Левски като нелегален мигрант! Борисов, извини се, иска Нинова

Лидерката на социалистите излезе с открито писмо до премиера
Обновена: 27 ное 2017 18:00 | 27 ное 2017 15:00,
298
Левски като нелегален мигрант! Борисов, извини се, иска Нинова
Снимка: архив "Булфото"

Лидерката на социалистите Корнелия Нинова поиска премиерът Бойко Борисов да се извини на народа, защото е поругал един от националните му герои.

Шефката на БСП излезе с открито писмо, в което припомни думите на Борисов от конгреса на ГЕРБ вчера.

Там премиерът коментира филма на Елена Йончева за оградата по границата с Турция. В лентата депутатката от БСП заключава, че съоръжението може да бъде прескочена и със сгъваема стълба.

Още по темата

"Оградата била паднала, ами преди нямаше ограда! Ама прескачали я. Той и Левски шеще да я прескочи, ако беше жив", каза пред най-висшия форум на ГЕРБ Бойко Борисов. Според Нинова по този начин премиерът е сравнил Левски с нелегалните мигранти.

"В нашата история има събития и имена, които през всички години са олицетворявали националния ни идеал и гордост. Едно такова име е Васил Левски", пише Нинова в откритото си писмо и допълва: "Всички се кълнем в неговата мечта за "чиста и свята република" и се стремим да постигнем завета му - българският народ да бъде равен на другите европейски народи".

Социалистите осъждат думите на Борисов и настояват той да се извини на българския народ, става ясно още от писмото на Нинова.

"Скъпи българи, над всяка партия, над всеки политик стоят святи за България личности. Във времето на разделение, в което живеем, останаха твърде малко неща, които ни събират. Нека се обединим и не позволяваме на никого да поругава националните ни герои", завършва лидерката на социалистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
0
 
2
 
! Отговори
extremist преди 6 години
ДРУГАРКАТА НИНОВА НАПЪЛНО В РЕДА НА ВЕЛИКИЯ ТЕАТЪР НАРЕЧЕН "БЪЛГАРСКИ ПАРЛАМЕНТ" , ХВАНА ПОДАДЕНИЯ ОТ БОРИСОВ ПАС И ПУСНА СЛЕДВИЩИЯ ЕПИЗОД ОТ СЕРИАЛА "НИНОВА VS БОРИСОВ", ВМЕСТО ДА АКЦЕНТИРА ВЪРХУ ВЪПРОСА : "КАК СЕ ПРАВИ ОГРАДА ЗА 320 000 000 ЛЕВА ???"
224
0
 
1
 
! Отговори
extremist преди 6 години
"Оградата била паднала, ами преди нямаше ограда" - ИМАШЕ ОГРАДА И ТО ДВОЙНА ОГРАДА,ИМАШЕ ВИШКИ, ИМАШЕ ВОЙНИЦИ С АК47, ИМАШЕ СИГНАЛИЗАЦИЯ И НЯМАШЕ ПРОБЛЕМИ. ЗА ЛИПСАТА НА ВСИЧКО ТОВА Е ВИНОВЕН ПСЕВДО-ПАТРИОТА ДЕМОКРАТ ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ. НА СЪЩИЯ ТОЗИ ЖЕЛЕВ МОЖЕ ДА БЛАГОДАРИМ ЗА СЪСИПВАНЕТО НА НАПОИТЕЛНИТЕ СИСТЕМИ ПОСРЕДСТВОМ "РЕСТИТУЦИЯТА" И ЗА ЕДНА СМЕШНА КНИЖКА....
223
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма толкова нагло същество
222
4
 
6
 
! Отговори
Всички знаем,че преди 6 години
Борисов е еднокнижен банкянски тарикат,който сее простотии наляво и надясно. Не искайте нищо от него,защото той не иска ,а и нищо не може да ви даде. Той се интересува единствено и само от пари и власт. Не случайно хората го наричат ББ- ***.
221
14
 
4
 
! Отговори
Ханс преди 6 години
Само за червените хайдуци начело със *** може да бъде идеал, един отявлен пладнешки разбойник и убиец на деца като лицето Кунчев...
220
8
 
