Хората търсят алтернатива! А на резервната скамейка... Слави

Червеният електорат търси алтернатива в ГЕРБ, синият – в БСП
Обновена: 15 ное 2017 14:47 | 15 ное 2017 11:45,
152

"ГЕРБ с времето губят своите избиратели и поддръжници в обществото, защото скандалите във властта се трупат и хората започват да мислят за алтернативна опция на управляващите и БСП. В същото време на резервната скамейка седи Слави Трифонов и чака", коментира политологът Първан Симеонов пред Bulgaria ON AIR.

Според него Трифонов вече се готви за избори, защото събира автобиографии на хора, а освен това голяма роля за влизането му в политиката ще изиграе успешният референдум, който се хареса много на хората.

Още по темата

"Червеният електорат вижда, че единственият алтернативен вариант е ГЕРБ, а синият - БСП. Това се случва на всеки няколко години, когато се натрупат скандали в определената партия", коментира още той.

Симеонов отбеляза, че повечето партии, участвали и грабили от приватизацията, вече почти не участват в политиката и никой няма да бъде наказан за кражбите.

"Всяка една власт се изхабява и българинът се надява, че следващият ще е по-добър, но това не се случва", твърди анализаторът.

По думите на политолога октомври месец е бил много тежък за правителството, защото управляващите били разтърсвани от множество скандали, а държавата се раздира от протести на някои социални групи и точно това ще оттегли доверието от кабинета "Борисов".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
2
 
14
 
! Отговори
няма време преди 6 години
Като изкараш двойка,се явяваш на поправителен.До 3 пъти и те изключват от училище.
99
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 113Защото времето лети и няма време за упражнения!Стотици хиляди млади българи са лишени от перспектива!Това ще си проличи много силно след няколко години.Не може да се управлява с лозунги - дайте да дадем.Ако други хора имат подобна трибуна всяка вечер, те също могат да "пръскат светлина", но това е спекулация с чувствата и надеждите на хората!Нямат капацитет!Политиката не е е шоу, колкото и да е трагикомична.Лесно е да се п
98
8
 
22
 
! Отговори
АЛТЕРНАТИВАТА преди 6 години
2051-ва година.На конгрес на ГЕРБ старейшините предложиха, а присъстващите единодушно избраха Бойко Борисов за Първи, Единствен и Пожизнен Председател на ГЕРБ, Министър-Председател, Председател на Народното Събрание, Президент на Републиката и Футболист на Годината.
97
9
 
14
 
! Отговори
Ноктиюрно преди 6 години
ЩОМ бОКО СИКАДЖИЯТА Е ПРЕМИЕР,ЗАЩО СЛАВИ ВИОЛИСТА ДА НЕ МОЖЕ?ВСЕ ПАК Е УМИЛ КЛАСИЧЕСКА МУЗИКА,А ЧАЛГАТА МУ Е ЗА ДОХОДИ,ЗОЩОТО 80% са д...и И НЕ СЛУШАТ КЛАСИКА.
96
10
 
25
 
! Отговори
Sweet chalga time преди 6 години
Ейййй доживях най-после да видя истинският виновник за опростачването на българската нация да се покаже на овцете си. Браво!Покажи се велики Славчо празноглавчо има и овце сред твоето стадо по неволя плешивецо нали знаеш?Чакам да ти видя простата тиква от както издаде великия хит За крадец не ставаш сине. Ще гласувам най-после за ТЕБ говедарино ,за да си те видят гговедата в каквито си превърнал хората в таз държава що за ЦАР НА БОЛКЛУЦИТЕ СИ. Нямам търпение имаш и моя глас роклегендо куха.
95
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ехе най после един образован и умен чалгаджия да седне на върха . Все пак Учиндол е люпилня на политици , които са превзели световния връх. Чакам всички завършили в Харвард и т.н. да посетят къщата музей на Славчо Трифонов и да тръгнат в световната политика . Азис първи каза , че е готов за Премиер , а Мара отварачката за министър на културата .
94
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно натискът на бившият служител-писарушка в ДС Цуци е тотален.Уплашиха и журналиста Н.Колев.Неговото предаване "Делници" единствено беше по-нормално и гледаемо.Днес бяха поставили Юлий Цезар,пардон-москов,който цял час плюеше Нинова без аргументи,а Ники мигаше на парцали в имеуто на плурализма.Значи освен останалите бокови телевизии днес изключвам и еврокома.
93
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Резервната скамейка" е слаба и къса...
92
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До фЩе гласувам за теб! Само кажи кой беше?
91
4
 
13
 
! Отговори
:-)))кой го измисли. преди 6 години
***.н.а алтернатива...С.Трифонов??!!Ч и лапачи...
90
10
 
19
 
! Отговори
ф преди 6 години
Слави и сега врътка милиони през американската си офшорка, а ако дойде на власт сигурно ще врътка стотици милиони. И то нашите пари, на държавата. Айде стига сме гласували за крадци!
89
4
 
16
 
! Отговори
Ами.. преди 6 години
Лика- прилика сте си БКП/БСП,ДПС, Слави..На Востоке!
88
6
 
14
 
! Отговори
БСП и ДПС преди 6 години
Ние от БСП и ДПС ще подкрепим нашия Слави. Той ни подкрепя и ние ще го подкрепим.
87
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма начин чели-недочели еднокнижници да ви оправят.Оправяйте се сами и се учете на хитрости и нахалство от тях.
86
0
 
5
 
! Отговори
Harmanli преди 6 години
Krasiva Bulgaria - edin narod, edna tsel, edna viara.
85
9
 
13
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Мадридския Крадец дойде и ви "оправи" за 800 дена, Трифово ви го лансираше.Борисов дойде и от 2009 ви "оправя", 2009 Трифонов отново ви го лансираше.На Бареков му се искаше да ви "оправи" от името на Цветан Василев, ама междувременно Пеевски и Борисов взеха, че "оправиха" Цветан Василев. Поне Бареков се оправи на няколко хилки в евро. Сега Трифонов иска да ви "оправя", за да не се лансира сам са му наели К. от Галъп да го лансират.Е до кога ще я настъпвате тази мотика, 80%*** ?
84
10
 
6
 
! Отговори
sport преди 6 години
До П.ПетровАбсолютно съм съгласен с изложеното от Вас. Доколкото съм чувал, Слави иска да издигне кадърни хора във властта. Прокламира, че този пост не му е цел.
83
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Централния нападател е с два леви крака и не става нищо от него!Само време се губи!Да вади оставката и да ходи при магнолиите!!!!!!!!!!!!!
82
7
 
15
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Колкото Бареков оправда надеждите на хората, които му осигуриха супер европейска пенсия, толкова и Слави Трифонов ще го направи!Хора, мислете какво правите!
81
4
 
15
 
! Отговори
славия преди 6 години
Със сигурност няма спасение,ако остане сегашното положение.Много продължи.По-добре проба-грешка отколкото вечна смешка.