ГЕРБ вини Нинова във фиксация, тя иска БКП-книжката на Борисов

Шефката на социалистите иска лидерска среща за оценка на прехода
Обновена: 28 ное 2017 17:01 | 28 ное 2017 17:00,
84
ГЕРБ вини Нинова във фиксация, тя иска БКП-книжката на Борисов
Снимка: архив "Булфото"

Лидерката на БСП Корнелия Нинова и ГЕРБ влязоха в поредни задочни обвинения. Шефката на социалистите призова Борисов да спре с критиките на тема минало към нея и БСП и да си извади партийната книжка от БКП.

"Борисов да си извади партийната книжка в БКП и да я сложи отляво. Да си извади молбата за напускане на МВР, за да остане в БКП и да я сложи отдясно. Да види кое тежи повече", каза тя и допълни: "Държат си партиите книжки, сигурна съм, че ги пазят, но говорят срещу БКП".

ГЕРБ пък я обвиниха в тежка фиксация към Борисов.

Още по темата

"Отдавам емоциите на БСП на тежка фиксация от страна на Корнелия Нинова към Бойко Борисов и от невъзможността й да живее без него“, каза депутатът от ГЕРБ Тома Биков, който излезе на извънреден брифинг след пресконференция на Нинова.

На нея лидерката на БСП обяви, че ще организира среща на председателите на партиите в парламента, на която всички да обсъдят промените в конституцията за приватизацията. От ГЕРБ искат да отпадне давността за престъпленията при приватизацията, а от БСП предлагат промените да засегнат масовата приватизация и целия Преход.

Днес Нинова обясни, че ще инициира срещата след приемане на бюджета.

"Целта ни е да потърсим съгласие за оценката на прехода и ревизията, за да не е това еднократен акт и пиар кампания, а да се намерят верните законодателни решения“, обясни соцшефката. Лидерката на БСП ще настоява всички да се подпишат под общо решение, с което обемът на ревизията да се разшири с масовата приватизация, концесиите, обществените поръчки и ролята на силовите групировки по време на прехода.

Нинова обясни, че ГЕРБ са отказали да подпишат промени в конституцията, внесени от ДПС и обратно. Затова и тя щяла да върне папката на ГЕРБ с измененията без подпис и ще търси общо съгласие.

От ГЕРБ обаче дадоха да се разбере, че техният лидер едва ли ще откликне на покана.

"Разбрахме, че Корнелия Нинова иска да правим някакви анализи. Напомням й, че парламентът не е аналитичен център, а законодателен орган“, коментира депутатът от ГЕРБ Тома Биков на специална пресконференция.

"Ако имат предложения за законодателни промени, обявихме, че ще ги подкрепим, свързани със силови групировки, кражби, престъпления, концесии, каквото кажат, само да го предадат в подходяща юридическа форма. Анализи на прехода няма как да внесем“, допълни той, цитиран от "Фокус“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
39
 
! Отговори
28 години по късно преди 6 години
Как се завзема държава 1.Създаваш и разпространяваш слухове,невярна информация сред местното население за собственото му състоянието и спрямо западните "развити " страни .2.Фалираш икономически,исторически и здравната система3.Даваш непосилна за връщане сума "хуманитарна" икономическа "помощ".4.Създаваш и финансираш продажни лица правещи се на патриоти и демократи 5 Фалшифицираш избори И СИ ГИ НАЗНАЧАВАШ6 Избраниците могат да контролират и печелят от престъпността в региона стига да слушаш
36
2
 
35
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До Анонимен 24 При Виденов спестяванията на хората не бяха откраднати , а съсипани от некадърност.Ако бяха откраднати , поне щяха да ги има, а въобще ги няма.
35
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Г-жо Нинова,за книжката на Борисов знаем.И за миналото му и дори нещичко поназнайваме за настоящето му.Но вие кажете кога ще поставите въпроса за партийните субсидии и защо не се съобразихте поне за тях с волята на народа и не ги намалихте.Защо всички партии не се издържате от членски внос,а харчите парите на данъкоплатците?Защо в богата Германия субсидията е по-малко от 2 евро,а тук-11 лв.на глас?Очакваме отговор от всички в парламента.
34
3
 
37
 
! Отговори
До здравейте преди 6 години
Здравей, Бойко не е лош, просто е лицемер и фурнаджииска лопата. Всеки ден е с нов фейк и нова идея, важното е да е добре. Не може да си бил партиен член, са са ти дали старт със един шут в г... А сега да обясняваш какви били.
33
7
 
36
 
! Отговори
Съвет преди 6 години
Нинова , така както си тръгнала с компромати и лъжи власт няма .да видите и премиер никого няма да станеш.
32
1
 
