ОП дадоха Местан на Цацаров заради турското малцинство

Лидерът на ДОСТ разделял обществото по етнически признак
Обновена: 8 ное 2017 17:30 | 8 ное 2017 17:07,
59
ОП дадоха Местан на Цацаров заради турското малцинство
Снимка: Facebook

"Обединените патриоти" са внесли сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров срещу Лютви Местан и неговата партия ДОСТ. Повод за това стана настояването на Местан в България да бъде признато турско малцинство.

Още по темата
"Местан и партия ДОСТ предявиха претенции към българската държава за признаване на турско малцинство в България, което е против Конституцията и законите в страната", настоя Юлиан Ангелов от "Обединените патриоти".

По думите му тези изказвания разделят българските граждани на расов, религиозен или друг етнически признак, което е недопустимо.

Патриотите искат партия ДОСТ да бъде забранена в България и хората, които обслужват чужди национални интереси, да бъдат преследвани от закона.

"Надяваме се, че българската прокуратура ще вземе мерки да докаже всички тези неща, които са обществена тайна - за кого работи Местан и партия ДОСТ. Трябва всички антидържавни елементи като Местан да бъдат наказани", отсече Ангелов.

Той припомни и че партия ДОСТ се проверява и за финансиране от чужда държава - Турция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
5
 
9
 
! Отговори
казаХ преди 6 години
Дост извън закона.Заличаване на регистрацията.Отнемане българското гражданство на Местан и изгонване от България.
31
3
 
5
 
! Отговори
И.Б. преди 6 години
Защо е нужно да се регистрират малцинства? Те са жители на една страна България и имат българско гражданство. Това важи и за живеещите в България руснаци, румънци, сърби, роми, гърци и др. Не е нужно да се регистрира едно малцинство, за да може то да предявява особени права в бъдеще.
30
2
 
9
 
! Отговори
zaferiyus преди 6 години
Нищо лошо нема.*** патриотка лае.
29
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С тебе сме Местан, най-после се намери един достоен турчин да ни защити правото на статут на малцинство. Бълхарите се надяват на подкрепа от САЩ но видяхме какво стана с Барзани - напълни гащите. Турция реши ли нищо не може да се опре на мощта и.
28
0
 
8
 
! Отговори
1 преди 6 години
До Анонимен-19,със същата риторика влязоха в Народното събрание,но на следващите избори,ще са аут.
27
2
 
8
 
! Отговори
1 преди 6 години
До Афуз Али,''***''до 861година,знаеш ли,че си бил езичник,след това ,си изповядвал исляма,а през същата година си бил покръстен,и си приел християнството,чети малко история,за това не пиши глупости за,третия дядо на местан,защото ,не знаеш,твоя трети дядо,какъв е бил.
26
1
 
11
 
! Отговори
turk преди 6 години
патриоти били с начело грък ли къв е никой не знае но е реалност че турците в бъгария съществуват както роми и други народности патриотите да не забравят че след 500 години турско владение по вероятно е да има турци от колкото гаффури
25
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
браво на Местан, само така, сике сике ще им дойде акъла на българите
24
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
то вие бугарите един с друг не се понасяте че другите ще искат да живеят с вас сополанковци
23
12
 
8
 
! Отговори
Афуз Али преди 6 години
На тези ,,български турци,които ни занимават сега(като Местан) третият им дядо по бащина или майчина линия се е казвал Петка, Ради, Иван ,Самуил и пр.Третият дядо на Местан се е казвал Метю! За какви турци сега говорите?
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пък аз съм трак.Ще си тракам по асфалта и цаците ще ме щипят
21
13
 
2
 
! Отговори
месара преди 6 години
другаря местан - агент павел да бъде даден на съд и осъден ефективно поне за 20г.! дпс и дост да бъдат забранени, това са турски партии обслужващи турски интереси, бсп също да се забрани - те обслужват съветски интереси! съветските паметници да бъдат върнати на ссср - нямаме нужда да ни напомнят за съветската окупация под която живеехме десетилетия!
20
11
 
9
 
! Отговори
кво се ослушвате!? преди 6 години
Отнемане на българското гражданство и изгонване от страната без право на достъп до живот!
19
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Самите обединени педридиоти и путриотки ни проглушават ушите с език на омразата срещу ромите и турците. Построиха си цялата кампания на антитурска риторика а сега Местан разединявал. Цацаратурата наистина спи.
18
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българските мохамедани са с българско потекло родени на наша земя,Това,че сме били 500под туско робство не значи,че са турски граждани.Местан да не гледа българското малцинство в Албания,защото това е българска територия,откъсната пак от европейците,които винаги налагат своите правила.На Местан ще кажа аче някога България е била велика държава на 3морета,.По тази логика и България е османска земя откъсната от великите сили. Местан ще ти каже, че срещу твоите 3 морета има империя на 3 континент
17
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега остава цацаратурата съвсем да се изцацаратури и да констатира, че турско малцинство няма.
16
3
 
17
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯТА преди 6 години
НЯМА НИЩО ЛОШО В ТУРСКОТО МАЛЦИНСТВО В БЪЛГАРИЯ СТИГА ДА НЕ ЗАПОЧНЕ ДА ПРАВИ КАТО РУСКОТО МАЛЦИНСТВО В УКРАЙНА И КАТАЛУНСКОТО МАЛЦИНСТВО В ИСПАНИЯ !
15
4
 
15
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
Не се надявайте. Няма да стане.Виновни са тия дето регистрираха Дост.Тях трябва да подгони Цацата, ама едва ли.
14
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
никой нищо не манипулира- в България има всякакви малцинства и нищо не е нужно да се признава - наистина е важно да се спазват индивидуалните права на хората и толкова. много голяма част от османците в България са си наследници на османци е правилният израз! тук проблемът е, че някои от тях не искат да са част от българската нация и живеят в 18ти век. а дали си нигериец ,руснак или занзибарец по корени няма значение - има значение къде живееш и каква националност си. местан прави опасни неща.
13
20
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОТ *** "Обединените патриоти" са внесли сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров срещу Лютви Местан и неговата партия ДОСТ. Повод за това стана настояването на Местан в България да бъде признато турско малцинство.КВО ЛОШО ИМА ДА СЕ ПРИЗНАЕ ЕДНО МАЛЦИНСТВО , А НЕ ДА СЕ ИЗОПАЧАВА ИСТОРИЯТА МАНИПУЛИРАЙКИ ХОРАТА ,ЧЕ ЕДВА ЛИ НЕ ВСИЧКИ ТУРЦИ В БЪЛГАРИЯ СА БИЛИ НАСИЛСТВЕНО ПОТУРЧЕНИ БЪЛГАРИ ! МНОГО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТУРЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА СИ БАШ ТУРЦИ ! ТУРЦИ В БГ Е ИМАЛО ОЩЕ ПРЕДИ ОСМ. РОБСТВО