Цветанов скастри БСП: Скандалът е единствената политика, която умеят

Нито един от напусналите КСНС не е напуснал ей така, уверява шефът на ПГ на ГЕРБ
15 окт 2017 14:23, Красимир Ангелов
177
Цветанов скастри БСП: Скандалът е единствената политика, която умеят
Снимка: Булфото

Нито един от напусналите КСНС не е напуснал ей така, имаше обективни причини за това, увери председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред БНР. Повод за думите му стана поредното "високо" напрежение между управляващата коалиция и президента Румен Радев.

Още по темата
"Това беше лоша интерпретация, за да се подхранва един перманентен скандал с управляващото мнозинство", категоричен бе Цветанов. "Много е неприятно, когато в тези подходи участва и човекът, който трябва да олицетворява единството на нацията, президентът на страната", допълни той.

Според бившият вътрешен министър скандалите са „оръжие за немощните, незнаещите и недоборнамерените“. "Скандалите имат за цел да държат страната в парманентна нестабилност. Говоря за опозицията като цяло, които участват активно в генерирането на този процес", подчерта Цветан Цветанов.

Според него това е единственият тип политика, който БСП владее и "на който очевидно ще се осланя в период, когато България ще бъде в обсега на общественото внимание на европейските граждани".

Като бивш МВР шеф Цветанов коментира и вчерашния протест на пожарникарите. По думите му  по време на гледането на второ четене във вътрешна комисия на промените в Закона за МВР ще се търси правна възможност, "ако можем да съхраним, дори и с по-малък състав, звената, които се предлагат за закриване".

"Всичко се базира на анализ. Решенията трябва да бъдат взети в диалог с МВР и депутатите във вътрешната комисия", каза още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смелите гербажии май нещо много взеха да влизат в обяснителен режим и да се оправдават като двойкаджии!Некадърници ..крадци на н-та степен!
41
2
 
19
 
! Отговори
НЕ СЕ НАПИНЯЙ,ЦВЪК преди 6 години
КОЙ Е ТОЯ ТЪ ПАК, КОЙТО ВЗЕМА ОТНОШЕНИЕ ПО ТЕМИ, КОИТО МЕ СА МУ ТЕМА. КАКТО КАКЪВ СЕ ИЗЖИВЯВА ФИЗКУЛТУРНИКА, АКО НОМЕРАТА МУ В ГЕРБ И ПРЕД ИЗБИРАТЕЛИТЕ МУ МИНАВАТ, БСП Е ДРУГА БИРА. МОЖЕ ПЪК ДА ГО ТЕГЛИ НОСТАЛГИЯТА ПО БКП. АМА БСП НЕ МУ Е БКП-ПАРТИЙЦИ КАРИЕРИСТИ. ТЕ ПАРТИЙЦИТЕ В БКП, НЕ КОМУНИСТИТЕ, СА В УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ, А ПРЕДИ ТОВА В СДС И ДСБ. АМИ СНАХАТА КУНЕВА. И НЕ ГО Е СРАМ, СЛЕД РЕЗИЛА С АПАРТАМЕНТИТЕ И БУТОНЕЛИТЕ С ЦРУ.ОХ, ГОСПОДИ, ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ
40
2
 
20
 
! Отговори
станка преди 6 години
До анонимен 36 Като искаш всички комунисти в затвора, трябва да знаеш, че няма да остане нито един политик.Цв.Цв. също е кадър на МВР при социализма. Баща му е бил шофьор на Шопов /ако знаеш кой е бил/. Всички са пребоядисане комунисти. как не се преоблякоха за броени дни - трябва да са на трапезата. И хората вярват на такива нагаждачи. Един дол дренки. Виж как се обърна кюфтето и при патриотите.
39
3
 
12
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Ушатко е ченге ! Ушатко е комунистическо ченге възпитано от Григор Шопов ! НЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ЧЕНГЕТА !!!
38
2
 
6
 
! Отговори
Рабитникът! преди 6 години
не е единственната. има Белене, има Скравена. когато спечелят и открият затворите кой ще бъде цанен да подслушва полит затворниците и доносничи на началниците?Бесипету си го обичат Цецко-тиквето. Освен това Цециту несъзнателно със всека своя дума и прехвърлен апартамент активно и съвсем сериозно работи за разбиването на Герб и вкарване на Борисов в затвора
37
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ХУБАВО ГО ОГЛЕДАЙТЕ комсомоски мекотели от бсп ТОЗИ 4овек ви е БИЛ БИЕ и пак ще ви БИЕ на изборите понеже един гвоздей не можете да забиете а сте толкова прости и свикнали на готово та не го знаете
36
2
 
21
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 6 години
Цветанов-един от най-големите манипулатори и интриганти държавата-бъдещ клиент на една по-истинска прокуратура от сегашната..
35
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
вси4ки комунисти в затвора
34
20
 
2
 
! Отговори
Интилигент преди 6 години
Кефът мъ ГЕРБ пак ши гласувам зъ тях пунежи е найдубре за Българиа
33
1
 
26
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
Тоя лъже най-хубаво.
32
1
 
23
 
! Отговори
бай Петко преди 6 години
Индивидът ц.ц. не знае ли, че задълженията към България са по-важни за деня от ВСИЧКИ други и че е длъжен да присъства на КСНС след като шефът му предварително е уведомил Президента че ще се среща с работниците от ЕМКО ?!
31
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що, тези капооти не не знаеха ли, че в този ден се провежда съветът по национална сигурност, та си поръчаха безсмислени разходки по цяла Европа, естествено на наш гръб. Кво ще измислят тези без мозъчни във вторник
30
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя защо не е в затвора?
29
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това Цвиконио апартамента ли е ?
28
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един до тоалетната, друг - за педикюр, друг - за разпродажба на скъпи коли, за търг за апартаменти. Всеки си има обективни причини.
27
1
 
24
 
! Отговори
боб ъра преди 6 години
таа какво думаш за бедните гн.цветанчов?като в римския сенат.
26
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще превърнем европредседателството на герберите в пълно фиаско. Цяла Европа ще се смее как Цецо управлява Евросъюза от скрина на тъщата си.
25
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България е бяла държава, но Запада все повече отива към Близкия Изток и Африка. Едни и същи хора ще живеят в Африка и на Запад. Западните политици са дори по-прости от българските. *** и лицемери.
24
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В грешка си, колега, такова нещо като бивши комунисти и бивши .урви няма!
23
4
 
22
 
! Отговори
зелената партия преди 6 години
герберите си осигуриха електорат от държавни и общински чиновници.няколко стотин хилядна обйчена армия верни до гроб на герб войни.само от там. затова са бетон.дикато свят светува.