За нелегалните – шамари, а Йончева почти кафе ги черпи

Каракачанов обвини депутатката, че търси евтина сензация
16 ное 2017 10:30,
68
За нелегалните – шамари, а Йончева почти кафе ги черпи
Снимка: архив "Булфото"

"Мигрантите, които прескачат оградата, аз щях да върна обратно с два шамара". Това обяви военният министър Красимир Каракачанов по повод филма на Елена Йончева "Граница".

В него журналистката, сега депутатка от БСП, показва как нелегални мигранти прескачат спокойно оградата на границата ни с Турция.

Още по темата

Каракачанов се възмути, че Йончева и екипът й не са предприели нищо да върнат прескачащите оградата обратно в Турция. "Само дето с кафе и локум не ги черпят", каза Каракачанов пред bTV.

Той обвини Йончева, че не се държи като депутат, а като журналист, който търси евтина сензация.

"Нормално е някъде, някой да успее да прескочи оградата по българо-турската граница, но главната цел на оградата е изпълнена, а именно - да спира масовото нахлуване на бежанци в България" каза още военният министър.

Той все пак призна, че има проблеми с охраната по границата. Сред тях са липсата на видеонаблюдение и достатъчен брой екипи, които да реагират на сигнали за незаконно преминаване.

Решението според него е да се изпрати армията по границата.

С допълнителните пари за отбрана за следващата година – 100 млн. лв., ще бъдат създадени нови 1300 щата в армията, за да се компенсира частично недостига на 5000 души, каза още Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отново се убеждавам, че думите на един професор са точни особено за една категория хора със високо самочуствние и ниско навеждане.
44
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Недостойно изказване за един м-р на отбраната.Йончева не е отишла на границата за да бие шамари на мигрантите,а да покаже бутафорната ви ограда,през която може да мине всеки,който пожелае.За какво похарчихте стотици милиони наши и евросредства,като това,което виждаме не става за нищо.То било/според Каракачанов/преградно съоръжение срещу голям бежански поток.Ей,знаеш ли,че ако тръгнат стотици към нас и я подпрат тази ограда,ще рухне тутакси.На кого ги разправяш тия?Минавали само по 3 човека.Я пак
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако минат т.е. прелетят като мигранти натоварени на по як дрон,не от тия кат врабче или по-малки кат комар да го ошамари докат бръмчи,а по подемни кат птици мигранти повдигащи,вдигащи в движение товари кат яре на бая височина до километър вертикално над оградката като между дворове как ще го шамароса кат трябва и да го гони кат с делтамотопланер,а има разен тип по височина,изпълнение приблизително кат билбордове с широки информ. платна в няколко реда вертикални реклами за целта от 0м.до 6м и още
42
0
 
5
 
! Отговори
друг анонимен преди 6 години
До Анонименкак нямаше ти явно не си чувал за кльон
41
1
 
9
 
! Отговори
ВСЕ СУДЖУЦИ преди 6 години
ДОКАТО БОКО НАГЪВА ДОБРИЧКИ СУДЖУЦИ, ТОЯ НА КАРТИНКАТА Л;АПА МАКЕДОНСКА НАДЕНИЦА
40
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ъхъ,едно време и Тервел е прогонил ислямските нашественици със шамари през бузите .
39
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво! Просто и евтино! Вместо танкове, фрегати и самолети ще бием врага с шамари! Влизам в армията, щом с едни шамари ще споделям 2% от БВП! А на министъра дайте поне един пищов с един патрон, че да може да се гръмне!
38
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Краси - Шамара ...новата квартална Батка !
37
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Започнете да стреляте на месо и да видим дали ще идват.
36
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе ограда оградка пак е нещо.Ало БСП-арчетата дето леят мозък тука не забравяйте че оградата е по изискване на ЕС ..за да можем да кандидадстваме вообще за шенген, и е построена с техни пари ,да не мислите че на някой тука му пука за огради.КОИ е против Българите да сме в шенген?Сега трябва всички комунисчета дето разориха държавата и постоянно спират развитието ни като нормална евопеиска държава да бъдат наредени до оградката и като в Румъния...
35
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На този войвода ли му казват . Егати войводата , такива ли са били войводите да се крият на топло и да прашат крехки жени да пазят границата със шамари .
34
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ефендиииии, мисля, че това е един от последните ти случаи на изява от тази трибуна! Ще видиш парламент през крив макарон вече!
33
1
 
14
 
! Отговори
до 29 преди 6 години
Много хора са ходили за какви терени дрънкаш знаеш ли, че там някога имаше широка браздa от кражби и далавери една ограда не можем да построим нищо чудно че е по-скъпа и неефективна. То софия ремонт на ремонтите може би слънчевото време е виновно дрогарю ?
32
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
У нас винаги е така. Наказват не този, който е сгазил лука, а онзи, който каже че Царят е гол! А Каракачанов кога назначи Йончева за граничар, че да изисква от нея някакви действия? Най-смешното е, че цял военен министър смята шамарите за средство за отбрана на националната граница! Ета ти държавата, щом този ще я брани!
31
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ей *** терените са ви виновни , мамини детенца .... затова на места сте я направили до 5 км НАВЪТРЕ В БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ за да ви е по лесно
30
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дебело Прасе с картонче в ДС! Тази торба с екскременти е зазубрил пет фрази,харесващи се на ония 80% от населението на Теритирията и дуе бузи по ТВ- студиата.
29
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП колко огради построиха че не се сещам нещо???
28
33
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Започнаха се умните коментари...А бре кои от вас е ходил там и е участвал в строежа на оградата а? Някои знаели за какви терени ставаше дума? Аз знам.. Що някои от вас драскачи не отиде да я прескочи ей така? ДА тя може да се скочи с стълба естествено ама ако и пуснем ток по нея и сложим на всеки 500м войник с автомат който да стреля на месо, дали някой ще премине жив от там а? Само където целта на оградата не е такава ЯСНО? иначе варианти много.. Евтин БСП-ски цирк за пореден път...
27
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даже Волен Сидеров проумя, че политиците трябва да си мерят приказките. Каракачанов още не е. Вярно, че неговите приказки изглеждат пухкави на фона на плямпалото Валери Симеонов.Представям си 1, 55 , 50 кг жена на удря шамари на дружина афганистанци.
26
2
 
22
 
! Отговори
бай х преди 6 години
Шкембе войводъ да каже къде отиде старата ограда от комунизма , кой и кога я открадна ???