Facebook група в защита на Делян Добрев - невинен е!

Той дава оставка, но не е сигурно, че депутатите ще му я приемат
95
Facebook група в защита на Делян Добрев - невинен е!
Снимка: Булфото, архив

Часове, след като депутатът от ГЕРБ Делян Добрев обяви, че напуска парламента и всички постове в партията, които заема, в социалната мрежа Facebook тръгна декларация в негова защита.

Още по темата

Група "Заставам зад Делян Добрев и не приемам неговата оставка!!!" вече има над 100 членове.

"Всички ние членовете на тази група подкрепяме и заставаме зад Делян Добрев, вярваме в неговата честност и невинност! Оценяваме и подкрепяме напълно неговият морален и достоен акт да подаде оставка и да напусне всички заемани постове в ПП ГЕРБ, за да не да не "тежи на правителството" и на ПП ГЕРБ!", пишат организаторите на групата. Те призовават депутатите от ГЕРБ да не приемат оставката на колегата си, когато парламентът гласува освобождаването му в пленарната зала.

И обясняват, че не приемат оставката на Добрев, защото смятат, че Добрев е много достоен човек с висок морал, доказал се експерт и вярват в неговата невинност.

"Не считаме, че оставката му трябва да бъде приета, защото е "жертва" на едно активно мероприятие на комунистите чрез техните добре познати прийоми на ДС, да "сготвят" и очернят даден човек, защото друго не могат!
3. Но не на последно място, а може би на 1-во, думите на червения депутат от БСП Eлена Йончева: "Оставката на Делян Добрев показва, че всичко казано дотук за Хасково е истина". Считайки, че приемането на оставката на Делян Добрев е поражение и признаване на вината му след думите на Елена Йончева! В България има институции, които доказват вина/невинност и осъждат, нека тази битка се води в съда и дадем шанс на г-н Добрев да докаже, че "няма сестра". Също така не приемаме обвинения и споменаване на думата морал от партия и нейните представители в НС, в чийто редици има депутати като Манол Генов, и не само!!!", пише още организаторът на групата Николай Стефанов.

В защита на Добрев се обявиха и негови съпартийци отново в социалната мрежа.

"Не приемам оставката на Делян Добрев, като народен представител! Ще гласувам против!", написа Десислава Атанасова.

"Делян Добрев е сред основните автори на идеята за саниране на многофамилни жилищни сгради, както и за намаляване на административната тежест. Просто факти...", написа шефът на парламента Димитър Главчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
8
 
! Отговори
Dhjqla преди 6 години
Всеки министър е в борда на големите компании, които са с държавно участие*за онзи дето по-долу в коментарите питаше какви постове ;)
42
1
 
25
 
! Отговори
Пенсионер преди 6 години
Кое е активното мероприятие? Че неговите хора са в управлението на града!
41
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Местният султан в Хасково,когато не се съобразяваш с мярката...така става!
40
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така и не разбрах,какво е завършил този младеж,та заема толкова важни и отговорни постове в държавата и цяла група веднага е създадена,за да го защитава?!Според мен има два варианта:1 Много кадърен и незаменим-гений!2 Нищо не става от него и поради това е удобен за всички!
39
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, хора, Дельо ... все обявява, че напуска всички постове ... *** какви са тия в с и ч к и! постове, бе, колко са, кои са. Не ще да са на куриер в Народното събрание, зер. Къде са тези постове, на доброволни начала ли ги работи, а? Че то това чисто момче не може да получава по 10-на заплати и хонорари. Хората един "пост" работа не могат да си намерят, тоя говори за "всички".
38
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мога единствено да поздравя Е.Йончева,за това намери сили и смелост,да се изправи срещу Октопода,Мафията,Кой,Добрев или както искат да го наричат!Без значение коя партия,но вече 28 г. ни клатят по този начин!Нека си го защитават Добрев,самият той мълчеше като пукал срещу папката с доказателства и като развалена грамофонна плоча повтаряше,че няма сестра!Смешно и жалко!
37
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами то Делянчо си е комунистическо отроче!
36
0
 