38
 
! Отговори
ta0mi преди 6 години
Вместо да се джавкат, да почистят страната от снега. В София пък тротоарните плочи навсякъде,дори и в центъра шляпат и хвърлят кал по дрехите на хората. Готови сме за европейското председателство, дано гостите се разходят пеш из столицата, та да видят колко сме мръсни и неподредени.
31
1
 
37
 
! Отговори
Mitkyla преди 6 години
Тези са по зле и от децата в детската градина.Ти си такъв, а пък ти си еди какъв си. Какво значение има кой какъв е, не е ли по-важно да се прави нещо за хората в България?Хора заемете се с нещо полезно вместо да бълвате само глупости.И тия и ония са все от един дол дренки, ами заемете се и ГЕРБ И БСП И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДА ОПРАВИТЕ БЪЛГАРИЯ,АНЕ САМО ДА СЕ ПЛЮЕТЕ ЕДНИ ДРУГИ ЗАЩОТО СУБСИДИИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ И ИЗБИРАТЕЛИ НЕ СА ЗА ТОВА!!!!
30
4
 
37
 
! Отговори
Здравейте преди 6 години
Боко бил лош защото има книжка на БКП а бесепето убави ли са
29
2
 
37
 
! Отговори
Васо преди 6 години
Само дето вместо ОФ си имат ОП.
28
1
 
36
 
! Отговори
Васо преди 6 години
Бавно и полека без да минат няколка века ето ни на стартова пътека. Имаме си Бащица и Партия любима. Пак от едно посолство ни дърпат конците, ама не онова, а друго. Корнелия се пени щото и взеха ръководната роля. На нея и на партията с отмиращи функции. Защо беше цялата дунанма. Дали някой ще запее през 2019г, "70години стигат". Няма, щото тези дето знаят и помнят вече крачат по клиничните пътеки като олтеки, и *** като ацтеки. ТЕ са си същите, Членовете им същите, но деца и внуци, яли ги вуци.
27
5
 
41
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
Правилно, Нинова! Искай му я! Искай му я! Публична тайна е, че Борисов си пази червената книжка на член на БКП в къщи, всички знаят, че не искаше да си я даде когато деполитизираха армия, полиция, пожарна и т.н.Обаче той не, дядо му бил "убит" от комунистите!
26
6
 
40
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Най - добре Бойко да иде в Парламента и да го тури на ***, та да миряса накрая!
25
2
 
44
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
Защо Борисов да си дава книжката бе Нинова,нали партийката му като отиде един ден при НДСВ,той пак ще се върне в БКП и ще трябва да му правите нова книжка...
24
10
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо не си каже най -накрая,че желае Борисов да я опъне,ами като ученичка - все за нещо и е виновен,все не и обръща внимание! Стига ме е занимавала с личните си проблеми!
23
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП планират да премахнат валутния фонд и да рпедизвикат отново хиперинфлация, краткопаметният български народ да не забравя за хиперинфлацията от 1996, при която спестяванията на хората бяха откраднати, ***, кръвопийци, паразитиращи на гърба на българската държава, народен Съд 2 за вас, всичките да ви анредят до някоя стена и и после на прасетата!
22
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Госпожа Лъжа да не скатава, а да кае що синът й е в омразната ЗАЩ, а не в матушка россии, отделно да си признае за приватизациията на Техноимпекс и огромните злоупотреби, чрез които се е облагодетелствала! Никога повече БСП на власт - убийци, терористи, престъпници, гад0ве!
21
3
 
38
 
! Отговори
Сеирджия преди 6 години
Ама този Биков много го избива на мизогония. Требе да се уведоми някой европейски управляващ орган да строят господина в три реда. Не трябва така към слабия пол, нови времена са, ***.
20
8
 
42
 
! Отговори
Исти преди 6 години
Българите намаляват,защото в годините след 9-ти комунистите им взеха хилядолетно препитание на село и ги пратиха в градовете да бачкат за икономика,която СССР в един момент разори. Това не стигаше на червените,та много пъти след 1989 г. ограбваха цялото население на страната било чрез банки,било чрез пирамиди. Останали без доходи,хората естествено намалиха раждаемостта си и взеха да бягат от тази перманентно грабена от комунистите държава,която не осигурява никакви гаранции за твоето имущество!
19
1
 
36
 
! Отговори
г-нМазен Симитлийски преди 6 години
До СеирджияСподелена е споделенааа...
18
1
 
38
 
! Отговори
Сеирджия преди 6 години
Любоф несподелена значи отляво..