Слави към президента: Част сте от прогнилите политици!

Водещият критикува Радев за позицията му за референдума
26 сеп 2017 19:35,
77
Слави към президента: Част сте от прогнилите политици!
Снимка: архив Булфото

Слави Трифонов разкритикува президента Румен Радев за позицията му към изборния референдум и го нарече част от прогнилата политическа класа.

В профила си във Facebook водещият написа, че когато българите в Чикаго попитали държавния глава за допитването, Радев отвърнал: "Не знам защо депутатите решиха така".

"Г-н президент, нямахте ли доблестта да кажете в очите на нашите сънародници, че всъщност вие не подкрепяте волята на българските граждани, изразена на референдума?", пита Трифонов.

Още по темата

Той припомня, че и президента, както и Корнелия Нинова, е привърженик на германската смесена избирателна система. "А тя, както се видя тези дни, е повече пропорционална, отколкото мажоритарна", пише още Слави.

Той припомня първото изказване на Радев след избирането му от трибуната на парламента. Тогава президентът каза, че парите за партиите трябва да се намалят, но и трябва да се внимава формациите да не попаднат в зависимост на външни фактори.

"Г-н президент, още с полагането на клетва в Народното събрание, вие се вляхте в редиците на прогнилата политическа класа. И убедено мога да заявя, че решенията от референдума не се превърнаха в закон, не защото депутатите решиха така, а защото всички вкупом решихте така", пише още Трифонов.

Той допълва и че в правомощията на Радев е било той да излезе пред парламента и да поиска решение по референдума, когато то липсваше.

"Преди време в предаването си казах нещо, което ще кажа и днес. Преди девет години на гости ми беше един генерал - смел, достоен летец. Мъж на място. Жалко, че президентът, който имаме днес, не е като него", завършва Слави.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави е част от прогнилите чалгари на статуквото. Първият чалгар на Република България чалгари вече 27 години. Време е да изберем нови чалгари. Ще направим кастинг за чалгари. Ще изберем най-добрите чалгари да заместят изхабения чалга елит.
12
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Слави е нашия спасител! Трифонов е новия министар прецедател!"Номер 9. Неграмотно, без да се разбере ирония ли е или това е твоето мнение. определи се.
11
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
айдееее, славиии, въртии тая политика както стела маа кючеци, голем си, слави, голем си ***!
10
13
 
12
 
! Отговори
малко момче с тен преди 6 години
слави, желаеш ли ме така, както преди, в онзи хотел на брега на морето?
9
37
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е . Радев се превърна в слуга на нато, сащ и бг парламента .
8
33
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави е нашия спасител! Трифонов е новия министар прецедател! Честито българи, честито господин Трифонов, честото Българиьо!
7
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави, помниш ли как си обръсна главата в ефир, като знак за несъгласие с мутринските времена. По тази логика сега трябва да си като Битълсите. Време е за корекция!
6
14
 
4
 
! Отговори
Arapchislo преди 6 години
Nad 3 miliona bulgari iskat referendumi v rbg i majoritarni izbori.Kolko bulgari izbraha pensionirania general za bg prezident?
5
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
славуцата няма право да коментира истински мъже като Радев, онзи е мъжкар, а славуцата е фурнаджийска лопата, *** и маша на силните на деня, полово неспособен пеннсионер с плешиво теме и влошено зрение, бивш мартеничар, учиндолски *** с комплекси за малоценност, ниска култура, желание за власт и безгранична простотия.Да бъде съден от народен съд за 20 годишно опростачване на нацията този микроб!
4
11
 
28
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Слави,Славии и на теб ти ...порасна работата.От шоумен,се пънеш да станеш политик и да даваш оценки на ляво и дясно,което е груба грешка.Все едно...магаре да стане кон.Колкото до...референдума,истината е че народът го...уважи,покрай президентския вот и пусна без да го еня за...какво.Половината ти измишльотини в него са...неприложими.
3
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доживяхме! Чалгаджия е съдник на Президента. Къде по надолу?
2
8
 
3
 
! Отговори
gOVNodji преди 6 години
dokofga s taq mumiq na pik4ara kadeto e sakata i u levo i u desno????
1
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави към президента: Част сте от прогнилите политици!..аха... в слушалката са му казали да се дистанцира от бсп и цум, чрез нападка срещу президента...не се напъвай дълъг, няма да изскочи заек от твоят храст ... визуално не ти отива ролята в която са те вкарали...