Валери Симеонов съзря: Политиката ни е на ниско ниво!

Вицепремиерът за вота на недоверие и "пожълтелите" теми
9 ное 2017 11:38, Петя Славова
53

"Приемем вота на недоверие с насмешка. Ще пробват да направят такъв и после той няма как да мине. Може ли да се искат оставки за глупости? Вотът е лишен от основание. Ако има ощетяване на държавния бюджет, тогава бих го приел". Това каза вицепремиерът Валери Симеонов в студиото на "България сутрин"

Според него отново се прекалява с темата за изказването на проф. Иво Христов и пак медиите са започнали да се "оливат".

Още по темата

"Казал нещо човекът на маса. Някакъв, не особено морален човек, го е записал и пуснал в медиите. Този човек е професор и то много стойностен. Няма да стана съучастник в тази медийна клада, която се прави на всеки човек, когато каже нещо. Веднага се вадят думите от контекста. Всички папагали от всички папагалски студия започват с това да се занимават. Такъв ли е дневният ред на България - да се занимаваме с Иво Христов?", попита той.

По думите му парламентът е място за говорене, там се обсъжда всичко, като може да се използват и различни изразни средства.

"Там всеки гони някаква цел със своето изказване. Има брилянтни речи, има и обидни такива", каза още вицепремиерът пред Bulgaria ON AIR.

Валери Симеонов уточни, че в последно време медиите са доста "пожълтели" и не се занимават с важните неща в държавата.

За назначаването на новия министър на здравеопазването, Симеонов коментира, че няма значение дали Кирил Ананиев е финансист или лекар, а дали е полезен и ефективен в работата си. Вицепремиерът няма нищо против тази кандидатура, защото има добро мнение за нея.

"Нима има друга партия, която да е доказала в такъв кратък срок, че държи на програмата си и спазва своите предизборни обещания? Да вземаш пост не е голям "келепир". Масовият българин не винаги казва истината. Масата повтаря това, с което от сутрин до вечер й промиват главата и мозъка медиите. Винаги за парламента се говори с обидни епитети и това се насажда в обществото. Свалянето на политиката на такова ниско ниво не е добре за България", отсече Симеонов.

Гостът на "България сутрин" отбеляза, че ДПС губи своя рейтинг и подкрепата за партията в смесените райони намалява.

"Вчерашният ден в Брюксел мина нормално.  Отговорно, сигурно, стабилно, "здраво държахме кормилото на кораба". От Брюксел идват добри сигнали, добри новини, имаше много хубаво посрещане и отношение към нашата делегация от страна на Юнкер. Бяха изказани добри и хубави думи за България - неща, които ние самите не си ги казваме, а трябва", категоричен бе вицепремиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още ли го канят тоя да дава интервюта. Само рИве от журналята, ама само при тях се бута. Абе не му давайте думата на тоя целски отворко
23
4
 
23
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Той народа не се възмути, когато БАЦЕ го нарече "МАТ'РЯЛ"......ахахахах..... Нивото на т.н. ни политика е абсурдно ниско и Валери Симеонов е олицетворение на на точно това ниско/низко ниво....пхахахахааааа
22
1
 
16
 
! Отговори
PECTABPATOP@gmail.co преди 6 години
Въпреки нардното доволстово, да избере 240 люде, се оказа, че сте хомо, прелюбо, крадливи свраки, и шуро... Референдум някакъв се проведе, и дотам. А, после? Нещо май съм грамотен и не разбрах, какво ми обяснявате - политиците. Най-долната и възможно гадна и долна смрад, в българската извадка - наречена ПОЛИТИКА!
21
29
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другари , колкото и да ви е мъчно вашата Нинова никой в Брюксел не иска да я вижда , даже и добър ден няма кой да и каже включително и Станишев . Валери Симеонов е много по стойностен политик от всички взети заедно на Позитано 20 .
20
18
 
