Йончева отчете: Моделът ГЕРБ не падна, но се пропука!

Депутатът от БСП не се страхува от заплахите за съд
83
Йончева отчете: Моделът ГЕРБ не падна, но се пропука!
Снимка: Булфото

Моделът ГЕРБ не падна, но се пропука. Така соцдепутатът Елена Йончева, заради чийто изказвания се стигна до скандала "Кумгейт", коментира отказа на мнозинството в парламента да приеме оставката на Делян Добрев от ГЕРБ.

Според нея обаче е видно, че тя не е палачът на Делян Добрев и политическият му убиец, каквито обвинения се чуха от ГЕРБ, защото явно възходът му продължава.

Още по темата

"Те не са свикнали много – много да им се ровят в далаверите, но това дори не е далавера, а една феодална структура, в тази община вече дори няма конкурси, хората не отиват на конкурси, защото знаят, че всичко е предрешено, няма усещане за добро и зло, като станах депутат се срамувах да ходя там, защото ме питаха какво правите вие, дори и опозицията, тук е мракобесие, терор", призна тя.

Според нея явно структурите на ГЕРБ са били много мобилизирани в подкрепа на Добрев, защото "ако един човек от тяхната структура падне, може и другите да паднат", така че това е била подкрепата на шайката, макар че оставката на Добрев е била поискана от премиера Бойко Борисов.

Йончева отсече, че не се притеснява от заканата на Делян Добрев, че ще я даде под съд за клевета, защото и преди е била заплашвана с Темида.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
5
 
29
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Във всяка община е така, съветници, съпруги кумуве шуреи братя и сестри любовници. Герб имат цялата власт и си мислят че са недосегаеми
34
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БАБО ЩО СИ НЕ ГЛЕДАШ МАЛКОТО ДЕТЕ АМИ СИ СЪВСЕМ ПОЩРЪКЛЕЛО,ПУСТИ КЛИМАКТЕРИУМ.
33
20
 
12
 
! Отговори
пропуквания преди 6 години
Серьожа се отърва от нея, прати я на държавна издръжка в Афганистан,генерал Деси се отърва от нея, прати я да спартанства в парламента,да видим Корни как ще се отърве от дрогарката
32
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не друго, патриотите си подписаха смъртната присъда с това гласуване за модела Делян. От тук нататък ще бранятвластта със зъби и нокти, защото им е ясно че парламент повече няма да видят.
31
4
 
14
 
! Отговори
ko40 von Dallas преди 6 години
ало, другите няма да гушат, щото еврофондовете приключват. тва саниране с на батко фирмите кви милиярди са. ами на батко любимите магистралки, кви милиярди са. тия са ***. Батко стои най горе и все нищо не знае. Мустака каза всички в бг се контролират с компромати. За тва в този парламент Воленчо само кима като примерна ученичка. Ами самолетите, кви милиярди са. Докато не дойде един като мен, който няма общо ни с мутри, ни с партии, ни с мафия няма да се оправим.
30
1
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
нищо не се е пропукало сега и марешки е на яслата видяхте как гласувахапоказаха ви как се пази власт и кокал
29
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не виждам някакво подобрение на Стандарта на Живот при сегашните управляващи , за какво са теа там , да си ходят всичките и то незабавано
28
2
 
19
 
! Отговори
А бе преди 6 години
До MalianТая логика,че който вече се е нагушил,почва да мисли и за държавата просто не работи!По-вярно е друго-"Апетитът идва с яденето".Вече сме имали възможност да се убедим нагледно в това.Така че търсенето на алтернатива на ГЕРБ не трябва да спира!
27
5
 
21
 
! Отговори
бургазлия преди 6 години
Патриотите в лицето на Касабов респективно Валери подкрепиха модела КУМГЕЙ защотои Бургас е не по различно при чичо кмет и при Чолаков с когото са съпартийци от времето на СДС .Някой да е видял Чолаков да сложи вето на върху това което предлага чичо кмет и съветниците от управляващата коалиция ги приемат.Симеонов се захвана с незаконното строителство и до никъде не стигна .Събори някой катун на градешките *** а тези по ЧЕНГЕНЕ СКЕЛЕ ГИ ПРОПУСНА .
26
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя ли е най-умна и знаеща,че да казва какво става!? На нея по и прилича да стои по цял ден на прозореца и да гледа кой и с кого минава покрай нея! Селска клюкарка! Може и градска 😅
25
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Веднъж магаре за вода, втори път,но на третия ..."ще я одрусат яко, да си плати за клеветите.То, от БСП друго и не знаят,освен нападки без никаква алтернатива на сегашното управление.
24
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи Делянчо е бил избраник на партията, а не на народа? Защо ги наричаме народни представители? Те явно не са това!
23
2
 
21
 
! Отговори
НЕМА КРИЗА преди 6 години
Ще замажем пукнатините с едно бързо заемче с атрактивен лихвен процент ала "дупе да е яко на неродените ви деца".
22
25
 
9
 
! Отговори
Malian преди 6 години
Аз много искам на власт да си останат ГЕРБ.Първо, защото им свикнахме на чалъмите.Второ те се нагушиха. Представете си какво ще стане като дойдат на власт огладнелите и озверели Бесепари. Толкова години гледат как едни хора ВЗЕМА,ВЗЕМАТ, а те горките не могат. Честното Ленче не е лошо да се върне назад във времето и да си припомни какви далавери е имало когато Станишчо беше на власт. Честната Г-жа Нинова да направи един списък с партиите ,които е обходила ,за да може да има повече привърженици.
21
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярно, че и преди са заплашвали Йончева със съд, но понеже й се е разминавало си мисли че и този път ще й се размине.
20
2
 
11
 
! Отговори
Хм преди 6 години
До ЦиникАми моделът "БСП" беше(и си остава)-"Ние сме аристокрацията,всичко ни принадлежи по право".Моделът ДПС-"Всичко вкарваме в Обръчите и разпределяме порциите".Моделът ГЕРБ-моделите на БСП и ДПС+евроатлантизъм за пред Европата.
19
16
 
9
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Над 50% от ръководния състав на БСП са милионери!!! Самия Гергов го каза - ще му трябват часове да ги изброи поименно! Шуробаджанащината е също тяхно изобретение!Лидерката им е пример за наглост и дебелоочие!Присвои си (като седесарка) 2 предприятия...видя, че със СДС няма как да остане на власт ...и стана социалистка!Фурнаджийски лопати....и лакоми сметкаджии...типично за комунисти...то в тези "на книга" над 300 партии - други няма!!!!
18
24
 
7
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Пропукал се бил моделът ГЕРБ !!!ГЕРБ ще се пропукат когато на политическата сцена се появи друга дясна партия. Хората гласуват за ГЕРБ не защото ги харесват, а защото ви мразят вас, защото вие ще управлявате много по-лошо от ГЕРБ.
17
2
 
3
 
! Отговори
Liul преди 6 години
Bg medii sa mafia, bg partii sa mafia.Majoritarni bg referendumi za majoritarni izbori na kmetove, obstinski savetnici, deputati, ministri.
16
7
 
24
 
! Отговори
гражданин преди 6 години
Никога не съм бил привърженик на БКП-БСП макар и гласуването да бе задължително пак не гласувах .Вказармата нямаше как всичко се наблюдаваше и бе под строй тогава пуснах невалидна бюлетина .Но това което показа Елена Йончева я адмирирам с тези материали още веднаж доказа хората влизат в политиката за лично облагодетелстване .Това което се случва в Хасково е олицетворение на провала за ШЕНГЕН .