрист и експерт", каза Доган. И повтори: "Не се занимавайте с мен, гледайте държавата!"

Почетният лидер на ДПС отхвърли и други публикации – че между него и Делян Пеевски има конфликт: "И това не е вярно, както всичко, което напоследък се пише за мен!".

"На въпроса - възможно ли е "аферата "Георги Гатев" да е удар на Пеевски срещу Доган", почетният председател на ДПС буквално се изсмя и заяви, че искрено се забавлява с тези конспиративни теории, с които се пълнят медиите в лятната жега", завършва материалът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дпс е противоконституционна партия от неоосманистки тип и България трябва да сезира Европейският съд в Страсбург. А. доган е терорист.
84
0
 
1
 
! Отговори
DPS ar преди 6 години
Tozi na snimkata hubavo ni izpolzva.Nagleden primer za Moral v politikata ka se vzimat komisionni za hidroinjenerstvo.
83
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Доган вече е никой, кой е този, който го представя за изключителен фактор за съдбата на България.Кой,кой,кой..
82
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този е един алкохолик и напълно деградирал тип.И то не от сега. Изключително т.ъ.п.Всяко негово изказване беше гаф.Затова господарите му, не му даваха много да говори.Медиите обаче го изкараха някакъв гений и велик кукловод. И "умния българин" го вярва и повтаря. Обикновена кукла на конци,доста под средното ниво,поради което го оттеглиха.Защото гафовете му минаха всякакви граници.
81
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шефът на Пеевски, модела "Кой", на Цацата, на ДАНС и почти цяла България. А, и на Боко, също.Добре го вижте.
80
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До фанта лимонТи знаеш ли,че българите сме най-големите,биячи,пиячи и еб***чи/ за работа не ме търси/и затова трябва да управляваме света. Ама Шорош,евреите,масоните,рептилите и т.н ни завиждат за тези качества и затова сме на това положение.
79
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДАЛИ В НСО СА ПОДГОТВЕНИ ЩЕ РАЗБЕРЕМ, КОГАТО СРЕТАН ЙОСИЧ ИЗЛЕЗЕ ОТ ЗАТВОРА.
78
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е така де!Не се занимавайте с мен?!?!?!?Окраде милиарди и сега си иска спокойствие за да си ги харчи!?!?!?Мръсни червени ***!!!!
77
3
 
24
 
! Отговори
Сандокан преди 6 години
ДОСИЕ:Име: Ахмед Исмаилов АхмедовПрофесия: Терорист
76
2
 
6
 
! Отговори
Социолог преди 6 години
Меди Доган се изрепчи в защита на Русия ,сега Путин и Ердоган са бест френдс.Но пък не ще да се извинява .Лютфи и той пък се репчи на Русия и пак е в патова ситуация.Нинова и тя се чуди кво става на Изток .Волен вече е ненужен и си гледа младата булка (бивша снаха).Единствено нова единна партия или съединение след разкола на ДПС може да изкара от шаха старите другари агенти пак под прожекторите ....
75
1
 
12
 
! Отговори
ДО № 77 преди 6 години
Не, Доган НЕ си плаща на НСО ! НСО не са стопанска организация. На НСО им плащаме само и единствено НИЕ, данъкоплатците, електоралните единици. Другото са измислици. Но дори и да си прав, че сам си плаща за охраната от НСО, защо пък точно на тях ?!? Няма ли други охранители ? Съмнявам се, че в НСО са най-подготвени. НО ИМАТ НАЙ-МНОГО ПРИВИЛЕГИИ !
74
2
 
8
 
! Отговори
фанта лимон преди 6 години
Затова фълшивите новини са много опасни,а и народа няма цетка за отсяване на информацията.Фълшивата новина е бумеранг....Един комшия за малко да тръгне към Исландия защото прочел в нета ,че" Исландия давала 5000Е месечно за мъж",щото местните не вършели работа....
73
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абе много ми е интересно, защо никъде по света няма зтворен лихвар ?а глобалното куче там е заровено ...
72
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даден е срок на Дебелян от руснаците да върне до коледа затритите пари,вложени в ктб,затова са тия принтове и пируети.Почтенният журналист,който напусна нова,вече е на работа в пеевския канал 3.
71
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
политиците ли са функция на лихварите, или обратно - лихварите са функция на политиците?политика сам ли създава закон, който е в полза на лихваря, или обратно - лихваря казва на политика какъв закон иска ?отговора на горните два вапроса ще поскажат кой първо трябва да бъде тикнат в затвора - политик или лихвар!
70
4
 
11
 
! Отговори
Маляк Маляков преди 6 години
Руснаците ако са го отписали по молба на Високите порти край с него......
69
1
 
20
 
! Отговори
българка преди 6 години
Абсолютно сигурно - ползва охрана от НСО. Полагат му се - не знам по какви причини му са полагат - но по разчет официално трябва да са двама охранители от НСО, но всъщност са 10 човека ! В момента е в новите си сараи край Созопол ! Кметът на Созопол му разреши да си ги построи ! Като не иска да се занимават с него, да върне милионите, особено от хонорара за Цанков Камък.
68
7
 
16
 
! Отговори
Хахахаха преди 6 години
Поне този човек единсвено каза истината и се застъпи за България по време изборите срещу троянския кон на Ердоган - авера на Бойко...
67
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като не си в политиката, защо ползваш държавна охрана от НСО? Кажи бе джудже безродно!
66
9
 
7
 
! Отговори
фи преди 6 години
прав е човекът