Елена Йончева: Атакувах не Делян Добрев, а модела "ГЕРБ"

Соцдепутатката се надява той да бъде разбит навсякъде
1 окт 2017 13:30,
113
Елена Йончева: Атакувах не Делян Добрев, а модела "ГЕРБ"
Снимка: архив "Булфото"

Депутатката от БСП Елена Йончева обяви, че не е атакувала персонално Делян Добрев, а модела ГЕРБ.

Тя каза това в коментар на решението на Добрев да напусне политиката след "Кумгейт" – скандалът, в който стана ясно, че на ключови позиции в Хасково работят близки, приятели и роднини на вече бившия депутат от ГЕРБ.

"Делян Добрев пое своята политическа отговорност", каза Йончева, която бе в основата на разобличаването на шуробаджанашката схема.

Още по темата

Соцдепутатката потвърди, че не става въпрос за атака срещу него, а срещу модела "ГЕРБ", който, по думите й, не е само шуробаджанащина, защото тя винаги е съществувала в България и затова носят вина и леви, и десни.

Йончева допълни, че моделът "ГЕРБ" надгражда шуробаджанащината - той не е само назначаване на свои хора на ключови позиции, но и създаване на икономическа обвързаност.

Според нея този модел задушава и местния бизнес, защото на ключови позиции застават хора, които са икономически обвързани с партийни структури, информира БТА.

"Така че аз се надявам моделът "ГЕРБ" да бъде разбит не само в Хасково, но и във всеки областен град и всяко населено място", допълни Йончева.

Тя обясни, че има доказателства за всяко нещо, което е казала по схемата "Добрев".

Йончева обясни и че общинарите на ГЕРБ би трябвало да понесат своята отговорност, ако се окаже, че са гласували с ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая бозава лелка първо нека си види ос.раната партийка, затънала в интриги, корупция, червени доносници и всякаква друга треторазрядна соц и.змет
55
2
 
5
 
! Отговори
снежа преди 6 години
Хубаво моделите ги разбрахме .Какво праим после .Колко са осъдени кои са зад решетките или цъфнал Герб .Ами краткони ясно НЕМА за едни сватба за други брадва.....
54
15
 
8
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Хора не трябва да гласуваме за КЛИМАКТЕРИУМИ в Събранието ! Вярно" пропорция" е ,ама си е "клими" ! Тази е производно на Сергейкогейко от КГБ ! Смяхме и се на "Майдана " и в Истамбул , а за другите и места -нямахме и понятие ! А това ,че ГЕРБ си слага свои хора по места... е същото ,като при нейните на власт !!! Но тя е героиня -майка на 50 години !!!
53
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А моделът БСП и Корнелия? Кога ще се заеме с колегите и приятелите си,бивши и настоящи?
52
12
 
18
 
! Отговори
Радвам се преди 6 години
Хубаво е, че има хора като Елена Йончева. На висок глас да извика какви *** ни управляват. Гласувалите за ГЕРБ подкрепят крадци.
51
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тая па,"модела ГЕРБ да бил разбит навсякъде" А ВАШИЯ МОДЕЛ ***,НА МИЛИОНЕРИ ПРАВЕЩИ СЕ НА СОЦИАЛИСТИ МИЛЕЕЩИ ЗА ДОБРОТО НА НАРОДА хахахахаха,на оная другата куку..вица тая дума народ не и излиза от устата,мале колко сте гадни и нагли
50
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази какво се прави на чиста вода тя не работи за Българските интереси а за нечии не случайно Украйна я обвини в СЛУГА на Русия!!Истената е една че всички политици освен да крадат друго не правят една боя са и порода !!!
49
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мисля, че Елена Йончева би могла да тръгне по българските населени места като ЛЕВСКИ. Със сигурност ще огласи голям брой крадливи гербери. За българите ще стане ясно за какви свински черва са гласували.
48
1
 
11
 
! Отговори
Trolland Dump преди 6 години
"Атакувах не Делян Добрев, а модела "ГЕРБ""Де го чукаш, де се пука...
47
11
 
15
 
! Отговори
гост преди 6 години
Тази ли ще ми говори за шуробаджинащина !?Защо никой не проверява обвинителите, колко са чисти и морални.
46
13
 
15
 
! Отговори
Eл.Йончева-смешно е преди 6 години
А бе тази Елена Йончева не беше ли любовницата на Станишко , който България изгони с камъни? Е сега тази ли ще дава посоката на България? Това ли са новите лица в БСП ? Смешно и жалко е...
45
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А,забравих като се чекнеше като балетистка на някакъв забавен формат по Нова телевизия за пари,май забрави Ленче!
44
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами ти си същата,по времето когато беше приятелка на Станишев,кой ти плащаше охраната и хотелите за арабските репортажи..
43
11
 
19
 
! Отговори
Нормален преди 6 години
Крадеца вика,,Дръжте крадеца".Това е гьон суратлък.Малките 20-30 годишни можеш да излъжеш,защото не са сърбали попарата на комунистите,но нас преживелите ,,недоносчето социализъм" не можеш.Погледни си съпартийците -олигарси и тогава говори.За всичко са ви виновни Костов и Герб,а най големите золуми ги направихте и продължавате да правите вие ,,облечени"в доспехите на невинноста.А вие малките вярвайте.Една Луканова или Виденова година ще ви е достатъчна да разберете истината.Ама ще се хапете....
42
11
 
15
 
! Отговори
кметъла преди 6 години
еленче я кажи що мълчиш за кметицата на каварна.а червена перустийо
41
6
 
12
 
! Отговори
лелеле преди 6 години
...а моделът ГЕРБ ви е до болка познат ,защото той всъщност си е ваш модел от десетилетия,надявам се вашата наглост да ви се отплати някой ден !!!
40
9
 
16
 
! Отговори
БСП ме отвращава НО преди 6 години
Озобличаването на модела ГЕРБ го подкрепям на 100%!!!
39
15
 
18
 
! Отговори
подлога на серГЕЙ преди 6 години
От както Елена Йончева беше публична държанка и параван на серГЕЙ Станишев, думите и нямат никаква тежест.
38
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледам, *** гербаджиите, значи сме на прав път!Браво Йончева! Разтривай яко бичите гербаджийски вратлета, дето преядоха с народна пара и препиха с народна кръвчица!
37
3
 
24
 
! Отговори
Хасковлия преди 6 години
Добре се е изтипосала Е. Йончева и разбива на пух и прах шуробаджанашки схеми по места. Щях да кажа "евала", но партията, към която принадлежи, е не по-малко крадлива и уродлива в назначенията на свои хора по места. С една дума - "Присмял се хърбел на щърбел". PS. Имам органическа непоносимост и към ГЕРБ и към БK(С)П.