Слави към президента: Част сте от прогнилите политици!

Водещият критикува Радев за позицията му за референдума
26 сеп 2017 19:35,
77
Слави към президента: Част сте от прогнилите политици!
Снимка: архив Булфото

Слави Трифонов разкритикува президента Румен Радев за позицията му към изборния референдум и го нарече част от прогнилата политическа класа.

В профила си във Facebook водещият написа, че когато българите в Чикаго попитали държавния глава за допитването, Радев отвърнал: "Не знам защо депутатите решиха така".

"Г-н президент, нямахте ли доблестта да кажете в очите на нашите сънародници, че всъщност вие не подкрепяте волята на българските граждани, изразена на референдума?", пита Трифонов.

Още по темата

Той припомня, че и президента, както и Корнелия Нинова, е привърженик на германската смесена избирателна система. "А тя, както се видя тези дни, е повече пропорционална, отколкото мажоритарна", пише още Слави.

Той припомня първото изказване на Радев след избирането му от трибуната на парламента. Тогава президентът каза, че парите за партиите трябва да се намалят, но и трябва да се внимава формациите да не попаднат в зависимост на външни фактори.

"Г-н президент, още с полагането на клетва в Народното събрание, вие се вляхте в редиците на прогнилата политическа класа. И убедено мога да заявя, че решенията от референдума не се превърнаха в закон, не защото депутатите решиха така, а защото всички вкупом решихте така", пише още Трифонов.

Той допълва и че в правомощията на Радев е било той да излезе пред парламента и да поиска решение по референдума, когато то липсваше.

"Преди време в предаването си казах нещо, което ще кажа и днес. Преди девет години на гости ми беше един генерал - смел, достоен летец. Мъж на място. Жалко, че президентът, който имаме днес, не е като него", завършва Слави.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
5
 
2
 
! Отговори
хаха преди 6 години
Славчо лъсна, че защитава интересите на Герб. Именно тях ще обслужи мажоритарния му вот. И при положение, че всичката власт е в Герб вече 9 години, кой е тръгнал да обвинява? Що не се опълчи преди изборите, за да не позволи на Борисов за трети път да си вее байряка? Ами сега Радев му е виновен.. Радев стана президент след Референдума и след като конституционния съд не призна легитимността му! Дотук ми бяха слабите надежди, че нещо иска да промени.
72
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Зозо, и това БСП него ли създаде ЦРУ и Горбачов, достатъчно е да се направи равносметка на тяхната политика от последните 27 години. Дупе и *** с малцинствата, апсолютно без законие българина да се чувства омразен от самия си корен и държава и да бяга в чужбина и да хули всичко българско.
71
2
 
6
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Отново става дума за книжна идеология, разработена в чужбина, нов световен ред, без партии и почти без държава. Търсят се хора без мозък, които лесно да се екзалтират с патриотични песни и да направят още една революция, без да им е ясен поредният експеримент до какво ще доведе. Отново някой, който не ви казва всичко и не ви се доверява докрай. Той ще говори за патриотизъм и личности, избрани мажоритарно, а троловете му ще пишат скрито из форумите, колко са лоши партиите.
70
2
 
5
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Аз по-гнило от нападки на личностна основа не знам. За съжаление хората с претенции у нас нямат добри програми, но винаги имат врагове, които да мачкат. Ако българският народ искаше този мажоритарен вот, щеше да се усети протестно настроение. Аз не усещам такова, освен екипът му дето пише тук там из Интернет. Трифонов събира хората с патриотични песни, които не е написал той, обаче идеите му са свързани с деконструирането на държавата и партиите, което изобщо не е патриотично.
69
2
 
8
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Тоя не ни ли предлагаше Куневица за президент!????
68
7
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
До СЛАВИ=БОКО=МУТРИДа бе, всичики мутри, разбойници, само БСП си пропуснал. БСП /***/ фалираха 100 пъти страната. Колкото и да ми е ядно, ако трябва да избирам между БСП и някой друг, ще избера другия!
67
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
къф е тоя лаурицен
66
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно мутрата Борисов се застъпи за Миговете, и да не забравяме че точно по препоръката на Решетников руснаците предпочетоха Мутрата от *** на ЦРУ и Горбачов измислената партия БСП.
65
3
 
13
 
! Отговори
СЛАВИ=БОКО=МУТРИ преди 6 години
С НАПАДКИТЕ СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ, СЛАВЧО УЧИНДОЛСКИ СВАЛИ МАСКАТА И СИ ПРИЗНА, ЧЕ РАБОТИ ЗА МУТРАТА БОРИСОВ И ГЕРБ. И СТИГА С ТАЯ ВОЛЯ НА БЪЛГАРСКИЯ ИЗБИРАТЕЛ И НАРОДА. НЯМА ВОЛЯ, ИМА ПОДВЕЖДАНЕ И ДОГОВОРКА С ГЕРБ, ЗА ДА Е СЛАВЧО ПОРЕДНАТА ПАТЕРИЦА НА МУТРАТА ОТ БАНКЯ, КАКТО ДЕСНИТЕ И ПАТРИОТИТЕ. НАРОДЪТ МРАЗИ БОРИСОВ И ГЕРБ, А НА ГЕРБЕРСКИТЕ МУТРИ ИМ Е НЕОБХОДИМ ВИНОВНИК ЗА ТОТАЛНИЯТ ИМ ПРОВАЛ И ТОВА СА ПАТЕРИЦИТЕ ИМ-НАЙ-НАПРЕД РАДАН, СЕГА ВАЛЕРИ, УТРЕ СЛАВЧОВИТЕ.БОКО ИМ ПЛАЩА ПРЕДЕБЕЛО
64
4
 
