Първата дама – Генерал Деси, която може да мери пагони с Бойко Борисов

Съпругата на президента обича да слуша рок и джаз, а поякога и Азис
1 окт 2017 15:10,
229
Първата дама – Генерал Деси, която може да мери пагони с Бойко Борисов
Снимка: Дарик

От всички недружелюбни прякори по неин адрес, съпругата на президента Десислава Радева харесва най-много "Генерал Деси". Тя се шегува и че ако Румен Радев е двузвезден, тя би трябвало да е поне тризвезден.

Така тя би се изравнила по чин с премиера Бойко Борисов. "Ще си мерим пагоните явно", каза по този повод тя в първото си интервю като първа дама, което тя даде пред "Дарик".

По време на него Радева коментира непрекъснатите критики по неин адрес.

"България според мен отвикна да има съпруга до президента през последните пет години. Дори имаше и едно такова мнение, че едва ли не в днешния модерен свят нито един президент не ходи със съпругата си. Ами напротив. Сега, при последната визита в САЩ всички президенти бяха с половинките си. Така че според мен една съпруга на президента просто довършва човека, мъжа", каза тя.

Според съпругата на президента няма дължина на полата, която да удовлетвори критиците й.

Още по темата

"Ако тя е ок, има сандали. Ако е ок затворени обувки, има чорапогащници. Ако има и чорапогащници, има едни пенсове, които им липсва сутиен. Все ще се намери нещо", коментира тя упреците към тоалетите й.

Радева не отмина и последните коментари, според които тя била по сандали за срещата с Мелания и Доналд Тръмп, а жена от протокола казала, че това е недопустимо и й дала затворени обувки.

"Не е така, ама пак трябва да доказвам, че нямам сестра", каза президентшата.

Тя съобщи и че профилът й във Facebook е бил хакнат и блокиран до неделя вечерта. Нейните изяви в социалната мрежа също често са повод тя да бъде обсипвана с критики.

Тя обаче е категорична, че няма намерение да променя начина си на общуване в интернет.

"Не съм променила и президентът не ми забранява. Просто нямам време за Facebook. Ако ме питате дали бих перефразирала някои предишни  постове, които наостриха обществото или поне част от обществото, в сегашната си позиция бих ги казала по друг начин. Но пак бих ги казала. Аз съм открит човек, за мен социалната мрежа е място, където можеш да кажеш какво мислиш без маска и без грим", категорична е първата дама.

Тя разказа и че наскоро с президента са отпазнували годишнина от сватбата си – в тесен кръг и с НСО край тях.

Радева коментира и музикалните си предпочитания, наричайки се "всеядна", защото слуша не само рок и класическа музика, а и народна музика, и джаз. Тя допълни, че харесва дори Азис в някои случаи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ODESSAТоя термоядрен удар обаче няма как да бъде нанесен ни от Т72, ни от какъто и да е бил танк. Не става ясно защо кемаф се произнася по въпроси ня авиацията ---
107
7
 
18
 
! Отговори
нали! преди 6 години
Това интервю е голямо унижжение за Радев. Жена му каза, че тя управлява парада, а той е само един послушко! Радев да си подава оставката! Щом жена си не може да командва, как ще командва цяла армия!?
106
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак по-добре да си мерят пагоните а не други неща.Щото нали знаете, ББ има двуцевка. И всяка цев е по-дълга от другата.
105
14
 
3
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
По добро вс до сега.Хубава Жена..
104
3
 
9
 
! Отговори
до 107 преди 6 години
Тая е, която му чеше топките вечер под завивките и явно му влияе на взимането на решения, понимаеш?
103
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПЕНСА ! - аре Чао
102
9
 
3
 
! Отговори
росен плевнАлиев преди 6 години
Да ама Цецка е по хубава,прилича на мъш..Фасбужда..мммА ангелАкова на магаре,но не фасбужда чак така като Цецо и дядо и,виден либерал атлантик и андикомунизт!РИП цецов дядо.
101
8
 
18
 
! Отговори
Деса-гургулица преди 6 години
На Деса Радева едно трябва да и се признае - ако глупостта можеше да лети, тя би литнала като млада гургулица...
100
12
 
5
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Стига бе мишки жалки!!!!Скрили сте се в тоя нет зад ник анонимен и лаете срещу всеки!!!!Майната му на Радав и той ще е поредния излъгал ни политик,това да.Но какво мамка му искате и от жена му от която,ама нищо нищо не зависи и е просто откровена в някакво си интервю.......
99
2
 
4
 
! Отговори
до 101 преди 6 години
***, у тебя нужна павтарения в дателному падежа, ну ета пагади для табову, глупчика:Ура, срами се, колкото си искаш, сега се залавяй за каскета - чемаданчик, на вакзалчик, паехаел на рускаму к очинко, спасиба, дасвидания, мерси, бай-бай!
98
4
 
13
 
! Отговори
Радев под чехъл преди 6 години
Вместо Радев получаваш червената деполитизиранадебелана Йотова, ***(г-жа Лъжа) и дългата застрашена Деса в комплект.
97
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радко веднага да публикува данъчната си декларация да се види дали плаща издръжка на малолетните си деца, а тва че Деска е ялова, може и да не го декларира
96
8
 
18
 
! Отговори
Миро преди 6 години
Радев е *** и ***, но ми е симпатичен, просто от съчувствие - представете си само, едновременно го газят 3 чифта чехли - на Деса Крокодилеса, на Куррррнелия Ниновна и на онзи нерeз Вицката! Не му е лесно! Бъдете сигурни.....
95
4
 
0
 
! Отговори
Българо-руснак преди 6 години
До до 96А тьи кто такой ... давай дооосвидания! Едва ли си разбрал, а и не си си направил труда да разбереш латинските сентенции какво означават.П.С.Поеахал досвидания, а на мерси българския еквивалент е Довииждане, не изпозлвай френски, а и има още много ама няма нужда да те ограмотявам, че си комплексен патологичен случай. С най-добри пожлеания!П.С.С. Вземи прочети "История славяно-българска" имаш нужда.
94
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иначе ... ПЕНСОВЕ има навсякъде
93
4
 
12
 
! Отговори
666 преди 6 години
Каква стана сега тя - *** Радев вече официално е под чехъл! Деси с три звезди, а комбайнерът само с 2.
92
3
 
6
 
! Отговори
до 96 преди 6 години
Ура, срами се, колкото си искаш, сега се залавяй за каскета - чемаданчик, на вакзалчик, паехаел на рускаму к очинко, спасиба, дасвидания, мерси, бай-бай!
91
5
 
1
 
! Отговори
Българо-руснак преди 6 години
O SANCTA SIMPLICATAS! O TMEPORA O MORES !Поради що ли се срамя, да се нарека българин, поради сегашните наричащи себе си българи! Четейки комнтарите, ми стана зле, колко ниско може да падне човек, но не ми стана ясно, как не го боли от отва падане... Що за комплекси се избиват драскайки разни врели некипели простотии? Айде "сокротце со благо" и да станем по-добри .. амма надали ...
90
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямам нищо против малцинствата, но когато президеншата е от тях, а не иска да си го признае, вече е проблем
89
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
''Все ще се намери нещо" - във втората употреба ... я пенсове, я сутиени ... може и обувки някви ... сандали !