Борисов: В НС има замесени с наркотрафик, купуване на гласове...

Премиерът се заяде за "лош човешки материал"
Обновена: 12 ное 2017 15:50 | 12 ное 2017 14:55, Петя Славова
250
Борисов: В НС има замесени с наркотрафик, купуване на гласове...

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Ние като морален жест приехме оставката на здравния министър Николай Петров, в същото време в парламента продължават да стоят хора, които са замесени с наркотрафик, хора, които са купували гласове, и то от затворници, хора, които наричат българите дебили, заяви пред журналисти премиерът Бойко Борисов.
Той участва в официалното откриване на основно реконструираната и обновена зала "Асикс Арена" /бивша Фестивална/ в София.
Още по темата

Борисов каза това в отговор на питане как ще отговори на казаното от лидера на БСП Корнелия Нинова, че е страхливец, както и че е знаел за това, че здравният министър е сключвал договори, с които е облагодетелствал своите близки.

Има органи, които се занимават с това и ако мислите, че с госпожата ще ми развалите настроението от направеното от нас, нека тя да излезе да каже едно нещо, което е направила по време на нейно ръководство, каза премиерът Бойко Борисов, цитиран от БТА.

"Нашата работа е да градим и го правим всеки ден. Останалите - едни ги бъркат с рошави мъже, други ..., аз епитети не употребявам", заяви министър-председателят още.

Той посочи още, че не е знаел за одитния доклад на ВМА. "Ако са знаели за този одитен доклад, да са го уволнили тогава служебното правителство на президента Радев", допълни още Бойко Борисов. По думите му този доклад не е бил оставян при него нито като документ, нито като информация.

По повод изказването на премиера, че в парламента продължават да стоят хора, които наричат българите дебили, журналист репликира Борисов, че той пък е нарекъл българите прости. Министър -председателят заяви, че това е "една лъжлива новина". Той обясни, че на подобно на днешното мероприятие, хората са го попитали защо, когато Борисов говори, те всичко разбират и виждат, а другите не разбират. Тогава премиерът е отговорил - " в кавички, понеже всички сме прости , те са умните, което е огромна разлика ".

В отговор на въпрос как ще коментира и за "лошия човешки материал", Борисов заяви на журналиста, че ще го осъди за това, ако не му даде доказателство, че е казал думата "лош" "Не е вярно , има звуков файл, който сме ви го предоставили, къде думата лош съм казал и защо продължавате това да говорите. Защо ми слагате думи, които не съм казал", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
9
 
! Отговори
уаааа преди 6 години
ама тук самосизира ли се някой.. ауууу...
26
23
 
7
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 6 години
Добре че са ГЕРБ и Борисов,че ако бяха БСП на власт,до сега Бъгария да е в азиадската лига,заедно с Узбекистан ,Таджикистан,Тюркменистан,Азербайджан.............
25
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има Суджук, има.....Целият свят те знае, че си знакова фигура в търговията и пласмента на амфетамини......
24
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гепят 1-2 милиона и правят морален жест. Ще има много кандидати за морален жест. Политически куклен театър. Само Карабас-Барабас е невинен.
23
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хаха...Бойко...ами, че те тези ги има и в ГЕРБ.На какъв ни се правиш? Баси и артиста! Кой му вярва изобщо на този?
22
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи г-жа Лъжа е права тоя страхливец и смешната му страхлива партия не могат да се справят с 1-2 наркотрафиканта защото жалкия страхливец се страхува. И понеже е страхлив няма да направи нито една рехорма за да не сбърка некъде по-добре другите да носят вечно отговорност евала бе умен си бе страхливец.
21
1
 
7
 
! Отговори
Национален предател преди 6 години
Аз бутнах пет къщи за да направя една пътека по Марица може и да не стигнеш кола по целия път и това ако не е кражба и прахосани пари
20
0
 
4
 
! Отговори
Future Simple преди 6 години
Prost ne e obidno.Nazdrave ne e obidno.Passe simple ne e obidno.Elementarna matematika ne e obidno.
19
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не може да бъде нали Цвинокия рече, че бандитите са в затвора ,оказва се че Цвинокио е лъжеца оставката на Цвинокио тогава и върнете милионите за подслушване суджуци.
18
5
 
20
 
! Отговори
Някои преди 6 години
Всичко е смешно и много, много тъжно. Мисли, че казва нещо ново. Горко ни
17
5
 
24
 
! Отговори
Спеца преди 6 години
Цяла България знае , че най-големите "купувачи" на гласове са ГЕРБ и ДПС !На всички избори тези партии се конкурират в ромските махали!НО , ГЕРБ вече е една класа над ДПС , защото купуват гласове на цели фамилии с ключови назначения на член от семейството !Не вярвам обаче Борисов да прави публично признание за това - *** , *** , но чак пък толкова!Пак мръснишки топи някой опонент!
16
1
 
13
 
! Отговори
бай х преди 6 години
ако това е вярно ... главния прокурор да ги укауши ...или си прави вятър на устата
15
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много е к*рназ като ЗНАЕ ЧЕ ГО ПАЗЯТ ,ама ако излезе без охрана като Кадафи ще го проникнат и убият за секунди ! Наркотиците ,цигарената контрабанда та чак нелегалните канали са под негово командване -съгласувано и одобрено от Брюксел разбира се ! Всичко това се позволява на местно ниво стига да се изпълняват директивите за стопяване на нацията , историята ни и спестяванията. Добър местен феодал е бат Бойко служи вярно на господарите си. Машала бе Бойко Паша.
14
1
 
22
 
! Отговори
Пфууу преди 6 години
Мирише все по-гадно...Като има и са на свобода, ти и правигелството сте виновни!!!
13
1
 
26
 
! Отговори
Георгиев преди 6 години
Това изповед от премиера ли е?
12
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя банкянски Андрешко как хитро ви се подсмихва и ви прави на ......,голяма част от които са си такива,де.щом гласуват за палачите си въпреки геноцида на който ги подложиха.
11
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има зер, а за мажоритарния вот и референдума нищо ?
10
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом не знаел, значи крият важна информация от него.
9
7
 
34
 
! Отговори
Пуч трол преди 6 години
В парламента има и една мутра от охранителните групировки, която е пуснала корени там вече десет години. Хайде, махнете я най-сетне от премиерския стол, за да не я махнем ние по лошия начин.
8
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе писнами от тоя Бойко.Не можем си каза два лафа от него