15
 
! Отговори
64 преди 6 години
на което Слави отвърна" Бях пределно ясен! "И за дете е очевидно, че този човек е нечия марионетка, той 2 думи не може да свърже в смислено изречение. Нещо като" Според Зависи "Не знам да се смея или да плача, защото има българи които вярват на всичките му лъжи.
63
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Онзи ден в петък го чух в предаването да излага "ПРЕДЕЛНО ЯСНО" политическата си концепция като бъдещ политик :"ПРАВЯ ТОВА, КОЕТО ТРЯБВА ДА ПРАВЯ, ПО НАЧИНА ПО КОЙТО ТРЯБВА ДА ГО НАПРАВЯ И ЩЕ ГО НАПРАВЯ ТАКА, КАКТО ТРЯБВА "Същите думи той повтори няколко пъти като гост при Цветанка Ризова преди 1-2 години, когато тя искаше конкретен отговор за политическите му планове. Сега той даде този дълбоко" философски "отговор на малкия Митко, като при това усърдно го уверяваше каква огромна разлика има между 'трябва' и 'искам'! Момчето му каза просто, че нищо не е разбрал от думите му, на което Слав
62
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Довчера президентът обясняваше като не бил за мажоритарен вот, а за смесена система по образец на немската такава. Защо като му е такава позицията не си я заяви открито и честно спрямо българите в САЩ, ами трябваше да се крие зад " така решили в парламента " ?!? Това ли е мъжко, достойно поведение ? Това ли е отстояване на собствено политическо убеждение ? Кого ще излъже ? То освен да гониш рейтинг трябва да може и да не те е срам от това, което вчера си казал....
61
2
 
17
 
! Отговори
Е... преди 6 години
с това изказване С.Трифонов се връща към любимата си роля:1.Всички са маскари.2.Да е СУПЕРНЕЯСНО каква му е политическата позиция.3.Ясно,че "ПОРЪЧИТЕЛЯТ" му е изпратил съвет да "забърка хибриден коктейл',та НИЩО да не е ясно!:)Спомням си по времето на Станишев,Слави призова народа "ДА ИЗХВЪРЛИМ ***"( тогава се "надигна надежда,че на Слави "му е просветнало"..), но когато по тв го запитаха КОГО ВИЗИРА с"изхвърлянето на ***",Слави взе да мънка и каза,че се отнася за КОСТОВ(а той НЕ беше
60
2
 
29
 
! Отговори
ПЪЛНА ОТКРИТОСТ преди 6 години
Добре ще е Слави Трифонов да си публикува данъчната и имотната декларации, защото се говори, че милионите му са във офшорки.
59
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЩОМ СЛАВИ Е НАДЕЖДАТА - ЕГА ТИ ДЪРЖАВАТА
58
4
 
10
 
! Отговори
Печална картина преди 6 години
Няма друг народ,който да е допуснал да живее повече от 700 год под робство. И в наследство: увреден ген, робска психика и примитивно мислене. Доказателствата са налице:простотия,чалготия,беднотия.....и все тия. Най-после българинът се сети да иска промяна,но винаги я търси при грешните хора и винаги е измамен. Потърсия я в оня от Банкя, в оня от Мадрид,в оня от Гоце Делчев,а сега от Учиндол.И отново ще се намери измамен.Такъв народ не е за жалене.Прав беше Симеон. Чипъъът.....
57
4
 
16
 
! Отговори
Шефа преди 6 години
Славчо , май стъпваш на криво ?Пак ще се издъниш , освен ако не изпълняваш поредната си политическа поръчка ?Ама и тебе те бива да го усукваш по калефаревски, ха , ха , ха ...мажоритарния вот избира Радев , а ти го оплю !Славчо не си много умен !И съветниците ти и те !Ха, ха , ха...На Боко и Цоко мед им капе на душата ! Слави толкова ли ти е акъла и вярата?
56
3
 
4
 
! Отговори
Момчил преди 6 години
В България се гласува за личности, а не за програми.Сегашното правителство,а и всички правителства след 2001г са ултралиберални-залагат на ниски доходи, нисък данък печалба 10 процента, плосък данък 10 процента-всичко в полза на бизнеса.Ако Трифонов продължи тази политика няма да получи моят глас.Ако въведе семейно подоходно облагане, вдигне данък печалба и увеличи минималната работна заплата, ще гласувам за него.
55
5
 
22
 
! Отговори
Спеца преди 6 години
Невероятно но Слави сам се застреля в крака с тая *** атака срещу Президент Радев!Трифонов, нали Вие и вашата групичка фаворизира мажоритарния вот?Нима тая година Президент Радев не спечели със смазващ резултат срещу Цачева?И Вие, стороникът на мажоритарния вот не уважавате избора на народа и атакувате Президента сякаш от него зависи как да се гласува?А ГЕРБ , с любимия Ви Борисов , който КОМАНДВА и Народното Събрание , те невинни душички? Трифонов щом на бялото казваш черно - ами ти си ..
54
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да,Слави прав си ! и тоз ни излъга - зодия близнаци -много са сладки на приказките , а после се оказва пълна лъжа .