Нинова видя две държави - на спокойствие и на протести

Управляващите си живеели в своята, а хората недоволствали
98
Нинова видя две държави - на спокойствие и на протести
Снимка: Булфото, архив

“Живеем в две различни държави. В тази на управляващите, в която по думите им има спокойствие. В истинската - всеки месец хората са на улицата и протестират”. Това заяви на среща с граждани в Разград червената шефка Корнелия Нинова, цитирана от пресцентъра на БСП.

“Според ГЕРБ те дават път на младите и можещите. Но в деня на будителите младите учени излязоха на протест за унизителните условия, в които работят. В паралелната държава на Борисов има сигурност, в истинската всеки месец полицаи, пожарникари са на протест, а пилоти отказват да летят”, каза още Нинова.

Тя продължи, че в държавата на правителството пенсиите растат, а в истинската пенсионерите излязоха по площадите с мъката, че няма как да живеят с двеста лева.

“За ГЕРБ здравеопазването е приоритет, а в истинския живот болници фалират и лекарите са на улицата, защото не искат да бъдат пребивани, докато спасяват човешки живот. ГЕРБ всеки ден ни убеждават, че има икономически растеж, излишъци, стабилност и просперитет. Вие в област Разград усетихте ли ги- имате ли сигурност, по-лесно ли си плащате сметките? Ако ми кажете да, живеем по-добре,веднага си оттеглям думите, но ако кажете не, нека се хванем заедно и променим това”, каза още Нинова.

По думите й паралелната държава седи сита в кабинетите, а реалната е тук-по площадите, на протестите, в домовете на хората.

“Вие сте силата, защото сте истински. Освободете се от страха и апатията си. Не е вярно, че нищо не може да се промени. Може. Просто го поискайте”, призова Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей, комунисти! Я стига сте занимавали целия народ с вашите комплексарски проблеми, вотове на недоверие и плямпане от пусто в празно, ами вземете да свършите някаква истински ефективна работа, да ви видим колко сте хуманна партия. Като ви знаем какви палати за милиони сте си построили със заплатите от порядъка на 2-3000 лева месечно, що не вземете да покажете действен хуманизъм, като направите едни истински дарения
63
16
 
3
 
! Отговори
Колобър преди 6 години
Корнелия, права си! Който каквито и глупости да пише тук, че това видите ли не е вярно, просто да даде доказателство че изложените от теб факти не са истина! Но уви - не им стиска! Анонимните тук само пишат каквото са им заповядали господарите им от отвъд океана! Не ме вълнува коя българска партия ще управлява, когато видя че народа живее по-добре, хората са спокойни и обгрижени от държавата, тогава всички ще знаем че тези са истинските! Вече 30 години само се унищожава и разграбва!!!
62
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другарко МИЛИОН И СТО ХИЛЯДИ ЧОВЕКА ГЛАСУВАХА САМО ЗА ГЕРБ,хайде поне тях не ги слагай в купа "хората недоволствали",ОДИ ДА ОБЯСНЯВАШ НА БАБИЧКИТЕ И ДЕДОВЦИТЕ ДА НЕ СИ ХВЪРЛЯТ ХИЛЯДАРКИТЕ ПРЕЗ БАЛКОНИТЕ!!!ДРУГАРКО ДА ПИТАШ СПЕЦИАЛНО ТИЯ ОТ БТВ И НОВА-ЗАЩО НЯМА ИСТЕРИЯ ПО ПОВОД БАТАШКИЯ КМЕТ???КАК ТАКА ДОСЕГА САМО ОТ ГЕРБ ПОДАВАТ ОСТАВКИ,а баташкия кмет"болен"от вчера,купувача на гласове В ПАРЛАМЕНТА,браткото на РЕКЕТЬОРА В ПАРЛАМЕНТА???ТИ С КОЯ ПАРАЛЕЛНА ДЪРЖАВА СЕ БОРИШ ***?С ВАШАТА??
61
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зинала е като селски, дворен нужник с тая зловонна уста, ама със същата уста лапаше на едро от костовата приватизация, а като гледам и отрочето и добре се захранва в САЩ.
60
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига вече с тази лъжлива цоцоманска ци.ганка. Добре знаем и далаверите, и биографията й. Няма какво да я коментираме - селската й партийка е бита карта, както и комунизма. Между другото - комунистите са с шизофренни отклонения - обичат Русия, ама децата им са все в САЩ
59
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другарко Нинова,Кой спаси българските евреи по времето на ВСВ, че нещо не разбрах?
58
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Последователка уж на съветските комуналкаджии, а охраненото й синче в САЩ. Що така бе Корнелийке...А...
57
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Животни, кланящи се на един сифилитичен татарин-ЕТО ТОВА СА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ***!
56
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** яко плаща за омаскаряване, лъжи, интриги и раздори. Червените бок.луци могат единствено да си служат с долни, мръс.нишки номерца. Но власт няма да видят, каквито и мръсотии да сътворят.
55
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другарката силно желае да ни превърне в бедна, руска провинция, но детенцето си е проводила в САЩ, разбира се с парите от Техноимпекс. Що така *** другарке?
54
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А, какво изскимтяха по въпроса червените травестити - Дърева, Симов както и всички квартални соц бабушкери, както и цялата сесесерестанска ***. Апропо рубладжии - изпихте ли си лосиона, целунахте ли мумията на Ленин а прашните кюлота на баба Клара Цеткин. Хахахаааааааааа
53
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова се сниши по темата за спасяването на българските евреи , не знае как да реагира, все едно преживява трета катастрофа, а и цялата "Партия" е в комоциум, Решетников също мълчи.До сега се знаеше, че съвеЦката армия е освободила "Партията" от "фашизЪма", а сега какво излиза - освободила българските евреи !?
52
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
повръща ми се от бсп и нинова
51
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП са партия от миналото, нямат място в 21-ви век. Няма как да се кланяш на комунистически диктатори и да претендираш, че си европейска или модерна партия, Електоратът им също е от хора от миналото хилядолетие. Трябва да вървим напред, а не назад. Това няма да стане с БСП. Те си умират бавно, заедно с последните останки на комунистическите поклонници у нас. Последният път народа ги изгони с масови протести и повече власт няма да видят, отиват си в задния двор на историята.
50
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другарите били срещу плоския данък. КОЙ ВЪВЕДЕ ПЛОСКИЯ ДАНЪК БРЕ ВЪШЛЬOВЦИ МИЗЕРНИ?!!! Въведе го СърГЕЙ и финансовия му министър Орешарски. Въведоха го за да угодят на олигархията, която им дърпа конците. Същата тая жалка марионетка Орешарски, вече повишен в чин министър-председател ни предложи бозайника Пеевски за шеф на ДАНС. Хората ви изгониха с камъни, гaдове мръсни!!! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПOКВАРА!!!
49
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до тук всичко тръгна от вас-БКП-БСП !! Предадохте народа си !!
48
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изключително отблъскващо, просто същество от врачанските села. Жалко, че е в София. От такива града на нищо не прилича вече.
47
6
 
7
 
! Отговори
До 49 преди 6 години
Това ли ти спуснаха като опорни точки? Другаря Кутев май отрано се е подкарал днес. Животни мръсни. Заграбихте имотите на хората, а сега реституцията ви била виновна. Какво искате *** такива, всичко пак във вашите въшливи джобове ли?!!! Ето такива писания доказват, че комунизмът е неизлечим изврат.
46
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая буля пак ли се прави на интересна. Много противен глас има и визия.
45
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БКП са убийци и терористи.