Хората търсят алтернатива! А на резервната скамейка... Слави

Червеният електорат търси алтернатива в ГЕРБ, синият – в БСП
Обновена: 15 ное 2017 14:47 | 15 ное 2017 11:45,
152

"ГЕРБ с времето губят своите избиратели и поддръжници в обществото, защото скандалите във властта се трупат и хората започват да мислят за алтернативна опция на управляващите и БСП. В същото време на резервната скамейка седи Слави Трифонов и чака", коментира политологът Първан Симеонов пред Bulgaria ON AIR.

Според него Трифонов вече се готви за избори, защото събира автобиографии на хора, а освен това голяма роля за влизането му в политиката ще изиграе успешният референдум, който се хареса много на хората.

Още по темата

"Червеният електорат вижда, че единственият алтернативен вариант е ГЕРБ, а синият - БСП. Това се случва на всеки няколко години, когато се натрупат скандали в определената партия", коментира още той.

Симеонов отбеляза, че повечето партии, участвали и грабили от приватизацията, вече почти не участват в политиката и никой няма да бъде наказан за кражбите.

"Всяка една власт се изхабява и българинът се надява, че следващият ще е по-добър, но това не се случва", твърди анализаторът.

По думите на политолога октомври месец е бил много тежък за правителството, защото управляващите били разтърсвани от множество скандали, а държавата се раздира от протести на някои социални групи и точно това ще оттегли доверието от кабинета "Борисов".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е щом тоя е Спасителят,.... ай със здраве.
59
5
 
23
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 6 години
Защо пък Слави ??? Щом сме решили да изпростяваме до край, давайте направо да избираме Митю Пищова - той поне е искрен по негов си начин...
58
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всчики българи със самочувствието на перфектни шофьори, перфектни лщбовници и перфектни политици.
57
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави клоуна ли е алтернатива? Я не ме разсмивайте.
56
2
 
9
 
! Отговори
от славчо преди 6 години
гостенин, пробвай в комбайната с майка си, нана най на, 7-8 и ще е паднала,сбирай си сълзите в капачка от ракия, за крадец не ставаш, будала си, никога няма имаш ферари
55
5
 
23
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
За голферите Кънчо,Минчо и Първанчо е ясно, че са продажни. Истинският въпрос е, за кого работят сега, че лансират Славчо Учиндолски, за да знаем точно за кого работи Славчо? Гергов, Първанов и кой още ...Кога сте видели някой по бТВ да изрази собствено мнение, застрашаващо властта и имиджа на олигархията и да остане в ефир ? Иво Инджев - засегна Първанов и изхвърча. Виктор Николаев и Ани Цолова, засегнаха Доган и Пеевски и изхвърчаха.А защо Трифонов стои близо 20 години в ефира на бТВ?
54
7
 
25
 
! Отговори
червен шпионин преди 6 години
Последния, който пречеше за безконтролното ограбване, беше бай Тошо !След него стана страшно разбойническо време !!
53
5
 
8
 
! Отговори
Гостенин преди 6 години
Ама яко треперят, щом са активизирали толкова много тролчета да плюят. То, че българина е способен да изкара кирливи ризи на майка си даже е така, ама тук нещо ми идва прекалено странно...
52
2
 
16
 
! Отговори
"Възраждане&quo преди 6 години
Време ни е за Възраждане"!
51
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хората от 30 години все търсят, а това което им се предлага е поредната патерица на статуквото. слави на колко беше, на 60? да не би да е спрял да се занимава с политика откак разправя вицове?
50
13
 
9
 
! Отговори
Край преди 6 години
Наивниците мислят че ЧЕСТНИ хора ще ни оправят. Няма такива. При тази система не краде само който не може. Сменете системата. Слави ви даде възможност с референдума.
49
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не вярвайте на Слави и екипа му!Това са хора с по-високо его и пубертетен цинизъм.Нямат свои мисли, подбират такива от другите и си ги присвояват.Те са тясно профилирани и живеят на топло с много пари.Това е его не с пожарникарски маркуч, а с виола!Нямат политическа култура и пребиваването им в телевизия толкова години, нищо ,че е частна, е показателно, че СЛУЖАТ.Оркестърът е много добър, но за политиката са боси.Не трябват декларации, харвардци, а ЧЕСТНИ хора!!!
48
1
 
18
 
! Отговори
Не разбрахте ли, че преди 6 години
НЯМА радост за бедния човек в България ?!
47
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
49 Ние пък ГЕРБ и Реформаторският блок заедно с патриотите ще подкрепим Митьо Пищове, поне 21 санта любовна писалка да дъни българите, че нашите 9 не са достатъчно.
46
16
 
17
 
! Отговори
йойо преди 6 години
Не слушам чалга. От това което съм видял и не харесвам Трифонов като човек. НО харесвам Трифонов като родолюбец, като човек който не се страхува да излезе срещу мафията , не си мълчи а работи против статуквото. Затова и неговия проект ще има мойта подкрепа.
45
0
 
19
 
! Отговори
Сеирджия преди 6 години
Айде да видим ако набере малко скорост, как цацаратурата ще му отвори една папчица :))))))))))))))) Нещо много хиени се навъртат на политическият труп на "обеднелите патриоти". Нещо пак тройна коалиция се задава. Бай Доган потрива треперещи от алкохол ръце!
44
1
 
10
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Още когато отмениха смъртната присъда,работата ми стана ЯСНА !!
43
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
43 2009-та взеха властта, добре 9г. и започнаха абсурдите. Като например Бат Бойко лично разреши проблема с МВР като им даде гориво, вместо досегашното ограничение на еди колко си литра за 24 часа. Ама никой не помни че точно той вкара това ограничение през 2009. Не мога да изброя всички такива абсурди, просто е физически невъзможно. Това че срокът е по-малък не говори добре, дори ходи към по-зле.
42
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние от БСП и ДПС ще гласуваме за нашия Слави! Той винаги ни е подкрепял и ние отново ще го подкрепим.
41
4
 
16
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
До ГНЕВЕН 39То бива интелектуална немощ, то може, ама чак да оставиш на учиндолския се.ляк да избира, кой да те управлява е ТВЪРДЕ НИСКО НИВО!