Размърдала се БСП, а ДПС покрай нея не останало пасивно

Опозицията обаче не била фактор, нямало да има предсрочни избори
49
Размърдала се БСП, а ДПС покрай нея не останало пасивно
Снимка: Булфото, архив

Всяка партия стяга редиците си, смята зам.-шефката на парламента от ГЕРБ Цвета Караянчева.

"БСП направиха конгрес и преди него направиха своите послания. По време на конгреса също беше много бурно - курс на въоръжена борба. ДПС също стягат своя електорат. От време на време трябва да се пускат послания. Най-интересното в това, което каза г-н Карадайъ беше, че ще демонтират управлението. Обаче, за да демонтираш нещо, трябва да имаш добри механици. Там мисля, че няма добри механици. Управлението е стабилно, спокойно, работи се“, коментира тя пред БНТ.

Според нея от ДПС говорят по този начин, за да затегнат редиците на електората.

Още по темата

"Размърдаха се БСП, ДПС и те покрай тях, да не стоят пасивни, за да има малко повече движение в опозицията, за да може малко да разклатят управляващите. Няма как да им се получи“, каза Караянчева.

По думите ѝ хората виждат реалните политики.

"За управлението на Тройната коалиция това, което те направиха, беше едно разточителство на средства. Спряха им еврофондовете. Това, което прави третото правителство на ГЕРБ, може да се пипне. Има и магистрала, по която да пътуваш. Има спортни зали“, коментира Караянчева.

Според нея обаче колкото и да говори опозицията за предсрочни избори до такива няма да се стигне.

"Не мисля, че ДПС са такъв фактор. Не мисля, че ще има предсрочни избори. Хората в смесените региони знаят вече, че алтернативата е ГЕРБ“, отсече тя.

По отношение на напрежението на парламента, тя посочи, че ако се гледа към Народното събрание може да се заблудим, че има спорове и напрежение.

"Няма политики в това, което се говори. Миналия ден слушам Корнелия Нинова казва, че от БСП са изчели от трибуната 33 декларации. И какво от това? Какво подобриха живота на хората тези 33 декларации. В началото на събранието бяха започнали в социалистическо съревнование колко законопроекта били вкарали БСП. Правете политики“, призова опозицията Караянчева. Тя поясни, че те могат да вкарат и 100 законопроекта, обаче да са променили само едно изречение и те не водят до нищо. „Много е важно, когато говорим, да говорим за политики, а не да се нападаме взаимно“, допълни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари