Ще стане ли Слави Трифонов лидер на партия? Едва ли, защото...

Влезеш ли в политиката, хората постепенно те намразват, смята Росен Петров
18 сеп 2017 10:45, Петя Славова
140

След референдума на Слави, дойде ред и на заявката на шоумена за влизане в политиката.

"Дори и апостол Павел да слезе с останалите апостоли и да влезе в парламента, нищо няма да се промени. Имаме нужда от коренна промяна на политическата система. Трябва да се реализират модерните идеи като директна демокрация, базов доход и прочее", отбеляза журналистът Соня Момчилова.

Още по темата

Според нея, както и според телевизионния водещ и бивш депутат Росен Петров, Слави Трифонов няма да оглави директно партия, а по-скоро ще подкрепи някого.

"Влезеш ли в политиката – обратното броене започва. Постепенно хората те намразват. Едно е да питаш защо минималната заплата е 300 лева, друго е да създадеш условия тя да стане 1000 лева. Основният ни проблем е, че нямаме качествени кадри", посочи Петров в студиото на "България сутрин".

Но Момчилова категорично отхвърли твърдението, че в страната ни липсват кадърни и мотивирани хора, които да подобрят или променят политическото статукво.

"Имаме хора и не е вярно, че материалът е лош. Лош е материалът на политическия Олимп. На път за него хората много се променят. Слави има една сериозна банка кадри. В България има поне 121 човека с висок морал и мотивация за промяна – колкото е нужно за мнозинство в парламента", подчерта тя пред Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
5
 
! Отговори
изход преди 6 години
До Киро кофражистаАбе да идва кирчо кофражиста и ше се оправим.
27
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да това ще е партията на мутрите и чалгарите, като него
26
2
 
29
 
! Отговори
Киро кофражиста преди 6 години
След като ни оправиха Царя Саксофонски, Жорж Ганчев, Митьо Пищова, *** Бареков, *** Семов, Вальо Хиподила, Росен безносия...Сега наред е Слави чалгаря да ни оправя
25
2
 
11
 
! Отговори
ист преди 6 години
В България имало 121 с висок морал. Има по селата хара с много висок морал. Но дали са умни и дали стават за политици не казва.Впрочем моралът също е СТОКА. Пазарна икономика-всичко се купува и продава.
24
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че ще се мре,ще се мре.Въпросът е кое е по-достойно-в къщи,потънал в нищета или на барикадата.Изборът е ваш
23
4
 
11
 
! Отговори
Левски преди 6 години
Не народ а ***!Всичко знаем а нищо не правим.Как един селянин от Правец построи държава с конвертируем Лев,която близо 30 години още не можем да нарежем за скрап?Иначе плешивия селянин знаем предварително че, нищо няма да направи.С нашето безхаберие подарихме Държавата си на Мафията.Поне не коментирайте по такъв начин!
22
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо овцете май завравихте как Славчо направи парички, прокламирайки и лансирайки политическите избраници от СИК и ВИС на времето. На мутренските купони през 90-те Славчо беше главният клоун на всяко мероприятие. Такъв да ни ръководи, нали?
21
5
 
22
 
! Отговори
кк преди 6 години
Аз отдавна съм го разбрал какво представлява това недоразумение. Имам и сведения от първа ръка как на едно благотворително мероприятие в полза на децата, само той Славчо, се е пазарил какъв хонорар ще получи. Славчо няма намерение нито да спасява народа, нито държавата. Прави си шоуто вече чрез референдуми, концерти-митинги, стоене на столче пред парламента итн заради сриналия си рейтинг.
20
4
 
27
 
! Отговори
Чиновник преди 6 години
Славчо е кофти човек, и точно затова народа толкова го харесва и чака да го оправи. Народа много обича някой "да го оправя" и чака с нетърпение поредния месия, който да качи на власт и после да оплюе.
19
4
 
24
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Бас ловя, че Славуца ще е по - зле и от Барекът. С нетърпение чакам да видя кои са хората му по населени места. Ще са същите, които се въртяха покрай Я. Янев, Бареков и Марешки. Сменили по 15 партии и коалиции.
18
3
 
6
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Аз говоря, боря се, мисля."Било демократично"каза Борисов.Живот на БЯЛ човек да живея,и да мечтая даже не смея.С високи цени се гледаме строго,накрая ще кажа "Дотук беше, сбогом"
17
0
 
6
 
! Отговори
Генвадий преди 6 години
До ГенадиЗащото чака да събере 3 милиардо,като баце и да преговарят като равнопоставени.
16
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На концертите половината от публиката му са ,,*** венци,, които здраво метат кючеци. Другата половина са 18 годишни кралици от Околовръстното. Горе долу същите ще представляват основната сила на електората му.
15
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този чалгаджия напоследък не му върви шоуто и се насочва към политиката
14
8
 
8
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Утре ще е по-зле от сега.Вчера беше по-добре от днес.
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един от тях е учителят по физика-Теоосий Теодосиев-мисионер сред диваците.Грегъри от немската-също.
12
9
 
17
 
! Отговори
Генади преди 6 години
Мазния чалгар Славчо пита, защо мин. заплата е 460 лв.а неговата е 75 000 лвама само пита, от неговата не дава
11
7
 
12
 
! Отговори
Очакване преди 6 години
По-лошо отколкото е сега, едва ли ще стане. Не очаквам нищо добро от Слави, но с ГЕРБ и Бойко Борисов определено очаквам да е по-зле, отколкото с всеки друг.
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ухаа 121 човека с морал:))
9
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Toзи чалгар е идеален кандидат за мат'ряла. Селско момче/мутра/салфеткаджия с трупа цигулари.