Facebook група в защита на Делян Добрев - невинен е!

Той дава оставка, но не е сигурно, че депутатите ще му я приемат
95
Facebook група в защита на Делян Добрев - невинен е!
Снимка: Булфото, архив

Часове, след като депутатът от ГЕРБ Делян Добрев обяви, че напуска парламента и всички постове в партията, които заема, в социалната мрежа Facebook тръгна декларация в негова защита.

Още по темата

Група "Заставам зад Делян Добрев и не приемам неговата оставка!!!" вече има над 100 членове.

"Всички ние членовете на тази група подкрепяме и заставаме зад Делян Добрев, вярваме в неговата честност и невинност! Оценяваме и подкрепяме напълно неговият морален и достоен акт да подаде оставка и да напусне всички заемани постове в ПП ГЕРБ, за да не да не "тежи на правителството" и на ПП ГЕРБ!", пишат организаторите на групата. Те призовават депутатите от ГЕРБ да не приемат оставката на колегата си, когато парламентът гласува освобождаването му в пленарната зала.

И обясняват, че не приемат оставката на Добрев, защото смятат, че Добрев е много достоен човек с висок морал, доказал се експерт и вярват в неговата невинност.

"Не считаме, че оставката му трябва да бъде приета, защото е "жертва" на едно активно мероприятие на комунистите чрез техните добре познати прийоми на ДС, да "сготвят" и очернят даден човек, защото друго не могат!
3. Но не на последно място, а може би на 1-во, думите на червения депутат от БСП Eлена Йончева: "Оставката на Делян Добрев показва, че всичко казано дотук за Хасково е истина". Считайки, че приемането на оставката на Делян Добрев е поражение и признаване на вината му след думите на Елена Йончева! В България има институции, които доказват вина/невинност и осъждат, нека тази битка се води в съда и дадем шанс на г-н Добрев да докаже, че "няма сестра". Също така не приемаме обвинения и споменаване на думата морал от партия и нейните представители в НС, в чийто редици има депутати като Манол Генов, и не само!!!", пише още организаторът на групата Николай Стефанов.

В защита на Добрев се обявиха и негови съпартийци отново в социалната мрежа.

"Не приемам оставката на Делян Добрев, като народен представител! Ще гласувам против!", написа Десислава Атанасова.

"Делян Добрев е сред основните автори на идеята за саниране на многофамилни жилищни сгради, както и за намаляване на административната тежест. Просто факти...", написа шефът на парламента Димитър Главчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
u facabukata da, ama u gazabukata prowerihte li kekof sudjuk e shetal za da go praite deFFsven
22
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...и фейсбук групата включва: Кумата, калеко му, на брачедката мъжа и, на брачеда жена му, тетка му, втори брачед по майчина линия и т.н. Демек колкото са служителите в кметство Хасково, толкова са роднините.
21
4
 
30
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Тая фейсбук група, сега пак шъ е от роднините по партийна линия;))) тва нещо кът воят за Тиквата през 2013 г: "Аман, на кого ни оставяш Бащице;)))" или "От всички най-малко е виновен Бойко";))) Само Цацаров тогази не беше се изокал по презумцията за невинност.
20
2
 
17
 
! Отговори
Тиквата преди 6 години
Цецо натисни!
19
4
 
30
 
! Отговори
ОСТАВКАТА 3 преди 6 години
Всички *** и са престъпници и КРАДЦИ на едро, омотани като добрички СУДЖУЦИ в далавери и шуробаджанашки извращения!!! Всички до един са откраднали МИЛИАРДИ от държавния бюджет и затова треперят, защото цялата шайка СУДЖУЦИТЕ ще влезе в ЗАТВОРА!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.
18
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма и един който да е бил във властта, особено като министър или премиер, който да е невинен!!!Един няма! Герберската платена маса е активирана за акция. ОК, да е невинен, приемаме. Но кой ще му търси сметка или проверявя? Никой. Тогава защо е тази безмислена защита? Бъркал е в меда и е близал пръстите. Да не би да е на заплатата си само? Кой вярва на това? Никой.
17
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма такъв парадокс в света. Човек с купе а дипломат а, при това бакалавър по изкуствата, да бъде назначен за министър на Енергетиката, забележете. И след чудовищни му провал през зимата ата на 2013-та,да бъде назначен за феодал на Хасково като област.Това може да се случи единствено в абсурдна та територия, наречена Тикволандия.
16
16
 
4
 
! Отговори
petio raichev преди 6 години
nemoje GERB da jertva kadurnite si kadri zaradi intrigi.....
15
1
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
мафията се организира
14
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знаех си че за герберастките шуро-баджанаци в Хасково са виновни Путин и Радев.
13
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е ква жеттва може да е това недоносче, като целото кметство е пълно с негови роднини. Имат си лични карти хората. Тука прокоратурата се крие под шлифера на Борисов. Иначе до сега да им е разнищила делаверите. А че цял Герб го подкрепя никой не се съмнява - нали са същите. Ще еземе да спре лапачката иначе.
12
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"И обясняват, че не приемат оставката на Добрев, защото смятат, че Добрев е много достоен човек с висок морал, доказал се експерт и вярват в неговата невинност."Ето това е висша форма на наглост- да знаеш, че е нарушил закона и да обясняваш, как нарушенията на закона не били важни.
11
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така, де... Едно време имаше - "Партията е права, дори когато съгреши!", та и тези гербераци сега така...
10
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знам я аз таз ФАС група тя е съставена предимно от чичовци лели вуйчовци дедовци бабички братчедки шуреи бажанаци стринки тетки и тем подобни фасове! Я да ми покажат някой който не му роднина?! Те тези натам по този край родата им е по 10 000 човека. В семейство по малко от 9 човека няма. Такава ми е работата че от 30 години пътувам и познавам всички кътчета на територията! Така че мен никой неможе да ме излъже. Ако някои се хващат на въдицата това си е техен проблем!
9
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само да не излезем ние дето не го подкрепяме. . с тоягите
8
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Суджуците активираха комсомолците си, защото крадците трябва да се подкрепят.
7
32
 
2
 
! Отговори
Шибаняци преди 6 години
*** комунисти, само драскате, това ви е силата.
6
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мафията се подкрепя...
5
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Не считаме, че оставката му трябва да бъде приета, защото е "жертва" на едно активно мероприятие на комунистите чрез техните добре познати прийоми на ДС, да "сготвят" и очернят даден човек, защото друго не могат"Абе кау ни, хванаха го с една камара шуробаджанашки назначения, за какви комунисти ми говорите бе? Назначенията и конфликтът на интереси са абсолютен факт!
4
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Очаква се бройката на групата на поддръжниците да нарастне до броя на членовете на ГЕРБ.