26
 
! Отговори
А бе преди 6 години
То гербаджиите са априори невинни...Като почнем от Цецо Ухото,Лъчо Мозъка,Фидоска и т.н.А от Баце по-невинен няма-направо е като непорочно заченат младенец!
35
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви комунисти, какви пет лева, бе? Нали най-мърлявите комунисти първи влязоха в Герб щото видяха делаверата! И сега тая власт " ще я стискат до гроба" по комунистически.Крали, крали та се забравили, сега групи във фейсбук. Явно краденето им се е отразило добре.
34
2
 
26
 
! Отговори
ЗАКОН преди 6 години
Защо не се спазва Закона в България ?Оставката е Морал , а при тези Откраднати 120 000 000 лева трябва да играе Тоягата на Прокуратурата и Съда ?Виждате ли Лицето на Корупцията - такива като този делянчо им няколко хиляди , по 100 милиона откраднати става повече от БВП .
33
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 31Стига с тая шизофрения бе, на калпав ... и космите му пречат. Все ти комунистите виновни, те че са гадни крадци - са, ама вие (КОИ, праведните ли?) пияндурите, дето все друг ви е виновен, как па не можахте за близо 30 - ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ демокрадЦия да оправите нещата. Ама като пускате алчни за пари *** като бъдещия бръм-председател на комисията по досиетата да превъзпитава призраци, така ще е. На ГЕРБ такива му трябват, да пренасочват омразата върху такива саламандри.
32
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох на батко "достойното" гербаджийче! То знае достойно да върти далавери и да урежда роднини и приятели с работа и пари. Е как да не го защитим? Ако трябва жива верига ще правим
31
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срамно е, позорно е, да се свиква "групата по интереси" за да изпере репутацията на "съученика" на президента Радев (разликата във вързрастта им е 15 години! Хей, Добрев, уточни, какво означава "съ-ученик". Можеби си и пилот, защото си се качвал на самолет, а!). "ВЪРХУ ЖЕНАТА НА ЦЕЗАР НЕ ТРЯБВА ДА ПАДА ДОРИ СЯНКА НА СЪМНЕНИЕ" !!!А то не сянка, а торнадо, и то не от съмнения, а от братовчедки, кумци, кумици, приятели-фирмаджии. А, не, много се омърсолихте от ГЕРБ и сега взаимно се оневинявате.
30
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За гепене акъл не се иска. Но за да обясниш що сичките ти роднини бачкат у общината се иска акъл.
29
31
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато не изгоним комунистите русофили от България ще сме все на опашката в ЕС по стандарт на живот. 139 г. руско робство, стига вече!!
28
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гербаджииска работа! С тая фейсбук група хептен окъкаха работАта. Пълен прОпад!
27
31
 
5
 
! Отговори
Няма партийна преди 6 години
линия! тази ЙОнчева, Нинова са озверели като във филм за запазване на "живота си"; коварство, активни мероприятия, само да ПРОВАЛЯТ ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО на РБългария! ПОзор за ЙОнчева, че е млада майка и съпруга! Излъчва отрицателна енергия, НИЩО не казва за детенцето си,съпруга си,: докато бяха "двойка" със Станишев, усмивката й не слизаше от медиите и се говореше за ДВАМАТА: сега- пълно мълчание И от нейна страна.Както БСП мълчи за успехите на правителството на Борисов.Може ли такава омраза
26
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквени времена...
25
2
 
31
 
! Отговори
Девил преди 6 години
Той и Делян Пеевски е невинен (и слаб като вейка), ама не виждам да има фб група в негова защита!
24
3
 
35
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Щом и кмета Беливанов се...дистанцира от Делянчо,значи има...защо,а е видял само...добро от него.Както се казва са го хванали за...ушите и са го...пробутали за кмет.Само дето Боко не можа да...пробута Цецка за президент;герберска му...работа.