Борисов пита Радев за Йончева: Алт ли е, тенор ли е, сопрано ли?

Делян Добрев готов отново да хвърли оставка, ако днес НС не му я приеме
Обновена: 4 окт 2017 11:50 | 4 окт 2017 10:26,
169
Борисов пита Радев за Йончева: Алт ли е, тенор ли е, сопрано ли?
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов обяви във Варна, че сутринта отново е разговарял с Делян Добрев, който го уверил, че ако днес депутатите не приемат оставката му, той отново ще я подаде.

"Дърпайки се оттам, той трябва да докаже кое е клевета и кое не е. Виждате, и г-жа Йончева казва да не подава оставка, защото това не било незаконно, а неморално", коментира министър-председателят.

"Дали Делян Добрев ще иска да стане кмет, не знам, но моралното е кметът Добри Беливанов да подаде оставка и да се направят нови избори в Хасково. Това е демокрацията и най-добрият начин да се изчисти дадено име", настоя Борисов.

Още по темата

Според премиера отдавна думата "кум" няма това значение в обществото, каквото е имало едно време.

"На кум вода се не гази и т.н., народно творчество. Сега е друго, търсят се приятели, за да турят един подпис", уточни в шеговит тон Борисов, но и заяде БСП, че добре умеят да подбират изрази като кум, за да правят от това политически скандали.

"2009 година, когато дойдохме на власт, обещахме, че няма да има родниниски назначения. Сега ще се събере Изпълнителната комисия на ГЕРБ и ако има такива примери – единият или другият си отива", отсече премиерът.

Той даде пример и със сестра си, която преди години бе кандидат да оглави АГ болница "Шейново".

"Моята сестра, няма доктор, който да каже, че тя не е добра, искаше да стане шеф на една столична болница, до ден днешен кълне Москов, че е виновен, но аз ги помолих да не я слагат. И с дъщеря ми е така, където и да отиде, пак ще бъде гейт, нали?", попита Бойко Борисов.

Министър-председателят остана много учуден от думите на президента, че е готов да води битка с ГЕРБ.

"До този момент с президента Румен Радев имам прекрасен диалог и когато си служиш с факти, мисля, че истината винаги е най-доброто средство. Радев може да ме държи отговорен, ако аз или мой министър сме уронили престижа на неговата инстигуция. България е парламентарна демокрация. В НС всеки ден е битка, всеки глас е важен, всеки ден. Ако тръгна със същия тон за така наречените беквокали – нима Елена Йончева не беше шеф на неговия пресцентър, това не се дава на всеки, да ръководи медийния ти образ. Не знам тя алт ли е, тенор ли е, сопрано ли?", попита той индиректно държавния глава.

"Прекрасен тон на най-близки съратници, имайки една единствена цел – държавата да е спокойна. Това беше до понеделник на обяд. Не съм усетил и нотка, че някой се готви на война с нас", уточни Бойко Борисов.

"Мъжките разговори ги оставам за г-жа Нинова. Така Борисов отговори на въпрос защо не седне "по мъжки" с президента Радев да поговорят.

"Поне от моя страна не само няма нападение и провокация, бих се извинил веднага, ако член на кабинета му е нанесъл обида", категоричен бе в заключение Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доктора на всички науки разбирал и от музика,разби'аш ли.Йончева била тенор,ха,ха,ха.Абе ние м-р председател ли имаме или цирков артист.Ако не беше толкова тъжно,щеше да е смешно.
117
1
 
14
 
! Отговори
бедни ми опоскан преди 6 години
На българинът хляб не му трябва, чак му присяда вече от зрелище.
116
16
 
21
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
До МУЗИКУС ...... "Горещите точки" на които е била Йончева, явно са стрували милиони на държавата, по времето когато гаджето и Станишко беше Шеф-диригент, за което намекна и ББ, а тя се закани да го съди. С такива протекции не са се ползвали другите простосмъртни журналисти в България, така че нейното героизиране може да впечатли само някоя червена бабичка от Низова Квартална Организация на БСП и СиЕ .... !!!
115
2
 
