След конгреса: БСП единна, загърбила свадите

Какво си говориха червените, уточнява Вяра Емилова
Обновена: 30 окт 2017 10:17 | 30 окт 2017 10:10, Петя Славова
34

След извънредния конгрес на БСП партията излезе обединена и силна. Бяха приети три основни и изключително важни решения, които предлагат нови стратегически хоризонти, посочи в студиото на "България сутрин" Вяра Емилова от БСП.
Още по темата

"Те са свързани с приоритетите в Бюджет 2018, европредседателството и с това, че се обявихме за алтернатива на ГЕРБ", коментира още тя.

По думите ѝ вътрешнопартийните проблеми са останали на заден план, тъй като основната цел на конгреса е била да се представят политиките на левицата.

След заседанието в събота съотношението между подкрепата за лидера на партията Корнелия Нинова и подкрепата за вътрешната опозиция е 2:1. "За" промени в правилата за избор на председател, което бе първа крачка към сваляне на Нинова, гласуваха 149 социалисти, "против" бяха 397, а 45 се въздържаха. Предстои "организационен пленум" на "Позитано" 20.

"Нашата партия е демократична и в нея винаги има място за много и различни мнения", допълни Вяра Емилова пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
3
 
! Отговори
безпартиен преди 6 години
Връстник съм на президента Радев и успях да преживея Жан Виденовото и Лукановото управление.Днес ми хрумна да направя едно сравнение-проучих каква е била дневната дажба на лагерниците в Освиенцим.И разбрах-700 грама хляб.Значи един лагерник в Освиенцим е получавал 30 хляба месечно които по днешни цени са 30 лева или около 18 долара.А по времето на Жан Виденов получавах 4 долара месечно.Разбирате ли защо никога не гласувам за БСП?Не ми харесва и Борисов,искам Пиночет,ама за съжаление няма такъв!
28
1
 
2
 
! Отговори
Ставри преди 6 години
Много искам да имам един чувал пълен с пари, и да отида и да го хвърля на някой конгрес на БСП-то. Ще има ранени, двама трима застреляни. И родина и майка си продават тези за един пробит долар.
27
1
 
0
 
! Отговори
до 26 до 24 преди 6 години
Не мога да дам нито един пример, защото не съм в политическия казан. Но ако вие можете, моля, и не пренебрегвайте предложението ми и каскетите - те са прекрасни шапки и много ми ходят!
26
1
 
3
 
! Отговори
до 24 преди 6 години
Ти даваш пример? Или как другарю?Каскет
25
6
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До 23: Нещо си объркал сметките. Но е добре че има различни мнения. В ГЕРБ например такова нещо не се забелязва. Всички са на едно и също мнение. Никой не смее да гъкне, дори и след като си даде оставката.
24
4
 
2
 
! Отговори
предложение: преди 6 години
Виждам, че много от коментиращите са добре осведомени относно житието-битието на Корнелия Нинова. Ако наистина са толкова убедени, тоест сигурни в истинността на това, което пишат, моля да ползват имената си, а не да остават анонимни зад някакви никове. Или страх лозе пази?! Предложението ми не касае само знаещите "далаверите" на госпожа Нинова, а всички. Когато подхвърляме в пространството факти, трябва да сме готови да ги отстояваме в един момент.
23
1
 
1
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 6 години
Е, как единни, като решенията са взети с по-малко от половината делегати, а Станишев и разни други другари се плюнчеха пред празна зала.
22
2
 
11
 
! Отговори
Корнелийо, скрий се! преди 6 години
Докато се киприш все на предна линия и кудкудякаш мнения по всякакви въпроси,симпатизантите на БСП се намаляват в геометрична прогресия.И с керемида да се триеш, седесарско-приватизаторското си минало няма да заличиш!Толкова ли закъса за кадри БСП,че започна да примамва компрометирани тъмносини пишман-приватизатори?Не е за чудене."Кадрите" им по правило са или с коси, бели като къдели, или с плешиви темета, лъснали като калайдисани.Затова толерират все живо под 50 г., ако случайно иде при тях
21
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЦиникЕдинни са БКП и във секса за да не се предават помежду си!
20
1
 
9
 
! Отговори
леля Пена преди 6 години
До 44Проблема на Курка и другари е не ,че се краде,а че не могат те да крадат.
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименОще цар Фердинанд го е прозрял, че българите обичали мошенниците..................
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЧукундурГладно не се стои докато политиката е начин за препитание..........
17
1
 
14
 
! Отговори
Курнелия-милионерка преди 6 години
През 1998г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба
16
2
 
2
 
! Отговори
адема преди 6 години
До Провалилата се БСПОстави всякаква надежда!!!
15
1
 
9
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 6 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
14
1
 
10
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 6 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
13
1
 
13
 
! Отговори
Жиб. преди 6 години
Пореден исторически и географически конгрес на русочервената мафия: обсъждат се вратичките в закона и как да бъде заобиколен.
12
1
 
15
 
! Отговори
Чукундур преди 6 години
Тая Нинова навремето не беше ли в СДС?Днес е лидер на БСП.Утре може да влезе в марсианската партия,ако има келепир.Докато народът не разбере,че всички политици са от едно котило,от БКП,ще продължава да тъне в мизерия.
11
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нас,нормалните хора не ни интересува какво си говорят на сбирките си организираната престъпност. Би трябвало прокоратурата да се интересува. Ама в една друга държава би се случило това,не и тук.
10
2
 
25
 
! Отговори
44 преди 6 години
Нинова верно живее в паралелна реалност щом смята, че като я плюят нейните хора, дъжд вали.