Каракачанов: Не приемам приказки за стачки. Армията не е детска градина!

Опитваме се да решим проблемите на армията, заяви той
24 окт 2017 18:15, Петя Славова
124
Каракачанов: Не приемам приказки за стачки. Армията не е детска градина!
Снимка: архив, Булфото

"Не приемам приказки за стачки и бунтове, армията не е детска градина и никой нито в авиацията, нито в другите видове въоръжени сили не си е помислил за подобно действие. Това каза министърът на отбраната Красимир Каракачанов по повод тренировъчните полети на авиобаза "Граф Игнатиево", предаде "Фокус".

Още по темата

"Беше ни зададен въпрос от командира на авиобазата за двигателите, които са доставени. Има договор, който е сключен от предишното ръководство на министерството. В него са описани изискванията към тези двигатели. Ние не можем да нарушим този договор, не можем да подписваме допълнителни споразумения или протоколи.

Искаме договорът да се спази – да се спази точно, защото основната наша грижа е животът на летците", допълни министър Каракачанов. "Не можем да рискуваме да приемем едни двигатели без всичко по договора да е изпълнено точно и след което да се случи нещо непоправимо. Грижата за човешкия живот е на първо място и човекът е най-голямата ценност в армията“, подчерта той.

"В тези 6 месеца аз като министър и правителството, в което участвам се опитваме да решим проблемите на армията в трите вида въоръжени сили. Заделени са 100 млн. лв. за увеличаване на заплатите на военнослужещите, заплати, които не са вдигани от 2013 година. Нашият стремеж е да мотивираме личния състав и чрез достойно заплащане и условия на труд, и чрез нова техника, на която да получават умения и да се повишават отбранителните способности на Българската армия", заяви министър Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Не приемам приказки за стачки и бунтове, армията не е детска градина и никой нито в авиацията, нито в другите видове въоръжени сили не си е помислил за подобно действие."И аз не примем стачки от военните. Трябва направо да щурмуват парламента и да поемат властта.
8
4
 
29
 
! Отговори
факт преди 6 години
Всички знаят защо летците не искат да се качват на самолетите,защото двигателите им бяха ремонтирани в пиратски Полски завод който няма разрешение от Русия да прави ремонти,и правилно не искат никой не им дава гаранция че ще оживеят.Тази и.диотска идея за ремонта в Полша беше на предишния военен министър от правителството на ГЕРБ и струва милиони.
7
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Каракачанов: Не приемам приказки за стачки. Армията не е детска градина!"***, пилотите не искат да се разбият с двигатели ремонтирани незнайно как и то от полски аматьори.
6
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вместо да стачкуват да се качат на самолетите и да сринат Народното Събрание и Министерския съвет.Това е мечтата на целия български народ.Тогава ще останат в Историята като национални герои.
5
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може ли това *** дебело да и министър на отбраната? Много беше мераклия и кво от това? Армията е занемарена от десетина години, 8 от които управлява Суджук ефенди. От крадене и далавери не му остане време за армията и полицията. И те се сринаха. Армията не била детска градина?? Разбира се, че не е, ето защо се иска опитен министър по военно дело.
4
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каракачанка, що не се качиш за едно кръгче на самолет ремонтиран от полския гаражен майстор? Докажи, че си мъж.
3
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е тайна за никого, че мазното тлъсто Шкембе и шефът му в краденето Суджука, взеха тлъста комисионна за 40-годишните португалски кошници Ф-16 А, която сега трябва да връщат.Затова е целият вой и мръсните атаки срещу Президента Радев, избран за разлика от тях от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.
2
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е този *** докара армията до бунт!Оставка ,ти докара авиацията до тоя позор!Оставка!Бойко,махай ги тия *** вече!
1
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Армията не е детска градина!"От къде знаеш? Никога не си служил в нея.