2
 
! Отговори
родна идилия преди 6 години
В шеги и закачки, най-много да са парафирали в суматохата нкое кредитче, а пък може да са намерили обш консенсус (под масата) за смальотите.
114
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аде стига с тоя театър! " Всички са маскара " !!
113
8
 
24
 
! Отговори
питанчо преди 6 години
Кой е виновен ,че се оставихме да ни ръководи посредствеността ? Няма стил на изказване, няма езикова култура , за философска мисъл да не говорим.Не се ли чувстваме обидени , че такава личност ни представя пред света ?
112
4
 
20
 
! Отговори
Оруел преди 6 години
В други държави за по-малко падат правителства, тука е просто ежедневие и един от поредните!
111
1
 
10
 
! Отговори
музикант преди 6 години
мецосопран е, ако си чул.
110
2
 
15
 
! Отговори
спасител на плежа преди 6 години
БРЕЙ КАКЪВ ТЕН.
109
15
 
20
 
! Отговори
МУЗИКУС преди 6 години
Б Б ТЕНОР Е МЪЖКИ ГЛАС. ЙОНЧЕВА Е БИЛА НА ТАКИВА ГОРЕЩИ ТОЧКИ КЪДЕТО МАЛКО СА БИЛИ. МНОГО ИЗЯВЕН РЕПОРТЕР.
108
1
 
18
 
! Отговори
Чобанина преди 6 години
Ако Йончева е тенор, значи е претърпяла операция за смяна на пола и са й присадили *** :)
107
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе,баце,защо обиди другите лидери,като сложи страните им по бедност в кюпа,заедно с нас.Гръцките бедни,колкото нас ли са бедни?Там дори най-ниската пенсия е 800 евро.Ами сръбските,македонските и румънските?И те ли са бедни колкото нас?Не са!Затова не лъжи хората,защото те много добре знаят на какъв хал сме ние и че няма по-зле от нас.Не само в Европа,а на целия балкански полуостров.
106
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Партията това Партията онова "- чувствам се точно като по времето на комунизЪма , структурите по места, по милицията и съда , само ,че онея не бяха толкоз алчни или тошо не позволяваше чак така да грабят.
105
1
 
3
 
! Отговори
Flei преди 6 години
kmetovete ne davat otchet s chisla, snimki, video na suverena v mediite za vseki bg lev koga kade kolko za kakvo sa sabrali, kade otiva i za kolko vreme na vseki 10 minuti 24x7...sha gi gazi bg referendum ili pojarogasitel...
104
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко е неграмотен и сме оставили цялата държава в ръцете на тоя невежа и *** човек.Йончева да не е мъж бе,тъпчо,че да я изкарваш тенор.Ти от оперно искуство представа имаш ли.Все по-дълбоко потъваш в тъпотията си.
103
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
махленски лафове за банкянските бабипак сме най-готините и това си е
102
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Йончева,Борисов,само ви разкрива далаверите.Не е нито алт,нито сопрано.
101
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали Делян Добрев ще иска да стане кмет, не знам, но моралното е кметът Добри Беливанов да подаде оставка и да се направят нови избори в Хасково. Това е демокрацията и най-добрият начин да се изчисти дадено име", настоя Борисов."Като Баце, от мафиот стана премиер и си изчисти всички извършени престъпления.
100
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До мариАко ония в общините наистина работеха, България щеше да е едно доста подредено местенце. Уви, заетите в общините са прекалено заети да клюкарят на по кафе и/или цигарка или по разни сайтове. Но работа НЕ ВЪРШАТ!
99
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мути, седи си на дъто и не филисофствай. Ще обяви Радев военно положение и ще ви разкара като кучета. Никой не те е избрал. Знаеш как стигна до този пост... Паламара помни. Паламара...