7
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Какво искате от един бивш пожарникар станал генерал с подкрепата на Доган...толкоз му е пипито както и на 80%такива като него..
219
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Детската градина ...
218
9
 
15
 
! Отговори
Sweda2013 преди 6 години
Не разбрах с кое го поруга. Разбрах че не се съмнява в физическата сила на Апостола.
217
8
 
13
 
! Отговори
Питам преди 6 години
Освем да иска , Нинова няма ли и да даде нещо?
216
14
 
18
 
! Отговори
Бойко, извини се ! преди 6 години
Никога не съм бил за Нинова , но в случая я подкрепям.Недопустимо е да се използва името на Апостола толкова неуместно, още повече казано от лице на висок пост в държавата.Бойко, извини се на народа !
215
20
 
27
 
! Отговори
БОКО,НАЦИОНАЛЕН СРАМ преди 6 години
ПРОСТАКЪТ СИ Е *** АК И НИКОГА НЕ СЕ ИЗВИНЯВА. ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА, КОГАТО ЕДИН *** *** АК Е НА ВИСОКА ПОЗИЦИЯ, ЗА КОЯТО НЯМА НИТО ОБРАЗОВАНИЕ, НИТО КАЧЕСТВА. НИЩО ЧУДНО, АКО УТРЕ ЧУЕМ ОТ ВЪПРОСНАТА МУТРА, ЧЕ ТОЙ Е САМИЯТ ГОСПОД БОГ. ИНАЧЕ СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО КАПО ДЕ ТУТИ КАПИ. А,ЧЕ Е МАФИОТ, ТОВА СИ Е ПУБЛИЧНА ТАЙНА.
214
16
 
17
 
! Отговори
ЩО НЕ ЗАМЪЛЧИШ преди 6 години
ПРОСТАКЪТ СИ Е *** И НИКОГА НЕ СЕ ИЗВИНЯВА. ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА, КОГАТО ЕДИН *** *** Е НА ВИСОКА ПОЗИЦИЯ, ЗА КОЯТО НЯМА НИТО ОБРАЗОВАНИЕ, НИТО КАЧЕСТВА. НИЩО ЧУДНО АКО УТРЕ ЧУЕМ ОТ ВЪПРОСНАТА МУТРА, ЧЕ ТОЙ Е ГОСПОД БОГ. ИНАЧЕ СЕ ДЪРЖИ КАТО КАПО ДЕ ТУТИ КАПИ. А ЧЕ Е МАФИОТ, ТОВА СИ Е ПУБЛИЧНА ТАЙНА.
213
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДВАМА *** СЕ КАРАТ
212
14
 
28
 
! Отговори
Никой преди 6 години
Не съм социалист ,кумонист нито бесекар или бекапар ,ама Бойко Борисов си е *** пожарникар.
211
15
 
18
 
! Отговори
Щом г-жа Лъжа преди 6 години
Си отвори устата - значи лъже!Аде у лево...
210
11
 
10
 
! Отговори
Дардсман преди 6 години
НиШто лошо в тОва че е казал че и ЛЕВСКИ може да я прескочи За сажаление забрави да каже че лидера ви преди теб може да я ПРИПЕКАЕ Добре че не е нил с ЕКИПА
209
15
 
11
 
! Отговори
Кутев преди 6 години
Левски е бил партизанин и социалист!!Не емигрант
208
16
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наскоро беше открит паметник на Левски във военната академия в София и никой от тези национални предатели от БКП не отиде да го почете.
207
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ ЕДИН *** *** ВЛЯЗЪЛ В БКП ПО НАСЛЕДСТВО И ЗА ЛИЧНА ИЗГОДА .
206
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен А ДРУТАРЯ БОРИСОВ, ОЩЕ ПО-ГОЛЯЯЯЯМ ГАДНЯР И УМЕН КАТО УВЕН .ДАЛИ ЗАЩОТО ИЗРАСЪЛ СИРАК Е ТОЛКОВА УМЕН КАТО УВЕН