Борисов отсече: Не е добре да се дават съвети отвъд Океана!

Като дойде президентът ще седне и ще говорим, заяви премиерът
Обновена: 19 сеп 2017 19:53 | 19 сеп 2017 19:52,
131
Борисов отсече: Не е добре да се дават съвети отвъд Океана!
Снимка: БТА

Не е добра практика да ми се дават съвети отвъд океана. Това каза пред журналисти днес в Бургас премиерът Бойко Борисов по повод изказване на президента Румен Радев, което той направи от Ню Йорк по повод спора за новите изтребители, които страната ни трябва да закупи.

"Аз изразявам уважение към всички и нося своята отговорност, а като дойде президентът, ще седнем и ще говорим", заяви Борисов и подчерта, че държавническата политика е да намериш баланса между всички.

Още по темата

"Три милиарда ще заминат за самолети. Ще ги дадем, но ще се пазарим. А като се дадат 3 милиарда за изтребителите, още 7 милиарда трябва да се дадат за корабите и сухопътните войски, каза премиерът, цитиран от БТА.

Той поясни, че имало и по-евтини самолети, които също са нови. Те са от по-нисък клас, но биха свършили работа, посочи премиерът и даде пример: "Кметът на Бургас кара "Фолксваген". Не кара брониран "Мерцедес". И той иска "Мерцедес", но му се полага "Фолксваген", добави Борисов.

Пред журналисти Борисов съобщи още, че след десет дни ще започне строителството на обходите на Поморие и Ахелой.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каза капацитета чиято държава дължи 380 милиарда евро без лихвите и всеки месец дрънчи още пари от Меркел та белким има за пенсии и социални. .. Хайде немаме нужда от съвет па точно от тебе
90
2
 
34
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
Ааа, видя ли сега? Не било хубаво, а?Да се видиш как изглеждаш отстрани!А ти кога беше в САЩ ти беше хубаво да ни даваш акъл оттам, а?Или викаш: "Не ме гледай какво правя, а ме слушай какво говоря!"?
89
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цветелина му беше метреса, преди да се запознае със Симитлийския
88
5
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Тиквониии велики лъже та са къса!!! Кви 3 милярда ние F-22 ли ще взимаме...И кви 7 за останалото няма такива цени тоя съвсем се оака!!!!
87
3
 
32
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
На Бойко отдавна му дават съвети отвъд океана, та не знам защо сега е решил, че не е добре това да се прави. В докладите на американският посланик, които изтекоха от уикилийкс имаше мнение, че ако Бойко се насочва правилно, ще защитава добре американските интереси. Нашите медии споменаха за това само между другото.
86
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КрайТака се случва в нормалните държави , където Президент и Правителство работят заедно за народа си. Тук обаче има много примери вече , че когато Президента поиска нещо добро , веднага правитеството скача срещу него.
85
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За догодина САЩ са планирали с 100милиона долара , да въоръжат Балканите за да спрели измислената агресия на Русия. Та не мога да не се запитам , то с тея пари техни бази ли ще строят тук или направо ще ни подарят няколко Ф-35 с ядрени заряди. Ей за тоя кокал се дърпят в момента нашите политици май
84
10
 
5
 
! Отговори
Край преди 6 години
Президента не може да реши проблемите на България НО всеки ден може да ги слага за решаване от изпълнителната власт. Президента има най-високата трибуна в България ако има какво да каже. До тук Деси говори повече /за съжаление/.
83
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако критикувате Радев дали е постигнал нещо и искате да постигне нещо - Подкрепете го! Иначе по добре да си стои в САЩ, а тук Буко ще ви уреди съвсем!
82
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След 4 години, когато Бойко стане президент, тогава ще видите имали президента правомощия! И тези, които сега казват, че Радев не трябва да се обажда от океана, тогава ще са сигурни, че Бойко може да командва както от океана, така и от джакузито, корта и стадиона на Тигрите!
81
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дреме им на САЩ дали ще им купим 8 самолета или не. Но все пак Ф16 е по добра машина от Грипен ако е нова.
80
20
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да де ,ама Бойко не взема любовницата в службата,а льотчика що направи?
79
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя много бързо забрави КОЙ... постоянно ходи отвъд океанана отчет ! безсрамен БУДА
78
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов имаше наченки на здрав разум! Докато проф. Божидар му изми главата с болярски фекални води от Новата базилика! От тогава съвсем го удари кестерме през политическите ниви!
77
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КрайАко искате Президента Радев да постигне нещо и ако не го направи после да го плюете , тогава решението е да му дадете повече власт. Вземете прочетете Конституцията на България и ще видите , че Президента няма правомощия да реши проблемите за които говорите.
76
3
 
14
 
! Отговори
щщд преди 6 години
Е,ако трябваше да избираме доставчик на пожарникарски маркучи ББ щеше да е компетентен. Между изтребител и маркуч има малка разлика.
75
12
 
7
 
! Отговори
Край преди 6 години
България има един голям проблем - Борисов е простоват и неук. Има желание и качества и влезе в историята обаче няма идея и концепция как да изглежда България. Как да се устрои държавата така че на българите да им се живее тук. Не е само до пари работата трябва и акъл. ОБАЧЕ Радев до тук НИЩО не постига.
74
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Току що по БГ ОН Хер съобщават, че Радев е пуснал връзки от следването в САЩ и Доналд му подарява чисто нов Ф 22.Щели да го обучават една седмица и за Денят на независимостта си идва с него направо на Царевец!
73
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КрайДали са въпрос на национална сигурност ромите , единствените които имат власт да решат това реално , са парламент и правителство , Президента може само да свика съвета за национална сигурност където да се обсъди този проблем . Но решаването му е изцяло в компетенциите на правителството !
72
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко не може семейството си да разпознае в този кръстосан брак, а искаме държавата да управлява!