Заради шута на Ралф Волен поиска: Швеция, извини се!

Лидерът на "Атака" намери работа на пострадалата камериерка
29 сеп 2017 15:00,
138
Заради шута на Ралф Волен поиска: Швеция, извини се!
Снимка: Facebook

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров поиска извинение от Швеция за ритника на пияния Ралф Сундберг в лицето на българската камериерка Диана Петкова през лятото.

Политикът отправи официално искане за извинение към генералния почетен консул на Швеция Зоя Паунова.

Темата за пострадалата българка отново стана актуална след като съдът осъди шведа Ралф Сундберг да плати 4500 лева и докато се надигаше възмущение за нищожната присъда, той напусна България, без да плати.

Още по темата

"След широкия обществен отзвук от решението на съда и хилядите възмутени български граждани, които изразяват несъгласието си с действията на Ралф Сундберг и наложената му глоба, ще поднесете ли официално извинение от страна на шведската държава на пострадалата Диана Петкова", пита Сидеров в писмо до Паунова.

Той пита консула и какво е мнението й за постъпката на Сундберг и наложената му присъда - 4500 лева глоба.

Сидеров иска отговор и за това как шведа ще плати глобата и ще бъде ли на разположение на българския съд, когато Диана заведе граждански иск.

Междувременно политикът обяви, че е намерил работа на пострадалата камериерка.

"Докато другите говорят за пребитата камериерка Диана Петкова и решението на съда да глоби Ралф Сундберг с 4500 лева, аз намерих работа на пострадалата от шведския шут. Официално съм осигурил работа на изританата в лицето от пиян швед българска камериерка Диана Петкова", написа Сидеров в профила си във Facebook.

Той припомни, че Петкова сама сподели преди време, че иска отново да започне работа като камериерка. Досега обаче никой не се нае да й съдейства.

"За по-малко от ден успях да осигуря препитание за Диана", обяви още лидерът на "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
2
 
9
 
! Отговори
Оня преди 6 години
Аз не мога да разбера защо ни занимават с някакъв мега стандартен случай на пиянско хулиганство... пияна *** добре... ама такъв случай се разрешава за 2 дена и човека си плаща... защо го държаха толкова време .. .че арести че али бали... голям скандал вече "АЙДЕ ФАНАХМЕ ЛОШИЯ ПИЯН ШВЕД"
69
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък мисля, че единствено българските съдии трябва да се извиняват, за безумната присъда. Шведите бяха по-възмутени и от нас от деянието на сънародника си. Със сигурност ако бяха го съдили там, щеше да получи по-голяма и ефективна присъда.
68
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Воле пак набърка в майонезата!Реках,че онзи шамар го е поумнил,но уви!Ум царува,ум робува.........!С Курнелиика на един акъл,а тя се бара юристка!
67
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е сега веднага ще ти се извини краля на Швеция .Руско нощно гърне ...
66
1
 
1
 
! Отговори
пенко преди 6 години
*** канадиен -ти плащаш данък на "кралица" в 21 век ! Във финансовото сериалче " ТРОНОВЕ" се каза: -"желязната банка ще те унищожи/*** робе/ !!! " Парите са еквивалент на труда -на всеки РАБОТЕЩ човек на Земята ! Банките са за удобство във взаимоотношенията ни ! Ако нямаше международни банки/ юдео , еврейски/ , а имаше само международни банкови взаимоотношения -светът щеше да е както трябва !!!
65
1
 
13
 
! Отговори
Eni4er преди 6 години
Вчера Ердоган и Путин се разбраха да назначат Воленчо за валия на Дунавския вилает,обаче след тези глупости които приказва май ще му се размине
64
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това много малко хора го знаят:Волен продаде на Делян министерската квота на АТАКА за 10 млн.лв. И сега министърът на икономиката е човека на Делян, бившия шев на Агенция за приватизация, с който Делян взе Булагратабак...и сега на мушка е ВМЗ Сопот...
63
0
 
33
 
! Отговори
Темида преди 6 години
Белия вожд извинили се на жената дето я би в самолета. Извини ли се на човека когото наби на магистралата.Много *** народ сме, не за друго, а защото такива *** не ги махаме нито след първата им простотия нито след втората 3тата или 10000ната.Бензаказаноста Царува, народа умува какво не е наред!
62
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волен още не е изтрезнял от сватбата!
61
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо пък Швеция?! Да не го е съдил шведски съдия, по шведски закон?
60
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Abe suderov ti kato bi horata isvini li se barso se prebojadisa boiko zezko ba4varova iskaha da te satvorat sa ganenstvo i sa pravi i taja mlada kobila deto dtar4i 2 glavi ruga skoro 6te ima6 kapka besche seks jena super goljama spez po frenski usten
59
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пффф. Този пак не си е пил хапчетата, ама тъпата коалиция реанимира този политически труп
58
1
 
22
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Сидероф си намери...поприще.От горд...водач-патриот,стана горд крепител на...статуквото (с напълнени джобове)и ще ни заглавичква с един битов хулигански инцидент на пиян швед.Тоя хептен свали гарда.Ако има още някой балама да му...верва,ще е...голям смях.
57
0
 
26
 
! Отговори
Софакъл преди 6 години
Патриота с мека китка съвсем изперкал що не кара Бг. съдията да се извинява ,а цяла Швеция да се извинява за един ***.Все другите им виновни на тия крадливи фашаги.
56
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя русофил пак не си е пил хапчетата. ТИ И ТАКИВА *** КАТО ТЕБЕ, КОИТО ПИШЕТЕ ЛОБИСТКИ ЗАКОНИ ЗА РОМИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНЯВАТ-***!
55
5
 
1
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
Хипотетично да приемем, че Ралф е бил обран от камериерката. Интересно ако Ралф бе подал жалба в полицията, също бе се оплакал на работодателят и, какво щеше да стане/последва?
54
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Любимата фраза на Волен :- Извини се ! И не виждам защо Швеция трябва да се извинява персонално за някаква шведска пиянка,при условие,че български съдия определя присъда.
53
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнтименНе е взела нищо. Чети.
52
5
 
5
 
! Отговори
Антимен преди 6 години
Ами камериерката е взела извънсъдебно парата и е спряла личната жалба,а държавната глоба е 4,500лв и готово .Кви са тия драми.....
51
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За какво да ви се извиняват бе диваци! Къде видиш българин, заритай го по муцуната му като превантивно-профилактична мярка, преди да са те окрали и ограбили! Грешката на шведа е, че той я заритал след като вече е бил пострадал от "гостоприемството" на крадливите и грабливи българ/к/и.