Депутат: 80% от българите са дебилни, не могат да се подписват!

Иво Христов по повод заявеното от Москва за спасяването на българските евреи
Обновена: 8 ное 2017 07:01 | 8 ное 2017 07:00, Елка Василева
298

"80% от населението са дебилни и не могат вече да се подписват", заяви депутатът от БСП за България професор Иво Христов, който коментира още: "Когато имаш един оскотял, необразован и примирен народ, манипулацията става много лесна".

Още по темата

Думите на Христов са по повод заявеното миналата седмица от говорителя на руското външно министерство Мария Захариева за спасяването на българските евреи, че това е станало благодарение на Съветската армия.

Във видео от събитие в Раднево през уикенда Христов обяснява, че акцентът в изявлението на Захарова е посегателството срещу паметниците на Съветската армия у нас.

"Казва, че ако не беше съветската армия, 50 000 български евреи щяха да бъдат депортирани". "Някой съмнява ли се, че щеше да стане така… Или тук ще кажем "Йок!", "Не", на Гьоринг и на Хитлер?", пита Христов.

Записът вече е свален от профила на Иво Христов, но остава в Youtube. (Цитираните думи на Христов са към 15-ата минута).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
7
 
17
 
! Отговори
до 192 преди 6 години
А колко българи са изтребени за 45г след като имперската сибирска армия окупира България ?
173
3
 
7
 
! Отговори
158 преди 6 години
Бат Бойко колко пъти ви го каза, м?
172
5
 
31
 
! Отговори
opa преди 6 години
Професор Христов просто потвърди това, което беше казал човека слънце ББ а именно Българите са лош генетичен материал
171
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не бе Христо не си прав, България е на върха на пирамидата, цъфти и връзва. Серизно има ли едно нещо в БГ което да е както трябва, едно скапано нещо има ли?
170
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
През 1943 г. от България са депортирани в Треблинка повече от 11 000 евреи, където всички са избити. Оцеляват само 12 от тях. Поради силен обществен натиск това е прекратено, като така се предотвратява убийството на още 48 000 евреи.По-късно Хитлер настоява всички български евреи да бъда депортирани в концлагерите в Полша. Цар Борис отказва под предлог, че са му нужни за строителството на пътища.Колко, според вас, щеше да трае тази отсрочка, ако Съветската армия не беше влязла в България?
169
14
 
15
 
! Отговори
Иво Христов-дебил преди 6 години
Щом и посредствения Иво Христов са го направили професор(вероятно по партийна линия), то тежко и горко за България...
168
3
 
20
 
! Отговори
до 182 преди 6 години
Прав си - жива е! БКП се прероди в ГЕРБ
167
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
100% истина, но е много над нивото на Бай ***, той предпочита да се тупа в гърдите
166
3
 
11
 
! Отговори
до 185 преди 6 години
Като се има предвид, че гербавите са най-върлите комунисти, значи са поне 50% ..........
165
2
 
7
 
! Отговори
истина е преди 6 години
Ама верно е! Ходят като зомбита по улиците, а тротоарите празни! Сутрин карам на зиг-заг да заобикалям ***
164
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Г-Н ПРОФ. ХРИСТОВ, НАМЕРЕТЕ РЕШЕНИЕ, СЪЗДАЙТЕ АКО ТРЯБВА ЕКИП ОТ СПЕЦИАЛИСТИ, ДИРЕКТНО КЪМ ПРЕМИЕРА, ЗА РАЗРЕШЕНИЕ НА "СИСТЕМНИЯ ПРОБЛЕМ" ОТ КОЙТО БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО СТРАДА, КОЕТО Е НОРМАЛНО.ВИЕ ПРЪВ ИЗРАЗИХТЕ ТОВА МНЕНИЕ, ЗА КОЕТО ЗАСЛУЖАВАТЕ ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!ЕДНО РЕШЕНИЕ БИ БИЛО ДА СЕ ПОГЛЕДНЕ КАК ФУНКЦИОНИРАТ ОБЩЕСТВАТА НА ПО-НАПРЕДНАЛИТЕ ОТ НАС ДЪРЖАВИ, НАПР: ИМА КОЛЕКТИВНО МИСЛЕНЕ, МИСЛЕНЕ В СИСТЕМА!ЗА ТОВА Е НЕОБХОДИМА ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА, ПО ОТНОШЕНИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО, И МЕДИИТЕ !
163
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината , 20 % от Българите не са в ред с главата и те са от БКП-БСП . Останалите 80 % са си нормални хора . Другото , е че 90 % от т.н. професори са си направо за психиатър .
162
6
 
29
 
! Отговори
Динко преди 6 години
Българите са народът ,който се възмущава най-много от истината!
161
7
 
13
 
! Отговори
Социолог преди 6 години
Никой друг не може да прави по- успешен PR на Бойко... от депутатите на БСП..
160
4
 
13
 
! Отговори
Алекс2 преди 6 години
След като БСП е още "жива" знаете ли , че може и да е прав за съзжаление !
159
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя същия " уникален" проф.*** колко се буташе и ходеше всяка седмица в телевизия Алфа, Скат да се изказва само и само да влезе в редиците на Атака или кадето го викнат! НЕМОЖЕ да наричаш народа дебилен и неграмотен ! Тогава какво правиш в ПАРЛАМЕНТА г-н професоре? Значи тоя *** е в парламента поради някакви странни причини! ОСТАВКА на тоя кандидат грабител!
158
5
 
10
 
! Отговори
Българче преди 6 години
Паметниците са ЧАСТ от ИСТОРИЯТА на един НАРОД! А историята се преписва ( преиначава, замълчава, изКРИВЯВА) непрекъснато, от тези КОИТО в момента са на ВЛАСТ. Това кой признава или не признава дали дадено УПРАВЛЕНИЕ или РЕЖИМ са такива или НЕ, е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ в случая. ФАКТ е ОБАЧЕ , че почистването на ПАМЕТНИКА ще бъде ИЗВЪРШЕНО с ДЪРЖАВНИ ПАРИ за сметка на данъкоплатците, а отговорните за ВАНДАЛСКАТА проява лица- НЯМА да получат наказание( т.е. НЯМА да си ПЛАТЯТ сметката ).
157
9
 
8
 
! Отговори
до 165 преди 6 години
Уикипедия - професор в Пловдивския университет--това е...което е ...нищо повече. А този университет даже го няма в нито една класация на университети в света.
156
8
 
8
 
! Отговори
Янчо преди 6 години
Аз и без това не гласувам за червените боклукчии, те почнаха вече да псуват народа, защото малко слабоумници останаха, дето да гласуват за тях.
155
7
 
10
 
! Отговори
разбира се преди 6 години
Прав е т.н. професор!*** са!Щом не гласуват за БСП,и не им дават властта,какви да бъдат!?От мерак за власт червената партия направо е освирепяла!