4
 
! Отговори
медиите са виновни преди 6 години
на запис: "здравейте, циркаджии" /Станишев/, "как сте сте днес, ***" /Христов/, "той президента ни малко кaтил, ама..." /Ламбо/, "...а пък аз жените ги предпочитам за други работи" /Кирчо/, "опса, а така, наздраве!" /Миков/, "дайте им по една пържолка!" /Баце/, "бацили" /Доган/, "ей, пинчeр" /Бюрека/, "пусна ли пoрното" /Луфтханза/, "пьич, гоуем си гъС" /Кънев/, "напълно одобрявам казаното от другарите" /Симов/...
19
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Валеркооооо,откога народа ви казва,че политиката ВИ е на ниско ниво,ама вие си правите оглушки.
18
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Винкелът да не се е гледал в огледалото тази сутрин,та е съзрял тази безспорна истина.
17
0
 
27
 
! Отговори
Хора от народа преди 6 години
Политиците отразяват най-точно средното ниво на една страна, т.е. каквато е масовката такива са и политиците.
16
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На това се казвало Синдром на Емоционалния Срив !?
15
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А не, ве...
14
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 8Стига сте го защитавали този наглец и безродник Иво Христов.Знам,че умните и свестните бягат,но щеше да е по достойно ако беше застанал пред трибуната на Н.С. и каже:НИЕ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ СМЕ 80% А МОЖЕ БИ И ПО-ВЕЧЕ Д-Е-Б-И-Л-Н-И,АЛЧНИ И НЕНАИСИТНИ И СМЕ ВИНОВНИЦИТЕ ЗА СЕГАШННИЯТ ХАЛ НА БЪЛГАРИЯ. ЗАТОВА ,ЧЕ БЪЛГАРИТЕ БЯГАТ,ЗАТОВА ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ СЕ ОБЕЗЛЮДЯВА ,ЗАТОВА ,ЧЕ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН КРОИМ ШАПКАТА НА ВСЕКИ ПРОСТОСМЪРТЕН И МУ СМЪКВАМЕ КОЖАТА,ЗАЩОТО РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТКЪМ ГЛАВАТА
13
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е да не съм аз политик ???С такива политици , такова ниво !
12
3
 
16
 
! Отговори
11 преди 6 години
ТИ СИ НИСКО НИВО
11
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За медиите е абсолютно прав! Защото те информилат на 10%, а манипулират на 90%. Ако обърнат съотношението може да станат нормални.
10
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Политиците ни са на много ниско интелектуално ниво и на много високо ниво на лакомия ,алчност и безхеберност за народа на България ! Затова бягат младите и умните и още по-зле ще става. Не може най-виссоките доходи да се получават от наглите ни политици и пак не им стига ,крадат като за последно. Затова народът не само ги мрази ами дори и сред тях да има някои по-свестни те се обезличават край всичките останали ненаситници !Затова хазната е вечно празна и за 80% от народа остава да гладува ,да
9
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Помните ли преди време имаше един Нейчо Неев който произнесе култовите думи "егати държавата щом аз вицепремиер" мисля, че това казва всичко сегашните не са по-различни.
8
2
 
17
 
! Отговори
селянин преди 6 години
Защото много политици като него са ниско чело !!!
7
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е НАЛИ СЕ ОБИЖДАТ НЯКОИ НА ПРОФЕСОР ИВО ХРИСТОВ ДЕТО ОБЯВИ,ЧЕ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ СА Д**ЛИ,ЕМИ АКО НЕ БЕШЕ ТАКА КАК ТОЗИ ЕКЗЕМПЛЯР ВАЛЕРИ ВИНКЕЛА ЩЕШЕ ДА СЕ ОТЗОВЕ В НАЙ ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА..
6
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честно казано, тук Валерката е прав. Отдавна казвам, че в България няма новини, а се търсят само клюки, скандали и жълтини. Това разбира се идва да покаже и стойността на една част от българската журналистика.
5
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам какви образци сте се събрали.Каква политика ? Вие за каналджии не ставате(в какъвто искате аспект го интерпретираите)