Слави се засили: Започвам да търся хора, които да управляват

"Ще ви ги представя и вие ще решите дали да заменят сегашните политици"
15 сеп 2017 14:28,
562
Слави се засили: Започвам да търся хора, които да управляват
Снимка: архив Булфото

Слави Трифонов обяви, че започва да търси хора, които да управляват страната.

"Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа", обяви водещият в позиция, изпратена до медиите.

В нея той отправя нови критики към сегашните политици и нарича днешната политическа класа некадърна и неморална.

"Тъжна, тъжна, тъжна работа", констатира Слави.

Той пише, че референдумът продължава, за да доведе до отвоюване на гражданските права на народа. Повод за това били пстоянната демонстрация на некомпетентност и арогантност от страна на политическата класа и трите милиона, гласували в допитването от миналата година.

"Ние от инициативния комитет смятаме, че хората, които представляват държавата, родината и нас самите, не притежават нито необходимия капацитет, нито необходимите качества, нито необходимия морал за да бъдат наречени политици и държавници", допълва Трифонов.

Той уточнява, че това ен значи, че няма такива българи.

"И в България, и по света със сигурност има талантливи, квалифицирани и морални българи, които могат да управляват нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша. И аз ви гарантирам, че ще направя всичко възможно и започвам от днес да търся такива българи", пише още водещият.

"Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа. Защото няма такава държава, но има такъв народ", завършва Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


562
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако са наистина честни и умни ще последват съдбата на гръцкия финансов министър - никой не иска да има срещу себе си такъв човек,разбраха, че е прав и го забиха в дъното на историята. Ще ти спретнат една цветна пролет от Козяк, ще ти изнесат житото, ще ти съборят някоя и друга банка и клякаш...само разни нагаждащи се сикаджийски опашки могат да оцеляват в такъв климат....
26
9
 
18
 
! Отговори
ТОДОР БАШИЯНОВ преди 6 години
ХОРАТА СИ КАЗАХА ДУМАТА---80 БРОЯ ДЕПУАТАТИ И МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ, РАИОНИ ПО БРОИ НАСЕЛЕНИЕ, ЗА 80 ПАРЧЕТА..НИКОИ НЕ ИСКА 120 ИЛИ 240 ...ЩЕ ИМА ГОЛЯМ ЕКШЪН ТАЗИ ЕСЕН.ТЕЗИ НЯМА ДА ЖИВЕЯТ С ПО 10 000 ЛЕВА ЗАПЛАТА И ДА СИ ПРАВЯТ КЕФА, А ХОРАТА ДА УМИРАТ..ЩЕ СТАНЕ ЧУДО .
25
8
 
29
 
! Отговори
morelini преди 6 години
Е...няма угодия...този лош,онзи не го бива.Всички казваме че искаме промяна на статуквото нали...Някой от нас тук дето се гъбаркаме по цял ден ли да направи промяната.Трифонов е публична личност.Няма да имаме доверие на някой непознат изпънал се ей така пред камерите.Нови хора трябват,неомърсени от досегашно управление.Нека да направи партия....да се види платформата...да се видят новите лица...и тогава всеки има глава на раменете...да реши за кого да гласува.Но е задължителна една промяна...
24
15
 
15
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 6 години
Тоя московски фен пак го хапят щъркелите...
23
10
 
12
 
! Отговори
скептик преди 6 години
Дано да стане нещо...Не си мислете, че ще има кастинг. Хората са избрани вече. Просто сега се представя по този начин. А иначе се изхитри Слави, не иска да си оставя шоуто, но от телевизията няма да допуснат да е лидер на партия и да има предаване, затова ще си запази шоуто, а за лидери ще си сложи други. Така хем ако се издъни ще може да излезе чист, хем ще може и да води предаването си.
22
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кажи ми какъв си ти , за да ти кажа какви са ти приятелите
21
12
 
12
 
! Отговори
Прицел Учиндолски преди 6 години
Основно изискване към новите управници!След 800 дни,благодарение на прословутата бълг.крадливост ,всеки ще кара "едно Ферари с цвят червен"и ще слушаме чалга без да работим!
20
18
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-добре Слави, отколкото корумпирания Суджук у осъдения престъпник Цветанов.
19
13
 
40
 
! Отговори
Келеш преди 6 години
Като прочетох коментарите, Слави по-добре да не се хаби, тази пасмина не заслужава някой по-добър, дори трябва някой още по-крадлив, да ги тъпче още повече и повече. Жалко стадо сме.
18
21
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Нема такива работи ! Искаме си бате Бойко !Бате Бойко или смърт !
17
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави първо ти трябва един наказателен отряд. После нещата ще си дойдат на мястото.
16
8
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблемът е, че Слави казва истината - досегашните политици за нищо не стават, но се съмнявам, че точно Слави е човека, който може да намери и наложи нови лица в България.
15
21
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Prima" патриотът иска да участва в "Be conect" далаверата наречена политика. Не става момче, късно си се сетил, гледай си чалгата и концертите и не се напъвай излишно.
14
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те такива хора, ама с въже да ги дърпаш няма да искат да влязат в политиката в България. Те от тази несправедливост избягаха, та сега ли да се върнат, да ги омаскарят медиите на грух-грух, да им отвлекат децата за откупи...Няма как да бъдеш оценен от завистливи , крадливи и страхливи души. Тее виждайки те , осъзнават своята низост и започват да те мразят неистово ...
13
26
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави се бута на големите шамари, но не е дорасъл още за политиката. Играе го сърдито старче, като Буда но така не се управлява държава.
12
32
 
33
 
! Отговори
Терминал 2 преди 6 години
Боже, пази България и българите от подобни недоразумения!
11
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** и той ги търси, Магарешки с големите амбиции и той - докато влязат във властта и почнат да лапат от тлъстите комисионни, тогава изведнъж забравят за какво са отишли там.
10
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
слави прави кастинг : кой да му управлява шоуто,като го отсвирят.
9
9
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не харесвам Слави, но честно казано подкрепям идеята за напълно нови лица в политиката, хора с доказан професионализъм, морал и хора родолюбци!
8
19
 
56
 
! Отговори
до 7 преди 6 години
Ако един клоун забавлява една нация - това е КОМЕДИЯ.Ако същият клоун управлява една нация - това вече е ТРАГЕДИЯ.Йохан Волфганг Гьоте за Боко Тиквата