Цветанов скастри БСП: Скандалът е единствената политика, която умеят

Нито един от напусналите КСНС не е напуснал ей така, уверява шефът на ПГ на ГЕРБ
15 окт 2017 14:23, Красимир Ангелов
177
Цветанов скастри БСП: Скандалът е единствената политика, която умеят
Снимка: Булфото

Нито един от напусналите КСНС не е напуснал ей така, имаше обективни причини за това, увери председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред БНР. Повод за думите му стана поредното "високо" напрежение между управляващата коалиция и президента Румен Радев.

Още по темата
"Това беше лоша интерпретация, за да се подхранва един перманентен скандал с управляващото мнозинство", категоричен бе Цветанов. "Много е неприятно, когато в тези подходи участва и човекът, който трябва да олицетворява единството на нацията, президентът на страната", допълни той.

Според бившият вътрешен министър скандалите са „оръжие за немощните, незнаещите и недоборнамерените“. "Скандалите имат за цел да държат страната в парманентна нестабилност. Говоря за опозицията като цяло, които участват активно в генерирането на този процес", подчерта Цветан Цветанов.

Според него това е единственият тип политика, който БСП владее и "на който очевидно ще се осланя в период, когато България ще бъде в обсега на общественото внимание на европейските граждани".

Като бивш МВР шеф Цветанов коментира и вчерашния протест на пожарникарите. По думите му  по време на гледането на второ четене във вътрешна комисия на промените в Закона за МВР ще се търси правна възможност, "ако можем да съхраним, дори и с по-малък състав, звената, които се предлагат за закриване".

"Всичко се базира на анализ. Решенията трябва да бъдат взети в диалог с МВР и депутатите във вътрешната комисия", каза още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Десислава Радева съвсем законно ходи с Президента както правят и останалите съпруги на президенти. Верно, че с предишния не случихме на президентша.Виж какво диреше метресата на Борисов, Цветелина по изборите за 1-ви и 2-ри мандат в НДК така и не се разбра. Сигурно за това и се отблагодари Борисов с цяла банка.
61
21
 
8
 
! Отговори
реалноста преди 6 години
Герб пак ни би на изборите .... запомнетея тази фраза другари с десетилетия ще си я повтаряте в БСП
60
16
 
10
 
! Отговори
Слушайте преди 6 години
Хора ,слушайте и вервайте, г-жа Лъже ще ви отведе по правилния СевероКорейски път.
59
3
 
19
 
! Отговори
Образованите преди 6 години
Много мишки излязоха от дупките си и взеха да цвърчат! Тази тъмно - синя мъгла, се опитва по- арогантно да заблуди хората. Да ама не хората виждат, хората чувстват, хората знаят кой какво прави за нашата Родина!
58
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми като няма хляб да се задавим в слюнки ще е. Герб се давят в суджуци.
57
8
 
6
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
Те/БСП/ в Нова ТВ плашеха с празен стол водещия...
56
2
 
6
 
! Отговори
Байхуй преди 6 години
Аз прИдлагам, аз да ви управлявам българЕ! И като отплата получавате един мазен... Й!
55
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо много ожесточено лаете по ГЕРБ.По полека,че сте се задавите в собствените си слюнки.
54
4
 
23
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
Ами да за Герб скандалите се правят от БСП. Те откраднаха парите за ремонта на НДК,те откраднаха суджуците,те назначаваха роднини в Хасково и Габрово за всичко са виновни само ТЕ,крадливия Герб са чисти като сълза...
53
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
айде някой да КАЖЕ за каква РАБОТА СТАВА -- тони кутев- какво изобщо може подобно създание ??? ВИЕ се тази фили фоби КАЖЕТЕ за какво ? аджеба бихте му дали надница
52
0
 
9
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Когато Законът е Врата в полето, затворът за душа му е тесен, тогаз умът му върлува в простора небесен;)))
51
19
 
3
 
! Отговори
ист преди 6 години
Защо президентът Радев не каже, КСНС провален ли е от някоя партия, или по обективни причини е отложен за няколко дена.С мълчанието си обслужва лъжите на БСП, и явно показа че е президент разединител.Президентът да каже до кога и като каква мъкне втората си жена подир него на държавни разноски.
50
1
 
13
 
! Отговори
Образованите преди 6 години
Дано, целият народ не се манипулира толкова лесно! Като гледам по всички форуми какви л****** сереtе, не се учудвам, защо сме на този хал!
49
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 47 те тези от 1и 2 яшалон бяха още по прости разглезени и не способни един гвоздей да забият примерно Тони Кутев -Ся то - -- сериозно за какво би го ползвал тоя ???? та той и да мете улиците не става
48
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо човекът с грозното лице и празната глава и IQ на фикус, все още не е в затвора ?
47
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ясно е,че старите муцуни няма да простят и ще търсят начин как да си върнат позициите смешното е,че тоя е седнал да ръси "мисли" да си гледа гербавите ***,че по нищо не се различават от червените лапачи.
46
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За съжаление такова време дойде. След БКП/БСП ни управляат некадърните деца на шофьори и снабдители от третия ешалон на БКП.ЦЦ, ББ и другата ЦЦ са именно такъв пример.
45
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цветанов, какъв беше бащата ти по времето на Тодор Живков.А ти самият какъв беше.Кажи и за бащата на приятелчето ти Главния Суджук в коя Дирекция работеше,а също и самият Суджук какъв беше до 2005 година.Или слязохте със космическата совалка на Доган от Марс.
44
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герберастите са най-долното, най-крадливо и най-лъжливо племе, управлявало България.А конкретно Цветанов и Борисов са най-противните и арогантни необразовани същества.
43
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хахаха червения цецо говори за червеното бсп...хахахха