Заради шута на Ралф Волен поиска: Швеция, извини се!

Лидерът на "Атака" намери работа на пострадалата камериерка
29 сеп 2017 15:00,
138
Заради шута на Ралф Волен поиска: Швеция, извини се!
Снимка: Facebook

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров поиска извинение от Швеция за ритника на пияния Ралф Сундберг в лицето на българската камериерка Диана Петкова през лятото.

Политикът отправи официално искане за извинение към генералния почетен консул на Швеция Зоя Паунова.

Темата за пострадалата българка отново стана актуална след като съдът осъди шведа Ралф Сундберг да плати 4500 лева и докато се надигаше възмущение за нищожната присъда, той напусна България, без да плати.

Още по темата

"След широкия обществен отзвук от решението на съда и хилядите възмутени български граждани, които изразяват несъгласието си с действията на Ралф Сундберг и наложената му глоба, ще поднесете ли официално извинение от страна на шведската държава на пострадалата Диана Петкова", пита Сидеров в писмо до Паунова.

Той пита консула и какво е мнението й за постъпката на Сундберг и наложената му присъда - 4500 лева глоба.

Сидеров иска отговор и за това как шведа ще плати глобата и ще бъде ли на разположение на българския съд, когато Диана заведе граждански иск.

Междувременно политикът обяви, че е намерил работа на пострадалата камериерка.

"Докато другите говорят за пребитата камериерка Диана Петкова и решението на съда да глоби Ралф Сундберг с 4500 лева, аз намерих работа на пострадалата от шведския шут. Официално съм осигурил работа на изританата в лицето от пиян швед българска камериерка Диана Петкова", написа Сидеров в профила си във Facebook.

Той припомни, че Петкова сама сподели преди време, че иска отново да започне работа като камериерка. Досега обаче никой не се нае да й съдейства.

"За по-малко от ден успях да осигуря препитание за Диана", обяви още лидерът на "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
5
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Турчето пак пробва изтърканите си номера...
89
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Партизанкатаехо, Боби.......в Русия съм, в Русия съм...........
88
2
 
6
 
! Отговори
дуро преди 6 години
Др. Борисов, "малко" еВан няма! Или си, или не си. Както и "малко" бременна:) Стига си си въртял дирника като работничка на околовръстното!! Нямаш "топки" като на Плевнелиев и Ненчев!!!!! Те поне са принципни!
87
1
 
9
 
! Отговори
Партизанката преди 6 години
Волен пак се прави на герой и се чувства длъжен да информира цялата страна за " геройството си"... Хубаво, намерил си й работа, но защо го оповестяваш? И настина, вината е в нашето правосъдие - това е просто смешна присъда... Не разбирам какво иска отново г- н Сидеров?
86
1
 
17
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Волен първо да се извини на хилядите българи,които го подкрепяха повече от десетилетие,които идваха от провинцията с автобуси да викат за...негови каузи в София при студ дъжд и...пек.Поради грандоманията,самовлюбеноста и липсата на политическа прозорливост у...вожда,тази народна енергия бе...профукана,но осребрена от шепата приближени на самозваното политическо гуро,прегърнал статуквото.Сега се пъне за някакви мимолетни каузи,в страни от реалния живот на българите,.Да му е честито,новото поприще
85
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Болене, обрежи се!
84
3
 
17
 
! Отговори
дуро преди 6 години
*** гаден. Кво стана с "Да свалим Альоша от наряд" бре??? *** долен! Повръща ми се!
83
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти да видиш?! Този херой се прави на ощипана невеста.Кой десет години е в парламента и гласува калпави закони?Сега шведите му виновни!
82
3
 
17
 
! Отговори
Ъъъъ ... преди 6 години
Заради шута на Ралф Волен поиска: Швеция, извини се!---------------------------Извинявай Волене но това дето правиш/говориш Не върши работа! Излишен шум, при това вреден!пп. Извини народа, че въобще си в НС!ппп. Защо някой се пробва да превърна България в психиатрия ли?
81
1
 
12
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
Волен ако мълчи и не се показва, може би ще го забравим. Иначе няма шанс.
80
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От къде на къде цяла държава ще се извинява за простотията на някой свой гражданин? Защото, ако и ние трябва да се извиняваме по тоя начин...Човека си го хванаха, никой не ни е виновен, че на практика го оневинихме с някаква смешна глоба и го пуснахме да си ходи. На белокосия май семейния живот не му понася, защото бързо се разбесня след сватбата.
79
3
 
22
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Една мършава държава, винаги служи за храна на *** като Сидеров;)))
78
2
 
18
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯТА преди 6 години
МНОГО СА МИ ОТВРАТИТЕЛНИ ТАКИВА КЕЛ.ЕШИ КАТО СИДЕРОВ ,КОИТО САМИ НЕ СЕ ИЗВИНЯВАТ ЗА СКАНДАЛИТЕ КОИТО ПРЕДИЗВИКВАТ ,НО ПЪК ИСКАТ ИЗВИНЕНИЯ ОТ ДРУГИ ПОДОБНИ КЕЛ.ЕШИ КОИТО СА ПРЕДИЗВИКАЛИ НЯКАКЪВ СКАНДАЛ ИЛИ СА УДАРИЛИ НЯКОЙ !
77
22
 
5
 
! Отговори
РУС преди 6 години
Браво на Волен ! Гордея се, че гласувах за патриотите. Много работа свършиха. Едно голямо БРАВО, че хората гласуваха за тях да влязат в парламента !
76
9
 
3
 
! Отговори
Добре, Волен! преди 6 години
Едновременно се радвам на постъпката ти, защото не съм гласувала за теб, а те помня от съдбовните години на ВЕЛИКАТА ДЕМОКРАЦИЯ! Митингите, вестника.. Няма значение.. изживяхме всички демократи нещо, което няма да се повтори: благодарим на Съдбата!Но за хора, имащи пари и връзки- не е проблем да намерят работа на нкг.Дано да бъдат здрави хората, които са получили работа, а така също и онези, които са помогнали да започнат работа!
75
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A така,тоя клоун отдавна не влизал в медиите.
74
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
болен,най-големия гъзолизач
73
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕС. ще се срине.Тогава не знам на кой ще се нагъзиме,На руснаци или на турци.По добре според мен на турци.Вазелин има достатъчно.
72
1
 
0
 
! Отговори
До Али преди 6 години
До али: Хич не ни е евтин да ти кажа, ами си ни е бая скъп.
71
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
У нас, на ден се раздават толкова тупаници и ритници,трябват затвори във всяко село,за персонал не говоря!Цялата работа е че този Ралф е чужденец!Иначе,нямаше и да научите!